А з білим прапором чи триколірною ганчіркою когось влада примушує виходити? Із такими настроями, пусти гасло вийти зі складу України і створити Порохоботську Народну Респуліку і всі порохоботи це підтримають.
Читаю це і думаю. Явна зрада. Ще було б зрозуміло, якби просто перешийок не замінували.... ну забули... ну нехлюйство... Від наших чиновників все можна чекати. Але хвилиночку, там було заміновано!!! Але хтось приклався, зробив зусилля і розмінував. Логічне запитання: навіщо це зроблено перед самим вторгненням? Ось запитання!
Ау! Поорохоботи! У країні війна. При всіх мінусах теперішньої влади, бити себе головою в стіну за вибір 2019, робити майдан чи перевибори ніхто не буде. Неактуальна ця ваша тріпанина.
Неактуальная трепотня это когда говорят про сдачу херсонской области в качестве хитрого хода Зеленского.
Зрадойоби, що скавчать народу України, лежачи на дівані, вважають шо наші війська повинні були за тиждень перемогти всюди - на півночі, на півдні, на сході. Якби залишився Порошенко, то точняк перемогли б, порешали б, шапками закидали б... На півдні кілька сел Херсонщини на днях визволили і продовжують це робити, а ольгінець@Mykhaylo Khomchyn вибирає шкварки з гівна, де кажуть що ми все проєбали. Соловйов і Скабєєва у себе теж саме кажуть. А найманці кремлівські наративи розносять по інтернету, на південь України і на ЛФ приносять. Отака "Слава Україні" на форумі.
Ото сидять великі стратеги, с запитаннями) Підуть росіяни по замінованому, аякже. А Верещук командує військовими операціями.) Все ви знаєте, все вам розкажи і покажи. До чого ж ви тупі, порохоботи. Плещіть далі, може вас з форуму потурять назавжди. Ні, щоб підтримати армію, розказати про наші ВСУ, про перемоги, порадіти за визволені населені пункти, за збиті цілі, порадіти як нас на Заході підтримують і хвалять - це ні. Ви таке не можете собі дозволити. тому що ви - вороги. Ви брешете, розганяєте депресію, ви не знаєте що було, тому що ви від військових як від Місяця рачки, в стратегії і тактиці ні бум-бум, а тільки шукаєте щоб на владу налити і визвати почуття безвиході у людей. Мерзота... P.S.На Харків форумі порохоботів заткнули, вони не пікнули з початку війни. Адмін в політичних темах поставив банер, що всі політичні срачі і боротьбу за виборців - нах, після війни.Бан назавжди! Всі тільки підтримують наші ВСУ і нашу владу, яка робить що можливо і робить добре. А на ЛФ підлі говнюки типа Миха та ольгінців Хомчина з Гудманом, користуючись безкарністю, бездіяльністю адміна, ні одного позитивного поста в адресу ВСУ не написали - тільки гівно на вентилятор, зрадойобство та брехня, наклепи.
Цьотка Галька зі Львова: На дебатах воно показало своє гниле нутро. Я до кінця життя буду памятати яку я пережила біль. Воно кричало - хто заробляє на війні і як вам спиться після Іловайська. А як тобі спиться після Бучі, Бородянки і Маріуполя? Сьогодні глянула відео де полковник оральних військ Арестович каже, що про@бали ми південь. Ріллі? Це мені нагадало слова хйла про підводну лодку Курськ - ана утанула.
"Почему разминировали мосты, почему не взорвали?", – спросил Фейгин. "Ответ очень короткий у тех, кто этой темой занимается: про@бали", – ответил Арестович. Sten Feed: Люся, про@бали это, когда должны были сделать, но не сделали. А когда НЕ ДОЛЖНЫ были делать, но СДЕЛАЛИ - это умышленно. Антонин Риндих: Коли г…омаса пробачила йому Журавля, він зрозумів, що АЗОВ теж можна покинути стікати кров‘ю. Я Буданов, начальник головного управління розвідки. Я про@бав початок війни з відомим найближчим ворогом, бо жив в одному домі з бородатою сссоссійською шльондрою з ксівой МВД і його жінкою, але тепер мене публікують на перших шпальтах видань і ФБ, як експерта прогнозів. Я Данілов, секретар РНБО, я знав про початок війни, і натякав кольором костюму через телевізор про це, хоча і говорив протилежне. Але ви тупі, тому не зрозуміли ніфіга. Я Баканов, голова СБУ, я не бачу зрадників в Раді, ОП, чи Кабміні. Там всі файні хлопи, поки на когось мені не вкажуть особисто з-під юбки бородитої бабусі. Іноді я ловлю шпійонів, але кількість членів ДРГ сссоссії на початок війни тільки в Києві було більше 400. І якщо б я когось піймав до початку війни, я б знав їх плани, але то секрет, державна таємниця. Я Подоляк, радник голови Офісу 6-го Президента України Володимира Зеленського. А ще я корегувальник вогню СССОсійським ракет. Куди б я не приїхав, що б не сказав, всюди прилітає. Але ума заткнутись мені не вистачає. Інших корегувальників розстрілюють, а мене годують за рахунок бюджета та виплачують зарплату. Я Таран, бувший міністр оборони, що зупинив всі програми розвитку ВСУ. Але тепер я за це стану дипломатом, буду отримувати гроші з бюджету, пенсію, статус. А ви лоxи, що там , волонтерством займаєтеся: шлєми, броніки, пікапи? Я Каклєта-Тішенко, з початку війни захищав на Закарпатті ресторани і готелі, за це мені дали наградний ствол. Ну, щоб був офіційний. Коли ви будете мені задавать питання неудобні, я зможу офіційно відстрілюватись. Я Зеленський, Верховний головнокомандувач, з початку грудня я знав, що ніякої війни не буде, тому вивіз свою родину. Я командую з ядерного бункера, а нагороди своїм генералам і офіцерам вручаю під охороною взводу спецназу. Я не готувався до оборони, і хотів швидко здатися, бо шашлики. Але хтось опирається окупантам, і шашликів в цьому році не буде. Шкода.(с)
А були часи коли президент за все відповідав.І за дорогу цибулю і за обміни полоненими,за бої за кожен населений пункт,за призначення на посади.А тут хоп-проєбалі...З коронавірусом,з оборонкою,з армією вцілому.Тисяч 30 мирнрго населення,це так,на вскидку.Проєбалі...
Та повна брехня і підтасовка від ольгінця @Mykhaylo Khomchyn. І ні одного пруфа, як завжди). Маю надію, що недоофіцер за свої сфабриковані фейки колись на повну отримає. Всі оці "тексти" написані як про "непорочне зачатіє" - а ви підставляйте вуха під локшину і вірте. Геббельс брехню накручував і чим вона була страшніша - тим їй вірили краще. А йому платили краще. Погано, що ми на ЛФ тримаємо фейкомета з пригожинських робітників.
Проєбали, а 91% підтримки Зеленського) Йой, як не сходиться дебет з кредитом) Заткнися, недоофіцерик. Нема чого тобі ловити в Україні. А про Південь через тиждень будемо мати картину. Тоді поскрипиш зубами.