Припинення вогню, виведення військ росією виконано? Виконати Мінські угоди вчасно неможливо - радник Меркель Зрештою, хто із такі домовленості не ратифіковував та із них вийшов?
Стороны более менее отвели тяжёлое вооружение. Но когда подошли к следующим пунктам Минска, то вы все семь лет делали вид, будто не понимаете написанное. То пункты не в том порядке, то пятна на солнце, то полнолуние, то написанное надо поменять. Договор для того и прописывают, чтобы была выгода обоих сторон: получил товар, оплати его. Вы свою выгоду получили, Россия должна была тоже получить свою.
Про скандал із Єрмаком От ми дивуємося: чому ми досі не в Європі? А тому, що ми ментально різні. Ми по різному реагуємо на одні й ті ж ситуації. От візьмемо дві ситуації схожих зашкварів. 1) В Лондоні Боріс Джонсон, крутий, харизматичний і ефективний посипався з прем’єрства. Бо у нього в команді завівся один лошара, якого Боріс призначив на якусь посаду. А цей чиновник на якійсь вечірці приставав до прілічних людей з непристойними пропозиціями в стилі «паєдємтє в намєра». Для європейців призначати лошару – це косяк. За який треба відповідати. І йти у відставку. 2) В Україні Зеленський призначає Єрмака головою офісу. Пост неконституційний, зате впливовий. Де факто Єрмак – друга людина в державі. Єрмак призначає собі посіпаками маніпуляторів Подоляка і Арестовича. Але то б півбіди. Маніпулюють усі. Але Єрмак, сам син агента ГРУ (а значить апріорі під підозрою), який має бізнеси з рускімі, який сам підозрюється у «вагнергейті» і організації зустрічі Зеленського з Патрушевим в Омані - робить несвітенне. Він призначає антимайданівця, соратника януковича Татарова - своїм заступникам по правовому блоку. На саму ключову посаду. Контролювати суддівських і прокурорських і мєнтовських. За таке призначення в Британії – не тільки Джонсон би пішов у відставку – королева би відреклася за такий косяк. А у нас це проходить. Подумаєш, Татаров трохи дотичний до розстрілів на Майдані. Ну з ким не буває. А Зеленський, замість того, щоб навести кадровий лад у своєму офісі – заявляє нам: я з Єрмаком прийшов – з Єрмаком і піду. Йдіть. Типу хтось заплаче. Але ніт. Звідусіль гуде: не на часі. Їх (Зе! і Є!) пов’язують узи дружби. Як вони один без одного? І мені: не смійте сіяти зараз розбрат. Ми в одному човні. От, якщо ми в одному човні – давайте скинемо баласт. Татарова і Єрмака. От у чому різниця між нами і європейцями. В уявленні європейців не можна в примарних інтересах держави навіть у складний час пробачати косяки. А у нас – можна. І ще важливий штрих. Джонсон іде, щоб врятувати репутацію партії і колег. Жертвуючи собою. У нас війна. І було б патріотично Єрмаку, щоб не думали фігню на Зеленського, що той покриває корєша і антимайданівця - піти. От взят і сказати: у Володимира Олександровича немає сил мене звільнити. Бо ми друзі. А у нас, за нашою ментальністю друзів наближають до себе, а не віддаляють. Але ми ж ідемо до Європи. Тому я, як патріот України (ги!) показую приклад. І ми з Татаровим йдемо у відставку і віддаємо себе в руки правосуддя. Я би заплакав і сказав, що ми вже у Європі. Але ніт. Єрак нікуди йти не збирається. Бо може у нього інше завдання? І ми - заручники української ментальності. Винний не тільки Єрмак. А і ті, хто кричить: «не на часі». І ті хто кричить: нєнуашо, усі своїх не здають. А найбільш гидкі ті, хто зараз скаже: о, це в інтересах Пороха. І піде в бан. Бо або бот, або дурний. Віктор Бобиренко
Відповідальна за Україну у Конгресі вступилася за Зеленського, звинувативши Спартц в підігруванні Путіну
Не дуже коректне подання інформації. М'яко кажучи маніпулятивна. То була моя ідея, з якою я прийшов до Володимира Ар'єва. Він мене підтримав та подав законопроект 7432, за який потім проголосувала ВР. Я, звичайно, вдячний Зеленському за те, що він виконав свої обов'язки президента і підписав цей закон, але це не він звільнив військових від сплати військового збору, а Верховна Рада. І ідея моя. Тож піарники ВП, м'яко кажучи, не коректні. Але я на інше й не чекав. І на подяку з Банковою не розраховував. Я все розумію. )) А всіх військових вітаю з тим, що нам із Володимиром Ар'євим вдалося реалізувати цю ідею.
Якщо коротко, за такими умовами, Німеччина не брала Берлін у свій склад на совковиїх умовах, як Сеул не йде в одну державу із Пхеньяном. Донбас "Особливий", а як без такого статусу Харків, Бессарабія, Закарпаття?
Ещё раз повторяю. Если бы ЛДНР пошли дальше вперёд, то у вас под угрозой был бы весь Юго-Восток. Вы сохранили территорию, взамен должны были дать особый статус Донбассу.
В начале 90-х хорватские шахтёры победили югославскую армию. Тогда интернета и сотовых не было, а так, были бы видео "привет, Ганновер".
Окосіли при роботі в шахті? Донецьк знаходиться в Бурятії? Гіркін, МотоРИЛО, Бабай, Бородай ніякі не донецькі шахтарі і металурги.
Вы понимаете сказанное вам или только своё повторять можете? Хорватские шахтёры при поддержке стран НАТО, особенно, Германии победили югославскую армию. Донецкие шахтёры при поддержке России побеждали украинскую армию. В первом случае украинская пропаганда говорит - да, конечно, верим. А во втором пытается высмеивать. В итоге вы сами смешно выглядите, признавая первое и отрицая второе.
Вангую : на днях витягнуть Медведчука , щоб кинути в інфополе якесь лайно на Порошенка і щоб нарід забув про Єрмака !
Інакше партизанська війна, ихтамнєти на танках - рашиська професійна армія. НАТО завершило війну і принесло мир на Балкани тільки після усунення Мілошевича. Про входження України в НАТО, як Фінляндії і Швеції, поки що мова не йде.
Володимир Зеленський ⚡️Загальні бойові втрати противника з 24.02 по 11.07 орієнтовно склали: особового складу - близько 37400 осіб ліквідовано; танків ‒ 1645 од; бойових броньованих машин ‒ 3828 од; артилерійських систем – 838 од; РСЗВ - 247 од; засоби ППО - 109 од; літаків – 217 од; гелікоптерів – 188 од; БПЛА оперативно-тактичного рівня - 676; крилаті ракети - 155; кораблі /катери / - 15 од; автомобільної техніки та автоцистерн - 2696 од; спеціальна техніка - 66. Найбільших втрат противник зазнав на Авдіївському напрямку.
Россия тоже принесла мир в Крым, Приднестровье, Абхазию, южную Осетию. Ваша пропаганда говорит об этом?