я чула цю думку від військового експерта, не так деталізовану, просто було сказано, що такий хід був продуманий...і крепості-Маріуполю ізначально була відведена ця роль. Тому там не кінчаються снаряди і продукти. До війни, до речі, готувались ще з осені, і знали коли нападуть, хоч і намагалось керівництво заспокоїти населення, щоб зараньше не стикнутись з хаосом і панікою. Все було продумано. У нас ресурсів набагато менше,ніж у раші, тому була взята стратегія максимального захисту міст-мільйонників.На всю лінію фронту стільки просто нема солдат та зброї...Тому такі скептичні були настрої щодо нас на Заході...Це ж просто немислимо. Звісно, перемагаємо не ми самі, а антипутінська коаліція...Підтверджую, щоб зробити Рабіновичу приємно) Але ж таки воюють наші, ну де-не-де трохи добровольців- грузинські, ізраільські, азербайджанські, італійські та датські.
Мих зі своїм Каломойшею явно бахнутий... Ви в своєму розумі, що вас не цікавіть війна, а оте висосане з пальця політичне казнащо? Чи ви в Польші? Це як би я зараз упадалась, що мені ніде піти зробити модняву стрижку чи віп-манікюр. Яких ібанутих носить земля ..
Так Анжелина Джоли приехала с вип-маникюром, стрижкой и одеждой на 100 000 гривен. И ничего, вы с удовольствием проглотили эту заботу. Сама себе противоречишь, борщеварочка. Но у тебя это регулярно происходит, как и у остальных из секты Зеленского.
Вибачте пані, у нас війна, а тому важливо куди йдуть гроші і хто присмоктався до бюджету. Чи у нас війна і до злодіїв нема справи? Я вас не розумію. Що до Польщі, то я - герой, бо не втік. Мало того, не збираюся втікати. І діти і вся родина є в Україні. Допомагаємо біженцям та армії. Жодних грошей не збираємо. Допомагаємо виключно своїми силами.
Прикольно. Его спросили про перекоп а он про беню , единородца вальцмана. Скабеева нервно курит в сторонке
Меня самого смущает, что сейчас все кому не лень занимаются сбором денег, а в итоге сообщений об укомплектовании военных и нормальном обустройстве мирных больше не становится. Возникает резонный вопрос - где деньги? Зато недавно Найем сообщал, что ЕС уже жалуется на большие объемы Мерседесов и Лексусов, которые идут в сторону Украины.
Єрмак знав що війна почалась в 2 години ночі, бо йому лічно доложіла развєдка (чуваку, який не має доступу ні до чого розвідка оповідає раніше за прєза, ну ви понялі)... Данілов знав вже о 3 години ночі. Лєнка-ополчєнка дрихла до 5:40, прокинулась від гучних вибухів, причому Вовка був вдома, і вже і години як у Єрмака оночасно. Ну. і найцікавіще ми дізнались сьогодні: до того як Лєнка прокинулась, Вовка вже встиг "прийняти бій" оказується, а потім побіг "на пєрєдову" просто повідаца з солдатами... Блін... Зберіть хтось все це до купи і викладіть на ФБ хоть тому ж Таймсу, нехай з Гугл-перекладачем почитають. Їм цікаво буде. А потім нехай ще викладуть дані де ОпочЛєнка була реально вже за тиждень до війни, і де її свекор зі свекрухою. #узеленского Ник Мельник
Мих, я тебе якось переварювала, але, мабуть, відправлю до Гудмана. Ну правда, чим ти тут займаєшся? Ти смітиш, гадиш. У нас війна, важка, затяжна - зараз це стало найбільш видно. Багато трагедій, а у тебе - вибори, політика...Та запам'ятай і заспокойся-не буде гарних виборів у Порошенко, просто ні про шо говорити, ні за шо боротися, і зараз це просто цинізм чи ідіотизм-не знаю... Більшості аби дожити до перемоги.
Это чмо сидит за несколько тысяч км от Украины, на территории размером всего в половину киевской области и мнит себя экспертом на театре военных действий в сотни тысяч квадратных километров. Натуральный пациент психиатрической клиники.
После того как пациент Рабинович обложил грязью Миха за его помощь простым людям, ты хочешь мило улыбаться пациенту Рабиновичу и нормального общения? Извинись перед Михом и прилюдно назови Рабиновича моральным уродом.
смітиш - гадиш - це як для кого. Для вас гаджу, бо ви не маєте аргументів. Легше сказати: Мих, ти брешеш, ніж відповісти по суті питання.
Не в тому справа. Біда в тому, що дурний народ знову клюне на фокуси клоуна. Крім Пороха є достатньо інших нормальних політиків. От чим поганий Залужний? Я б не проти голосувати за нормальний мужиків - українців.