Згідно зі ст. 1 Конституції Україна є суверенна і незалежна, демократична, СОЦІАЛЬНА, правова держава Мінсоцполітики пропонує зруйнувати все соціальне Думаю, їй вдасться, адже демократичне і правове вже майже зруйноване, а над руйнацією суверенного і незалежного зараз працюють
Є різні поняття: кумир - це одне, а цілком заслужена повага - це інше. Я, наприклад, поважаю Зеленського, і мені не соромно, що у нас зараз такий президент, якого поважають у всьому цивілізованому світі. Путін на всіх мовах - Хуйло, який своїми діями викликає відразу у мільярдів людей. От для того, хто вважає Путіна "сільним прєзідентом", а не Хуйлом, Путін - кумир. В Канаді зустрічають Зеленського бурхливими оплесками. Чому я не повинен гордитися своїм Президентом, який в моєму сприйнятті пройшов від коміка Зєльонського до Президента Зеленського? View: https://youtu.be/MEFR_XwcwF4?t=950
По сведениям ряда мировых СМИ, на саммите НАТО Джо Байден заявил в адрес Зеленского: «что позволяет себе этот мальчишка. Он без нас ничего не стоит».
брехня на жаль, висадка дерев малопопулярна тема вже з кожним роком дощів стає менше... собівартість їжі зростає... прийде пустеля, і всім буде гаплик
Писати теми можна скільки завгодно. Особисто я не розумію, мільярд дерев, а я ніде не бачив посадок. Напевно їх садили на Марсі. Або просто відмили гроші, як завжди.
ви не бачите, шо лісів стає все менше ? а в багатьох місцях вони вже самостійно не відновляться це означає посуху і бідність... думаєте втікти від цього ?
Досить триндіти https://www.tiktok.com/@maksimus30077777/video/7282031765810810117?embed_source=121355059,121351166,121331973,120811592,120810756;null;embed_pause_share&refer=embed&referer_url=s9e.github.io/&referer_video_id=7282031765810810117
Один нюанс, майорчики. Спецпредставник не тільки по Україні, а і по іншим країнам куди йдуть гроші американських платників. Першоджерело треба читати чи тільки методичку, яка процеджує інфу і залишає гівно? Отак ви, нікчемні гівнокопачі і дієте: оббріхати, кинути тінь, щось не досказати, зманіпулювати, обізвати, аби не сказати чогось доброго про свою країну та президента.. Чим ви відрізняєтесь від колаборантів, які діють виключно на користь ворога,хоч і під ворожими ракетами, а їх навіть на обмін раша не хоче брати? Ви - такі ж самі гніди, нікому не нужні, за вас сцуко соромно. Не виключно що дієте зза поребрека.
порохосрань, що зветься майорами, десь вище ляпав, що буде з Зеленським в Канаді. В результаті майори в черговий раз обісралися. Та на цей раз дуже, вигрібати довго буде)
@mypucm, ЛФ уже давно перестав бути пристойним товариством. В пристойному товаристві Президента України, якого поважає весь цивілізований світ, не обзивають так, як його обзиває МайорМайор. У МайорМайора якісь комплекси, крім того, він - хворобливий антисеміт. А у Вас якщо є думка про результати візиту Зеленського до Канади, можете її висловити. Я вже висловився з цього приводу. Візит Зеленського в Канаду був дуже вдалим. Йому парламентарії Канади аплодували стоячи, а ті, що знаходилися в передніх рядах парламентської зали, з вдячністю тисли йому руку. Ось справжнє, людське, пристойне ставлення до Зеленського. І якщо хтось, який НіхтоНіхто, і звати його НіякНіяк, тужиться оббрехати Зеленського, то він, цей НіхтоНіхто, у кращому разі - закомплексована людина, а у гіршому - просто працює на ворога України в воєнний час. Якщо погоджуєтесь, висловіть, будь ласка свою думку, якщо не погоджуєтеся, наведіть аргументи. Зі мною можна розмовляти, як у пристойному товаристві.
До речі, Зеленський також потис руку тому сивочолому, що дотягувався з другого ряду. Не плутати з Сивочолим. Ще ліворуч на цьому фото видно, як хтось фотографує цей момент на смартфон. І після цього якась україноненависницька шелупонь ще може щось вякати-бякати. Ганьба! Ще раз кажу - Зеленський для мене не кумир, а Президент України, якого я поважаю за його нинішню діяльність.
І Порошенку подібне нагадували. Передвиборча обіцянка "Не брати і не давати хабарі", ще не була виконана.