Хомчине, слово "рухаєш" пишеться без м"якого знака. Це по-перше. По-друге, незрозуміло, чи "переміщаєш", чи "чіпаєш". По-третє, правда, чудово, що звільнені від рашистів частини території України на картах позначають саме зеленим кольором? View: https://youtu.be/KOq5YMZasts По-четверте, де Ви зараз? Чому не з"являєтеся на форумі о сьомій чи восьмій ранку за Києвом, як усі нормальні люди? По-п"яте, в якому званні Ви закінчили службу в окупаційній армії Московії?
Страшно навіть подумати... Сотні тисяч українців пройшли через пекло в окупації. Сотні тисяч – залишилися у безіменних могилах. Мільйони – депортовані і були вимушені покинути домівки. Фраза "ми могли б збільшити армію, але тоді ми не зможемо будувати дороги" стане кривавим прокляттям. І цей час настане.
@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, щось Ви останніми днями мало помиїв на Зеленського виливаєте... У горлі пересохло?
В Чернігові скандал з гуманітаркою, яку ОВА згноїла на складах. От в нас цікаво виходить. Якщо Сили Оборони наступають, то коментують і причетні всі - Офіс Президента, Держприкордонслужба, СБУ, МВС, керівники ОВА, депутати провладні. А як гуманітарку спи.дили чи закордон втекли директорка школи зрадниця, Злата з Запорізької ОВА чи син Портнова - то всі ні при чому. Воно само якось так вийшло.
Зачем с этим кацалапым культурно общаться. Слать его к чёрту и весь разговор. Про первую столицу Украины он не знает, Лукаш от Бондаренко не отличает, сидит на форуме с гугл переводчиком и считает, что у Украины ВМФ, а не ВМС. Зато каждую букву на форуме подмечает. Это гнида кацапская. Даже если его терпит администрация форума, это не обязывает нас проявлять к нему уважение. Его место рядом с палатой Рабиновича, возле параши.
♀️ Hawthorn Healing @hawthornhealin1 · Зелино е@ло уже не государственном флаге, но секта это порохоботы. Е@аная стыдоба♂️
Когда к тебе в огород прилетит ракета, ты, пожалуйста, не сильно возмущайся. Используй только богоугодные слова и выражения.
Президент Володимир Зеленський відвідав звільнений від російських окупантів Ізюм на Харківщині. Як інформує Цензор.НЕТ, відповідні світлини опублікувала 25 окрема повітрянодесантна Січеславська бригада.
Страшніше військові склади чи аеропорт та початок взлітної смуги, є ймовірність, що запущене кацапами совкове барахло не долетить до цілі, може і дім та присадибна ділянка. Чув шум, пролітаючих поблизу ракет, під час повітряної тривоги. Не йде Зеленський на "переговори", запропоновані лаврушею і його прес-алкаше захаровою, від пуйла хіба що ультиматум щодо окупованого
Зеленський - в Ізюмі, а Порошенко - якщо не принюхуватися, то здається, що в шоколаді. Між іншим, коли подивитися ролик, то видно і Армію, і чути Мову, і відчувати Віру в перемогу. View: https://www.youtube.com/watch?v=6-iDVq4jQic Армія, Мова, Віра - це не передвиборче гасло, а об"єктивна реальність.
Оце я трошки подумав... Ну, стосовно того, що зараз "наразіненачасі", а що "наразіначасі". Ледь мозок не закипів... І, аби зберегти його, той свій мозок, вирішив розробити дисклеймер і вміщувати його, той дисклеймер, на своїх постах. І не паритись. Ну, приміром, десь так: "Нічого особистого, тільки факти. При створенні даного поста жодної дискредитації нинішньої влади на меті не було, а відтак світлий та героїчний екранний імідж/образ цієї влади жодним чином не постраждав. Бо не зміг!". Дисклеймер - наше всьо.
Слів нема. Зеленський в Ізюмі з'являвся з шевроном Чорної бригади. Тобто 72-ї механізованої. Нашої, я в Чорній бригаді зараз служу. Хоча нашої бригади в Ізюмі й близько нема. Ми знаходимося на іншій ділянці фронту. Прикольно виходить. Я теж маю такий шеврон. І я теж можу його носити. Але я можу його носити тому, що не відкосив свій обов'язок захищати свою країну (на відміну від...), тому що служу у Бригаді Чорних запорожців, тому що вже четвертий місяць я на фронті, тому що не висинаюся, мерзну, сплю на підлозі, ховаюся від снарядів і мін під час обстрілів. Багато хто право носити цей шеврон кров'ю заробив. А президент повісив на себе шеврон нашої бригади просто так. Може тому, що "Україна або смерть". А може тому, що йому просто шеврончик сподобався. Якби наш шеврон носив Арестович, це я ще зрозумів би - він до нашої бригади певний стосунок все ж має. Але той, хто чотири рази ухилився від мобілізації... Цікаво. А який шеврон він начепить завтра? Королівської піхоти? Лицарів Зимового походу? Холодного яру? Нє, а чьо? https://t.me/dragonspech/5476 Нижче приведені для зеленінців варіанти відповідей
Зеленінці, так скільки там розікрали на великому крадівництві? Рейтинг найбагатших президентів/монархів світу. Рейтинг "World Data..." (США).