Ну тут мене вкурвило. Схеми, поламані при Порошенко Діаною Петринею і Марченко були відновлені при зеленському, отому віслюку Янелоху Оманському Боневтіку. При цьому віслюку поламали все те позитивне, що з таким трудом вдалось зробити в армії за чотири роки. А це кацапське підлота буде тут пиздіти що це дісталось віслюку від попередників. Та Янукович з подивом зараз перепитує: А що так можна було? про те що витворяє зеленський і гопкомпанія
Хвиля звільнень жодним чином не пов'язана з якимись внутрішніми протистояннями. Кірюша свою гру програв повністю (іншого бути і не могло) і нікому протистояти не може, ніякою силою протистояння стати не зможе, хіба що буде тихенько гадити в якості помсти, як це робив Богдан. І то тільки, якщо складуться такі умови, бо по замовчуванню він буде сидіти тихо. Тим більше ця хвиля звільнень не пов'язана зі змінами в голові Зеленського, з очищенням чи іншою високопарною сцяниною. Хвиля звільнень є результатом звільнення одного і потягнула за собою всю його особисту структуру. Тобто, його, його схеми, його людей, просто вичищають з влади. І свідчить це лиш про те що головним принципом побудови влади Зеленського був і є клановий принцип, який не передбачав професіоналів і адекватних людей, який побудований на лояльності і розподілі ресурсів між лояльними. І зараз людей колишнього "свого", який впав в немілость, викидають як використані... шкарпетки. Й ключовою ознакою побудови державних механізмів на клановому принципі є те, що товариш що не втік був "в тємі". І зачищають зараз персон, що тягнули схеми під наглядом Кірюші, а не самі схеми. Ось і вся їхня прекрасна країна, де ви всі президенти. І ще важливим нюансом є те, що ще зовсім недавно, незважаючи на скандали, Кірюша бил вхож. І я буду дуже сильно сміятися, коли з'ясується що головною причиною нємілості стало купівля собі статусу "Людина року" і Великий Лідор в маленьких закомплесованих штанцях не зміг пережити такого святотатства.
Ахаха))) Наскільки я розумію, нардепи вже знають, почім харчі у Міноборони і прикордонників. Ці хлопці воюють у сусідніх окопах, і впевнений, що їдять вони однаково. Але закупівельні ціни виявились різними. МО законтрактувало курячі стегенця по 120 гривень за кілограм, а ДПСУ курятину по 51-78 гривень. Картопля: 22 у МО і 6,90 у ДПСУ. Капуста: 30 у МО і 9,93-17,00 у ДПСУ. Буряк: 25 у МО і 6,00-13,50 у ДПСУ. Цибуля: 42 у МО і 17,00-26,00 у ДПСУ. Гречка: 83 у МО і 53,10-56,20 у ДПСУ. Олія: 109 у МО і 58,69 у ДПСУ. Ну і яйця, да))) У прикордонників вони по 5,10-6,60 гривень за штуку. Без всяких ото пєтєль))) При цьому всі ціни прикордонників у півтора рази менші від магазинних. Бо в оптових військових поставках немає магазинних націнок. Нема маркетингових виплат за поличку. І там так само у ціну товару зашита вартість доставки з продуктової бази до військового складу, як і при доставці з продуктової бази до магазину. І так само торгові мережі працюють з постачальниками продуктів з відтермінуванням оплати, як і військові замовники. В общім, у нардепів має бути більше питань до Резнікова. Бо у декого занадто очевидне бажання злити ситуацію в унітаз. Ні, рєбзя. https://m.facebook.com/story.php?st...QbE7j8qDbYcbWaeFnvis6SnHzl&id=100065187562367
Какой полный искреннего раскаяния текст. Прямо речь адвоката на суде. Только вот одно но - сначала министр обороны, ближайший сподвижник Зеленского, заявил о наличие всего лишь технической ошибки. И только после того, как общество высмеяло это оправдание министра, последовала отставка. Так что не надо тут лить крокодиловы слезы, министр был в курсе, значит в доле. И при Порошенко этот Резников сидел тихо и до крупных сумм не допускался.
Бачу порохоботи все більше застосовують тактику совкового чиновника Мікояна, ненависть до опонентів, що пояснив, не буде такого ставлення до опонентів, ворогами будуть сприймати нас.
Як ще докладніше, суть порохоботів - не будемо із піною з рота доводити неправоту опонентів, ворогами будемо ми.
Я ж про оборону чорноморського узбережжя і написав. Якби москальня не вдерлася в Україну з Криму, то це чорноморське узбережжя не було би захоплено єблівушкою. Ви позначили мій допис як баян. Тоді ви можете мені сказати, коли і в яких темах обговорювалось підняте мною питання?
ЧОГО ПОБАЖАТИ ЗЕЛЕНСЬКОМУ? День народження Володимира Зеленського. Що йому побажати? Не знаю. Мені складно щось щиро бажати цій людині. Я український і україномовний блогер. Я колишній журналіст. Я автор багатьох статей і кількох книжок. За те, що я бачив як створювали класну форму і смачні сухпайки для військових, як відкривали реєстри майна, робили Укрзалізницю та Нафтогаз прибутковими тощо, і за те що я не хочу казати що все це було: "Порошенко обікрав Україну" команда Зеленського скоро чотири роки як намагається мені закрити рота. Я брав участь в АТО як доброволець. Я допомагав фронту як учасник "АрміїСОС". Я військовослужбовець, який 9 місяців провів на фронті без жодної ротації. Для медійників Зеленського і його фанклубу я і люди моїх переконань - гірші за... окупантів. Просто тому, що для нас президент - тимчасовий менеджер, а не помазаник Божий. Не найвеличніший. Бо його можна і треба критикувати. Які тут можуть бути побажання? Щоправда маю визнати. Зеленському і без мене бажають. Саме життя "бажає". Він дорікав Порошенкові офшорами - у нього знайшли власні офшори і до них роялті які йому виплачує фірма його ж помічника Шефіра. Бо Зеленський не передав бізнес в сліпий траст як Порошенко, він передав його друзякам. Читайте - зберіг. Зеленський дорікав Іловайськом - і отримав Бучу, Ірпінь, Херсон та Маріуполь. А на додачу сержанта Журавля та вагнергейт. І смертність по два Іловайська на день (!) під час пандемії в Україні, де вакцинація почалася пізніше за Зімбабве. Зеленського виславляли, що в нього сталеві яйця - тепер ми знаємо, що не просто сталеві, а в кілограмах. По 17 грн. Поруч зі скумбриєю по 8 грн. Зеленський обіцяв, що якщо з'явиться його "свинарчук", він піде. Брат Єрмака, Татаров, Резніков... Це так, лише кого зразу згадав. Що? Не доведено? А по Гладковському було щось доведено? А зараз? Це зупиняло команду ЗЕ? Життя саме карає. І карає болісно. Тому два побажання до Зеленського я маю. Перше - встигнути продати тираж книжок "...-й місяць війни" раніше ніж їхня вартість зрівняється з нинішньою вартістю книжки "Кожен з нас президент" екс-секретарки Зеленського Юлії Мендель. Бо треба ж буде його фанклубу через 10 років чимось грубу на дачі розпалювати? Друге - я бажаю Зеленському здоров'я. Сильного здоровья. Сталевого, як яйця по 17 грн. Аби він дожив і сам почув. Почув як і про махінації з вакцинами та медобладнанням в пандемію, і про смертність у два Іловайська на день, і про офшори, і про вагнергейт, і про "не можна збільшувати ЗСУ бо не буде на що будувати дороги", говоритимуть от всі ті, хто зараз пише йому панегерики штибу: "Справжній! Щирий! Сильний! Найкращій! Наш!" А будуть казати. Обов'язково. Бо є одна річ за яку я Зеленському справді вдячний. Він і його команда дуже гарно показали мені хто є хто серед багатьох моїх знайомих. Хто людина зі стрижнем і принципами, а хто так, за $20 легко продасть переконання і товаришів. В опозиції до Зеленського бути дуже важко. Навіть за Януковича влада не була такою цинічною та свавільною. Але коли Зеленський перестане бути владою, я знатиму точно. На людей перевірених опозицією до Зеленського можна покладатися завжди. Ці - не зрадять. Порршенко має таких прибічників. А у Зеленського таких прибічників нема. Лише підлесники. Фото моє. Знаєте, а перебуваючи на фронті, я всерйоз думав що ці книжки "...-й місяць війни" - чийсь дотепний жарт. Виявилося що ні. Ну, Брежнев не додумався зробити "Малу землю" багатотомником. https://t.me/dragonspech/5877
Якщо Резніков не знав, що срассіюшка буде ракетами бомбити Україну, то це є кричуща некомпетентність, яка свідчить, що він не може займати цю високу державну посаду. Я, наприклад, про це знав і про це писав на форумі ФУП ще перед початком війни.
Попри стогони порохоботів, років 15 - 20 тому в деяких обговореннях ватани писали, що руснява солдатня, послана в Україну скоріше піде зі зброєю проти того, хто їх сюди послав, нічого подібного, тепер дехто каже таке про білорусів
Звідки я міг знати про те, що Резніков може не знати такої елементарщини?! Якби я про це знав, то вже би думав про те, як його повідомити про це. Взагалі-то ви вирішили мене під'їбнути.
Але тут два варіанти: або він тупий, або не на своєму місці. Мова йде про контракт на 14 ярдів грн. На які суми він тоді дивиться?