Відповідь: Походи в Карпати ось подивіться відстань до Маняви від Осмолоди http://ukrainainkognita.org.ua/Oblasti/OBL html/IvFran/IvFran obl.htm
О, я теж люблю ходити в Горгани з Осмолоди. Там є дуже гарне озеро Росохан. До речі в гори ніхто не планує йти? Щось така мертва ця тема. Невже ніхто з учасників форуму не любить піший туризм?
аякже. знаєте як зараз мало дівчат які здатні пройтися Явірницьким хребтом і не розпустити нюні? мало. і це дуже прикро бо таких дівчат я поважаю.
угу. якщо не розпустила нюні-годиться. розпустила-нехай гуляє собі куди подалі, тест не прошла, а тому не варта. так? суперська Ви людина! яскравий приклад, я б сказав, наочний посібник сучасної молоді. здається, деградувати далі нікуди, нажаль...
А ви яскравий представник старшого покоління. Я про прекрасне, про гори, про природу рідного краю а ви про моє суб'єктивне ставлення до людей. Ото ви представники старшого покоління ще й так любите говорити від чужого імені та перекручувати слова що аж страх бере.
дякую за такий реверанс, мені всього навсього 26 та ну, щоб я більше не чув. ми чудово знаємо, про що Ви. ми читали тему "я нікому не потрібна?" та ні, якраз в саму десятку ще раз дякую, хлопчик так, я процитував дружину. і не перекрутив жодного слова. а вот ето правільно! приємного спілкування
ну от. Ви старші за мене аж на 3 з половиною роки. Мабуть Ви бачили вже весь світ і все знаєте. Ми? О, Ви вже себе в множині називаєте? хотів спочатку написати щось типу "я вже не хлопчик, спитайте дружини" але вирішив що це буде якось по-хлопчачому. о, Ви цитуєте свою дружину. а я звик цитувати Ніцше і поручика Ржевського. не повірите, на цьому форумі в мене завжди приємне спілкування))))
Ми читали. Ми. Відвідувачі Львівської кав"ярні. І ті,хто висловив своє ставлення до таких,як ви. І ті,хто змовчав...не захотів бруднитись... Ми...
і ім'я вам Легіон. стрьомний цей форум. якісь тут всі такі агресивні конформісти. будьте позитивними. весна прийшла, Сонце пригріло. пора йти в гори, відчути зв'язок з природою)
Nameless, шукайте хлопаків для своїх пригод. Досить ховатись за дівчачі спини і почуватися серед них геніальним героєм світової сили. Візьміть наплічник кілограм 35, та й пройдіться з мужиками днів 10-14 по горах. А то найти якусь дурненьку, яка буде заглядати вам в рота і тішити ваше нетреноване самолюбство, і змагатися з нею в горах, хто перший висуне язика - це досить смішно.
І вам удачі...і здоров"я... Таки щиро бажаю,щоб ніколи не відчували презирство інших...отаких,як ви сам...бо путі Господні неісповідимі....і ніхто не знає,що з ним може статись вже наступної миті...
не треба мене брати на понт. я знаю що таке тривалий піший похід з серйозними туристами. і ви очевидно невірно сприйняли мої дописи. мене якраз дратують такі "дурненькі" а не тішать моє самолюбство. до речі хтось з форуму буде брати участь в змаганні "Стежками героїв"? Я от хочу піти але в той час буде фест "Битва націй" і я вагаюсь що обрати. порадьте що краще. ---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- дякую. не знаю нічого про путі господні але до презирства інших у мене імунітет. знаєте як казала Коко Шанель - "мені всерівно що про мене думають інші, я про них взагалі не думаю".
То чудовий ідеал для вас - Коко Шанель. Роззирніться навкруги - там люди! Спробуйте не ловити своє зображення, віддзеркалене в кожній калюжі.
хз... все що я про неї знаю це та її цитата... роззирався. з усієї маси не буду казати кого я зустрічав мало хороших людей. мабуть тому я люблю гірський туризм.
Ви вкрай вимогливий до людей. А до себе - на порядки менше. Думаю, це основна причина комплексів, вдаваного цинізму та самотності.
і таким чином тема про Карпати плавно перейшла у мій психоаналіз) цікавий до речі ваш діагноз. по аватарці поставили?)) П.С. Хочу купити собі газового пальника. Що порадите - Ковеа чи Прімус? І зі шлангом чи без? Я от думаю взяти Ковеа камп 4
Не по аватару. По формі і змісту. ---------------------------------- http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?t=26113&&start=0
хм?.. в мене форма ектоморфна, а зміст більш-менш такий як і у всіх людей. 80% води, 10% мізків і 10% лайна. ---------------------------------- читав я те все. мене цікавлять свіжі погляди свіжих людей.
Персональна консультація? Ну звичайно, як можна було засумніватися. http://tema-sport.ru/catalog/950.html Користуюся такою 3 роки. Задоволений. Проблем не було. Потужна. Економна. Якісна. Дешева. Особливість - треба прикопувати або обкладати камінням, щоб не перекидалася, коли використовується високий 450-г балон. Моя думка - якщо купляти спорядження високого класу - то воно все має бути таким. Розумніше - купити дороге взуття та куртку. Ну і наплічник. Інше - можна й дешеве, але надійне. Шикарність - це для тих, хто має багато грошей. Але такі в Карпати ходять рідко. Вони туди джипами заїжджають. Або для профі, які постійно в горах. Рядовим - витрачати тисячі - нерозумно. Бо за 3 роки з"явиться щось ще краще, ще легче, ще ефективніше. І на цьому аллєс. Бо на форумах ДАВНО все пережовано мільйон разів.