Люди, ви знаєте що відбувається біля Києво-Печерської лаври?? Ви не бачили?? ВО"Свобода" вийшла зі своїми прапорами.. вигукують на адресу московських попів ТАКЕ... скандують прокльони.. До них приєдналися Національний Корпус на чолі з Білецьким! Вони всі зі смолоскипами.., такі всі рішучи,грізні..такі.., всі в шкіряних чорно-червоних рукавичках.. Бачили? І Стерненко там, патриот.. в піксельної формі. Кричить, і всі скандують- Геть московських попів!! А Масі Наєма там бачили..? Теж там.., вже третій день!! Він же ж за Україну..? А Колюню Тищенка бачили? ..От і я не бачив.. Ніхто не бачив.. Всім - піхуй.. Тому що - вистава!
Паша Мерседес московський патріархат погрожує президенту Зеленському. Чи буде відкрита справа як проти Федини і Звіробій ?
В Україні немало зусиль докладав Філарет, вручення Томосу залежало від вселенського Патріарха Варфоломія. Неозброєним оком видно, використовують інші методи та принцип "Бог є любов", такі діячі, як Епіфаній чи Шевчук, а не погрози, страх і прокльони, як той же Паша Мерседес. Язиката Маруська нехай не бушує із піною з рота!
На Пашу чекає геєна огнєнна, тому що він проклинає представників богоізбранного народу. Жартую. Якби Паша вірив у Бога, він би ніколи не проклинав, в першу чергу - євреїв. Адже, за легендою Біблії, Ісус був євреєм.
Зеленський обіцяв, що не буде корків через президентський ескорт, Ющенко такого не обіцяв. А ти вже старий і не пам`ятаєш цього. Вивчив слово порохобот і як папуга торочиш одне і те ж.
А який взаємозв'язок між корками, створюваних зеленським і бойовими діями. При Пятому теж були бойові дії, але корків через президентські кортежі не було.
Бля , православний фсбшний поп прокляв неправославного фсбшніка іудея ?? Що робиться в тому світі , посполиті ??
Когда дело касается ошибок Порошенко, то Планктоша готов брать двойной интеграл, чтобы обнаружить их. Когда же речь заходит об ошибках Зеленского, то он 2+2 сложить не может. И это у него называется объективным взглядом.
Мова тут йде про безпеку, натовп, скупчення... небезпека самі по собі, тим більше, як є загроза у державі. Недавно сказали, чому до аптек сьогоді були черги, від завтра багато ліків за електронними рецептами, багато незручностей і невже хочуть показати, що щоь роблять.
Не було жодної причини для власне таких новацій. Тут навіть лобістів з бізнесу особливих нема, бо нікому не вигідно продавати менше ліків. Єдина причина в тому, що скільки не вдягай футболки з "я українець", але ментальна балалайка з тебе завжди лізе. Бо влада використовується не для того щоб щось зробити для людей, для майбутнього, для дітей і онуків на віки, а для того, щоб в цей час, в цьому місці, показати що я тут главний і я МОГУ ТЄБЄ ЗАПРЄТІТЬ. Це така тупа демонстрація влади і покорення. Це ментальні проблеми, характерні середньовічних середньоазійських паханатів, яке ми бачимо в усіх прекрасних проявах в сусідній доживаючій країні...і бачимо у нас. В постійному повторенні "я тут главний" і подібних рішеннях.
<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/po...l&id=100001879613877&show_text=true&width=500" width="500" height="373" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>
Може і так, я звик більше не вішатись лікарю на шию зі словами "Лікуйте мене!", сам вже переконався, які препарати ефективніші та можуть допомогти при погіршенні, але купити такі препарати без лікарського рецепта неможливо, а на прийом, навіть сімейного лікаря можна чекати навіть 2 тижні, незручності є, але таке є і в Євросовку, хто був у Польщі, в аптеках навіть простенькі обезболюючі, від кашлю чи болю у горлі продають за рецептом.
Основна причина невдоволення- що цю квазірехворму розробляли довбойоби "на підсосі". Я анітрохи не проти антибіотиків за рецептом. Бездумне їх використання вже призвело до виникнення резистивних штаммів. Але продавати за рецептом Постінор для швидкого запобігання вагітності, який найкращє діє протягом доби, а протягом трьох діб повністю втрачає еффективність- це дурість. Не дурість, а робота на користь власників аптек, це те, що 10 таблеток анальгіну ти можеш купити без рецепта, а 100- тільки по рецепту. Усім відомо, що ліки у великих упаковках коштують дешевше у перерахунку на одиницю, ніж у дрібних. Ну й основне питання- а чи вистачить лікарів первинної ланки, коли усі побіжуть до них за рецептами?
Кто сказал, что европейские и американские особенности жизни нужно слепо копировать? Знаю из первых рук, в Бельгии в среднем по размеру городе по выходным работает только одна аптека на весь город. Находится за городом и цены в 2-3 раза выше обычных. И это в Бельгии, которая входит в число самых зажиточных стран ЕС.
Ну так що, порохобратія? Злі язики, кажете? Дванадцять мільйонів від Паші Мерса - та Слугам? Миху, а Ви не пробували трохи пошкребти ті злі язики уважніше? В лайні вони, чи в шоколаді відомої фірми? Пашу тягатимуть на допити. За бороду його многогрішную. View: https://youtu.be/RW50wMZU8xE