З приводу такої тріпанини, раніше наводив приклад, це як Динамо Київ програло мюнхенській Баварії і мене звинувачувати, що це через мене, бо замало за них вболівав, така сама логіка порохоботів, я попереджав про реальну обстановку і що "Вадінтуру-2" не буде.
Російський шпигун Арахамія народився 23 травня 1979 року в Сочі, РСФСР У лютому 2015 року отримав паспорт громадянина України. Він не мав права обиратися народним депутатом України, тому що не пройшло 5 років. Його не мала права ЦВК реєструвати народним депутатом! Ух ті порохоботи...
От брехло, воно поперджало. Та вам криком кричали що ви тягнете троянського коня в дім, що буде війна. А воно тепер як вюн на пательні викручується в намаганні вядбілится, і підтерти сраку обісраному віслюку
Європарламент проголосував за перемовини щодо прийняття Молдови в ЄС до кінця 2023 року.Катання та пиздякання Зелупи по світу перекреслилися крадіжками та корупцією зелупоголової кодли.
"Взимку вас будуть пиздячити більше ніж торік. Готуйтеся і терпіть. Консервуйте побільше, щоб банками мапєди збивати. А я? А мені нема коли! В мене вибори на носу! Які питання до мене? США допомогу урізали, що я можу зробити?!"
«Росія поширює наратив про корупцію, щоб розколоти підтримку України на Заході» - констатував президент Зеленський. Володимир Олександрович абсолютно правий. Але це твердження вимагає певних уточнень. 1. Це почалося не вчора, а в 2014. 2. Це прекрасно спрацювало і на внутрішню аудиторію. 3. Найбільше до поширення цього наративу долучився телеканал одного олігарха, котрий і був головним спонсором і ідеологом зміни влади в Україні в 2019. 4. Ми всі можемо показати президентові одного молодого політика, котрий дуже успішно для своєї карʼєри просував цей ворожий наратив, наприклад, на стадіоні. 5. Яйця по 17 купував для ЗСУ не Путін. І кошти з українського бюджету за поставлену на окуповані території електрику платив Шурмі теж не він. Тож, можливо, якби реакція на такі дії української влади була адекватною, то й Росія не була б такою успішною в поширенні свого підривного наративу? К.В.
Далі бушують порохоботи. І єдиний "залізний аргумент" це "Євангеліє" від чорноволохів. Я мав сумніви щодо Зеленського, але не такий він страшний, як його малювали порохоботи. А 2019 - я казав, хто голосувавший у І турі за іншого кандидата, чи обираючі "менше зло" на чию сторону можуть перейти, але деякі порохоботи впиралися і дивилися через рожеві окуляри і хто помилився?
Це цікаво: Чому тупе бидло так любить брехунів, аферистів і покидьків? Чому ліпить з гівна і палок собі ідола і молиться на нього? Чому не розумнішає навіть коли його вбивають? Генетичний дефект мозку?
Тому що реалісти, а не романтики. Подобається чи не подобається, така була тоді реальність, яка потреба тріпатись, за це дорікати і викликати до себе ще більшу нелюбов та дивацтво, багато дописувачів вам крутять пальцем біля виска. Жити треба не минулим.
Реалісти, хто ж сперечається? https://vm.tiktok.com/ZMjuE7SKm/ А ти, Лаптоша не псіхуй! Порохоботи перед широкомасштабним наступом не втікали за кордон. Втікали Зелені слуги та ОПЗЖ.
Когда сторонники Зеленского оскорбляли здесь людей направо и налево, ты как себя вел? Делал вид, будто ничего не происходит. Вот и сейчас делай вид, что всё нормально.