Ось ці пару це простирадло? сторичний момент.Золоте-4. Відведення ЗСУ з укріплених фортифікацій. Потім нарід буде скидуватись на броніки,байрактари і носки. Як казав потужний лідер думок:Дякую всьому складу ЗЕ-РНБО
MYROTVORETS NEWS Щоб Зеленський і його 100% прокурор два з половиною роки служили інтересам агента спецслужб рф, ще й цим пишались? Такого бути не може. Десь напрягся сірий кардинал правоохоронних органів України Портнов-Казбек. І депутатка "Слуги народу" Ольга Василевська-Смаглюк.
Из очевидного могу назвать одно из лучших в мире образований. Не считая экономические дисциплины. Причём бесплатное. И все звенья образовательного процесса. Бесплатные спортивные секции. Безопасность на улице значительно выше нынешней. Низкое расслоение общества по доходам.
Вы ведёте себя как маленький ребенок, который бегает за мной из темы в тему и повторяет одну и ту же фразу.
Танєможежбить СБУ нарешті визначлася, що Андрій Деркач російськй шпигун. Щось неспішно наша кантора викриває колаборантів та прямих і послідовних зрадників. А все тому, що там не прислухаються до експертів. Я вже років 15ть КРУГОМ і ДОВГО розповідаю, що андрійлеонідовч - мінімум генерал ФСБ і голова резидентури в Україні. Тут мене називали Вангою за передбачення про "путінказьол" 2003 року, "януковч не досиидить до кінця каденції" 2010 року та "Зеленський буде наступним президентом" 2015 року. А ось по деркачу казали, що я перебільшую. Я рекомендував би СБУ більше працювати з експертами. андрійлеонідович остаточно спалився ще 2019 року, коли почав кампанію по дискредтації Байдена. Я зробив спеціальний фільм на тему з чіткою доказовою базою. Надіслав усе це в СБУ. Але там довго від цього відмахувалися. Ну, краще пізно, ніж ніколи. Рекомендую придивитися до ІгарьВалєріча К*л*м*йськ*г*. Ця бородата бабушка пов'язана з рф через кількох зв'язкових. Тільки не треба боятися, що він виведе СБУ на самого Бакан*ва. Він виведе ще й на Єрм"к". Віктор Бобиренко
Увійти у Facebook Фестиваль Ґластонбері у Великій Британії. Поширюйте правду про російську війну. Допомагайте українцям, які були змушені залишити свій дім через бойові дії. Шукайте нашу благодійну платформу U24 (United24 - The initiative of the President of Ukraine). І тисніть на всіх політиків, яких ви знаєте, щоб вони допомогли Україні відновити мир.
1. Деркач: Жму руку, обнимаю 2. Дубінський: Мальдиви+офшори 3. Медведчук: труба 4 .Бігус: свинарчуки. Невже розмотають весь клубок?
России очень повезло с президентом Зеленским. Его желание играть роль, находясь в кресле Верховного Главнокомандующего, полностью играет на руку России. Путин раскусил его слабости и ведёт наступление, учитывая особенности личности Зеленского.
Два роки покривали ГРУшника, США вже давно санкції ввели, вже і рашка вторглася 4 місяці як. І лише щойно Зеля зібрався повісити на Баканова "про**б" Півдня, тут Баканов і ожив: можу ж ім'я зрадника з ОПУ назвати, який ГРУшнику передав його "плівки". Не рипайтесь там, бо буде бо-бо. Та давай вже, Баканов! Будь мужиком! Назви цього зрадника! Хто з ОПУ передав секретні переговори президентів України і США ГРУшникам? Хто з боку України допоміг ворожим спецслужбам втрутитися в вибори США? Смєлєй! А ще там в вас Мама-любіт-скорость пустив газ і змився з України. Я так розумію, він теж з мережі ГРУ? Коли назвете? От тобі і "обнімаю, жму руку". Клоуни.
Медлительность продвижения российских войск связана только с одной причиной. Инфраструктура и мирные жители не уничтожаются в ноль с целью лояльного отношения населения в дальнейшем. Задачи "взять город любой ценой" и "взять город, максимально сохранив мирных жителей и инфраструктуру" по сложности отличаются друг от друга в десятки раз.
Еще коллега гитлер использовал тактику глубокого прорыва и окружения противника. Оборону прорывают города охватывают в кольцо и потом тыловые части их зачищают. Так были взяты киев минск белая церьковь смоленск. А ваш недофюрер даже этот метод не смог освоить. Тупой патамушта. Куйло
В Петербурге с размахом и фейерверками прошел фестиваль выпускников Алые паруса. При этом добрые россияне радостно отчитались, что вели прямую трансляцию в Мариуполь. В тот самый разрушенный Мариуполь, где из-за России нет никаких выпускных. Потому что их армия разрушила школы и университеты, а детей и их родителей просто поубивала, и у них никогда уже не будет выпускного. Представляю, с какой «радостью» обитатели мариупольских руин наблюдали на передвижных экранах это феерическое шоу. Россияне мало того, что убийцы, они абсолютно бесчеловечные выродки и садисты, которые получают удовольствие от изощренных издевательств над людьми. @kazansky2017