І що цікаво, як тільки зрадник, наркоман, корупціонер, українофоб, бандит чи просто розумово відстала особа, так обов’язково член партії «СН».
Варто нагадати, що так, як про.@бав свого часу Сталін, Зеленському навіть і не снилося. І сподіваюсь, що стільки життів українців, скільки поклав батько народів, наш Дуремар не покладе. Але це не завадило ідіотам любити генералісимуса до нестями, до самої смерті кривого кремлівського клоуна.
А глухонімим можна давати українське громадянство? Вони слова "паляниця" точно не вимовлять. А легіонеру з Росії, який воював на боці України, знищував агресора, але отримав важке поранення (відірвало ногу), можна на його запит дати українське громадянство, чи спочатку хай вимовить слово "паляниця", а якщо не вийде - сказати "Єхай в свій Мухосранськ, хай тебе там, зрадника, доглядають"? А якщо послухавши Невзорова (а у нього багатомільйонна аудиторія в Росії), десяток-другий росіян наберуться мужності і відмовляться йти воювати в Україну (відказники), то чи варто Невзорову дати громадянство? А той дев"ятнадцятирічний снайпер з Житомирської області, що стріляв по українських воїнах - він точно зможе вимовити слово "паляниця". І ще багато-багато кадрових офіцерів, які в 2014 році перейшли на бік Росії після анексії Криму, родом з українських сіл, запросто вимовлять "паляниця". Янукович вимовить слово "паляниця" на раз.
Легіонери з рашки у нас воюють за якусь свою нову рашку, забув як називається. І білоруси воюють за свою нову Білорусь, щоб без бацьки. Для чого їм громадянство України? Можна знайти інший механізм, щоб їм допомагати. зі @VasMT , розкажіть, будь ласка про легіонерів - за що вони воюють?
А мені не подобається Дроздов - через його кацапськє прізвище. Хоч би на якесь Дрізденко змінив, чи що... Дріздович не підходить - ще подумають, що єврей. А з іншого боку: Дроздов в Україні - це Соловйов в Росії.
Прізвище то так) Я раз почитаю Дроздова - нічого, інший раз бачу, що така заказуха, не можу далі читати. І якась така специфічність в ньому як в людині, не можу знайти точну формуліровку... короче, одне вухо стирчить - ото батьки в його дитинстві, мабуть, тренирувались..Тому злість і комплекси, нема дружини, дітей...все це відчувається у відношенні до людей успішних. А українська мова в нього така, що я, наприклад, заздрю.
А ми ж так вірили, наївні, Що заспівали треті півні, Що зникла давня чортівня, Діждали пресвятого дня, Відродження і різні штучки, Стояли, взявшися за ручки: Це ж від Луганська і до Львова Держава! Воля! Слава! Мова! Хотіли вилізти з ярма. А де ж та правда? А нема. Бо ті, що розпинали Стуса, Козацькі запустили вуса, Навчились українських слів І записались до хохлів... (с) Юрій Сегеда.
із мережі:"поки ПП був за кордоном,зє хотів себе призначити гетьманом...але невдало"Невже зірвалися зйомки свайба в маліновкє-2?
Ще один аргумент на користь українського громадянства Нєвзорова. Український громадянин платить податки із своїх доходів в державну скарбницю України. У Невзорова, який гастролює по всьому світу, багатотисячні гонорари https://tsn.ua/ukrayina/hto-takiy-oleksandr-nyevzorov-2078134.html З ухилянням від податків в цивілізованому світі строго. Тому Невзоров отримує безготівковий гонорар на банківський рахунок, а за підсумками звітного періоду повинен заплатити податок в країні, громадянином якої він є. Шендерович завжди обурювався з того приводу, що за його податки утримується поліція, яка його періодично хватає і садить в кутузку. Якщо подумати, то стає зрозуміло, чому громадянин Ізраїлю проти надання українського громадянства Нєвзорову. Тому що в такому випадку Нєвзоров поповнював би бюджет Ізраїля. Так що тепер Нєвзоров підтримуватиме Україну не лише в інформаційному плані, а у фінансовому. Зеленський вчинив мудро, що перехопив майстра сарказму Невзорова у іншої країни. Згадаємо порівняно недавню подію: Впервые в Израиле! Открытая лекция — Александр Невзоров - заказ билетов А от уже виступ в Ізраїлі весною цього року після широкомасштабного вторгнення Росії в Україну. Лекція називалась "Путин мертв" Якщо врахувати надумливість (мнительность) Путіна, який боїться шаманів, вірить в числа і дати, то лише назва такої лекції могла потріпати нерви кремлівським карликам. View: https://www.youtube.com/watch?v=3haKfQArs9U
Ви перші почали, коли сказали, що Вам не подобається Невзоров. А про долари я написав щойно. Невзоров платитиме податки доларами і шекелями в українську скарбницю. Бо є громадянином України.
Хіба я десь казав, що мені не подобається Нєвзоров? Я казав, що Нєвзорова ф топку. Бо він кацап і ніякий не українець. А податки він буде платити там, де пасеться.
Чогось я не розумію: вже місяць як РНБО мала скласти реєстр олігархів у відповідності до закону про деолігархізацію , і тут абрамовичі-вексельберги-фрідмани за укр паспортами посунули... Вони що, мазохісти???
Одною рукою вводить бутафорні санкції проти ху^ла, а другою через арахамію в судах Лондона допомагає зняти санкції з гаманця ху^ла абрамовича, оплачує віллу на Кримі окупантам, "Сваты" Квартала-95 оплачуються з бюджету агресора. А хтось і далі слухає відосики колаборанта. Бо лохи.
Данилов про те, хто здав Південь: «На сьогоднішній день остаточної відповіді немає. Але без цієї відповіді нам буде дуже складно» А як нам складно! Коли у владі є зрадники — це проблема, а коли влада не спроможна цих зрадників виявити — це просто біда. Але біда в кубі, якщо виявиться, що то і не зрада була, а середина, на якій зійшлись. Цікаве пояснення, чому не треба шукати винних: бо будуть політичні репресії, а зараз, мовляв, не до них. Тобто, зрозуміло, що рішення політичне і це оточення Зеленського. А борються з Порохом. Де-факто, Південь здав той же, хто не будував оборонні укріплення на півночі, знаючи про майбутній напад, чи той, хто призначав регіональними керівниками СБУ людей, що виявились потім російськими агентами і максимально спростили для русні напад. "На сьогоднішній день остаточна відповідь на питання - хто здав Південь, "азовців", провалив підготовку країни до війни і зараз намагається домовитись з Путіним про здачу того, що залишилось, нам відома. Але озвучити її ми не можемо, бо це, на жаль, не Порошенко."
Не скільки вдалося. Був міжнародний суд з морського права. Він виніс рішення, що Росія вимушена відпустити всіх моряків. Інакше Росії грозило покарання - закриття всіх портів світу для Росії. Але вмішався Зеленський і за пару днів до того, як мало вступити в силу рішення суду, зробив те, що ми маємо зараз. Ось як було. Я, чесно кажучи навіть не знав, що не всіх витягли з полону. Ну... видно, Зеленському важливо було попіаритися, що він і зробив.
А що вам заважає спростувати, якщо це брехня? Напишіть, що Кошовий у не Польщі - це брехня, наведіть докази. А може він з автоматом, захищає свою рідну Слобожанщину? Навіщо ви постійно спростовуйте все загальними фразами? Ми їх всіх вже знаємо. От я написав, що Слуга народу подала законопроект, що підлеглих можна пристрелити на смерть в ЗСУ. Васілій з піною на устах запитав номер проекту. Я йому дав і він заспокоївся, може проігнорував? А може з часом в нього не ахті.