Понравились слова премьер министра Польши? И это он говорит во время войны, когда Украине приходится несладко. Достойное поведение вашего ближайшего союзника?
А хто підкреслює і кому вигідно внести ворожнечу між Україною і Польщею? Навіть польські фільми із агнтиукраїнськими елементами із негативними героями, українськими особистостями, типу "Вогнем і мечем", все таки, ідея фільму, українці окремий народ, справедливо хочуть мати свою державу, чого не скажеш про російські "Брат-2" чи "Ми з майбутнього".
Ермак ещё нужен России. Он явный куратор всех коррупционных схем Украины. Занимает должность клерка, а по факту серый кардинал.
3 червня 2022 року Портнов виїхав в Угорщину через пункт пропуску для автомобільного сполучення "Чоп (Тиса)". - Схеми. РНБО не ввела щодо Портнова санкцій. У вересні 2021 року секретар РНБО Олексій Данілов пояснював це так: "У нас стільки загроз, крім Портнова, таких, як Портнов, – дуже і дуже багато. Але треба мати аргументи, докази". А тепер докази з'явилися у вигляді тисяч трупів в Бучі, розстрільні списки активістів задля яких Портнов 3 роки відкрито складав за підтримки влади. Але це не стало приводом його затримати. Це стало приводом для влади його відпустити. От і все. Говорити більше нема про що. Московський номер Портнова виринув в мережі і я думаю, тепер можна казати прямо: зелені свідомо допомагають вбивцям українців уникнути відповідальності. А отже мають сидіти замість вбивць. Разом з всіма медіа-шльондри, які зараз кинулись відмазувати агентуру від питань конгресвумен Спартц.
На жаль, наявність людей з дуже сумнівною репутацією (типу Єрмака) в ОПі суттєво підриває об'єми надання Україні сучасної зброї та фінансової допомоги. Про це представники Заходу та США говорять вже відкритим текстом. Після багатьох безуспішних спроб вирішити питання в непублічному просторі... І платять за це українські солдати, своєю кров'ю. Втім і цивільні теж. Пряма мова від конгресвумен США В.Спартц, яка була одним з ініціаторів закону про ленд-ліз між іншим : «Ситуація дуже складна, і у США, як у країни, що намагається допомогти вашій країні, були деякі моменти, які нас хвилюють. Я шість чи сім разів була в Україні і спробувала вирішити їх на неофіційному рівні, не здіймаючи галасу. Але, на жаль, в Україні кожен вказує на іншого – мовляв, це не я, а ось той винний. Українці кажуть, що американці з нами недобре поводяться. Насправді то Україні треба краще працювати, це у вас проблеми. І багато людей стурбовані, що дуже близько до вашого президента є людина, з якою пов’язані якісь проблеми. І я вважаю, що вам потрібно ці проблеми вирішити» «Всі ці дані (щодо Єрмака) не з України, а з інших країн. І вони справді з’явилися не учора. Вони для нас є проблемними, а ми, як партнер, ставимо їх перед Україною. А ваш президент може вирішити цю проблему. Я буду вам чесно казати, що і республіканці, і демократи дуже стурбовані: як ми будемо робити нагляд, якщо витрачатимемо такі великі гроші в Україні?» «Вам вирішувати, що робити, але я вам скажу, що проблеми в України будуть великі, якщо Україна зараз не зможе з нами домовитися. Якщо Конгрес не відчує, що ми можемо вам довіряти.» «Україна не є найбільшою проблемою для американців. Але мені шкода ваших хлопців, що гинуть на фронті. І я буду чесно говорити, що те, що зараз у вас відбувається, пов’язане з тим, що ви не вирішуєте деякі проблеми. Я можу нічого не казати, ми будемо і далі грати в ці ігри, давати вам 5-10 одиниць артилерії, які вам не допоможуть.» ____________________________________________________________________ Вважаю, що Президент Володимир Зеленський зобов’язаний негайно вирішити цю проблему. Надто велика її ціна. Костюк О.
View: https://twitter.com/MyKyivUkraine/status/1547121988493246464?t=QKDU354Rw537dBe6pSKLFA&s=19 View: https://twitter.com/GreyWraith/status/1547158663240056835?t=ERiNJD90Sbtpr7RmZsM-fA&s=19
Най світ валиться в руки Владимира Владимировича. Премьер Эстонии Кая Каллас официально подала в отставку. Накануне в отставку подал премьер Британии Борис Джонсон. Не исключено, что это не последние отставки в европейских странах, которые стоят на пороге масштабного социально-экономического кризиса. Сначала Путин уволил Бориса Джонсона, теперь дошла очередь до премьера Эстонии.Два главных зачинщика приложения войны. Шольц с Макроном понимают как себя надо вести, пока сидят на своих должностях, за океаном Альцгеймер с трудом двигается, ели говорит и ничему не угрожает. Везде наши люди.
Як сказав депутати гос.дури, рашиська мерзота затулін, зарано тішитись відставкою Джонсона, його замінити може хтось гірший.
Добавлю. Сегодня итальянский премьер-министр Драги уйдёт в отставку. Итальянские СМИ публикуют его прямую речь: «Я хочу объявить вам, что сегодня вечером я уйду в отставку. Национального единства, которое поддерживало это правительство с момента его создания, больше не существует. Разрушен договор о доверии, лежащий в основе действий правительства». Италия в очередной раз столкнётся с политическим кризисом, а это ещё в момент мирового кризиса. Ещё одного руководителя европейского государства увольняет Владимир Владимирович. Италия предложила невыгодный России мирный план. Теперь Драги поплатился за это.