Я і далі не вважаю Зеленського оптимальною кандидатурою на президента, але про Порошенка зараз мова не йде, виборів найближчим часом не буде, він офіційно про свою кандидатуру не говорив і будьмо реалістами, навіть при такому, шанси у нього мінімальні навіть на вихід у ІІ тур. Тоді для чого ця тріпанина?
Добре, повчимо кацалапого української, у котрого слово "дальше" означає тільки відстань. В українській мові це слово ще вказує і на майбутній час: ДАЛЬШЕ, розм., рідко ДАЛЬШ, присл. Те саме, що далі 1, 3. - Піду дальше-більш ходила (Шевч., І, 1951, 40); Наука дякова була невелика, вона сягала не дальше псалтиря (Мирний, V, 1955, 309); Дальш так роблячи, звівсь наш Масляк нінавіщо (Кв.-Осн., II, 1956, 230). ДАЛЬШИЙ, а, е. 1. Вищ. ст. до далекий 1. 2. Який слідує за чим-небудь, після чогось; наступний. Тепер на тиждень хтось має цілковиту волю.., а там мусить подумати про матеріал до дальшої статті (Л. Укр., V, 1956, 351); Письменники уважно вислухали запити своїх юних читачів, щоб врахувати їх у своїй дальшій роботі (Літ. газ., 9.IX 1948, 4); // Який триває далі, продовжується (про розвиток, прогрес і т. д.). Марксизм дістає свій дальший розвиток у ленінізмі (Рад. Укр., 22.IV 1951, 2). Кацалапий, тепер твоя черга. Що означає вираз " мені належиться на його долі"?
Он сам выкладывал скриншот своего экрана, где открыты ЛФ, новостной сайт на украинской и Гугл переводчик. Поэтому он видит любую ошибку в написании - ему Гугл переводчик её сразу подсвечивает.
"не відображає" пишеться окремо. І слово "спричинятися" Ви вжили невірно. Проконсультуйтесь у філологів. Подивіться сюди. От, наприклад, вираз "підписання мінських угод спричинилося до тимчасової втрати Україною частини своєї східної території" буде вірно і граматично, і по суті. Спричинятися до чогось може лише якась подія. Подивіться приклади. Віслюк не є подією.
Я часто бачу, коли Зеленського подають карикатурно, навіть трохи вигадано, чи неправдиво. А навіщо? Так, як подає Зеленський сам себе і його оточення - це вже карикатура, це вже антипіар. Прикладів - море.
Навчіться звертатися до незнайомих людей по-людськи. Я не знаю цього виразу, що він означає. А тепер скажіть, чи вірите Ви, що ЗСУ під командуванням Верховного Головнокомандувача України Володимира Зеленського найближчим часом звільнять правобережну Херсонщину, а згодом - і інші захоплені території?
О, віслюк ще та подія в історії України, про яку і про тих хто до неї доклався, будуть згадувати як згадують про Чорну раду
Що і потрібно було доказати: кацалапий без своїх компів звичайний кассаб, або в перекладі з тюркської- мясник. Української не знає і не відчуває. Брись за поребрик, кацалапий.
О, накінець висунувся тупий рабінович і роздав туполайки. А я думав, що рабінович тупо перестав тупити. А ні, запас тупості ще є!