Порошенко - переможець Путіна

Discussion in 'Політика і політики' started by sgrigoriy, Jun 1, 2015.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Ніяких! Або такі самі, якби Порошенко продав свій "Рошен". Нашо? "Аби не мав!" Бо тоді би багатьом стало легше спати з тим звіром, що називається по-народному "жаба".
    Не думаю, що Порошенко зі своєї волі не вводить військового стану. Він слухає те, що йому говорять міжнародні радники. Може ще Україні війну Росії оголосити?

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Арт, отаке прочитає Аліас, впіймає вас у Миколаєві, натягне наручники і.... Ви того хочете? хочете???

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оля, ті люди дуже хочуть поїсти цукерки Рошен, але не можуть, бо вони від Порошенка, а коли Петро продасть Рошен, вони почнуть просто жерти ті цукерки разом з фантиками!

• Смішно Смішно x 3
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Рошенівські цукерки вже успішно продаються у всіх наших вашінгтонських супермаркетах, навіть там, де зовсім нема скупчення українського ком"юніті. :mocking: Американці розпробували і оцінили добрі цукерки. Слава Вальцману! :haha:

А для вальцманоненависників треба їх завернути в папірчики придуманої фірми і тоді вони будуть жерти, бо цукерки дуже якісні і смачні. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

Не знаю як у ваших,а в наших лежать і мало хто купляє,стосами лежать,на торти вже зменьшили ціну і все рівно ніхто не купляє

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

У вас там всі вашилькові родичі зу Стрия зібралися? :))) Я не про "рускі" магазини говорю, я про американські супермаркети, де наші хлопаки постачають українську продукцію. Цукерки рошенівські, печиво, вафлі - все таке свіже, бо швидко розбирають. Я пригощаю вчителів на роботі, то відразу питають, де можна такі купити. А ще, як чують, що це фірма українського Президента їх виробляє, то це ще їх більше інтригує. :) А тортів я і сама не їла, як ще мала магазин. Нащо мені той заморожений торт з України, якщо можна купити місцевий свіжоспечений нашими господинями, або самій спекти?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

prius, сам факт, що український виробник є присутній у США - це вже щось!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ото даремно. Київський торт - неповторний!

9. prius

prius Well-Known Member

Я теж не про руські магазини,я закуповуюсь в американських супермаркетах

10. prius

prius Well-Known Member

Він вже давно присутній,дуже багато харькіських цукерок і печива ,зараз харьківскі підприємці почали постачати крупи,консервациї дуже багато і давно,але консервовані огірки і помідори болгарські смачніші,камьяна сіль донецька ще певно старі запаси і ще багато чого є

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Оля

Оля Старожилка форуму

Так мало? Я вчора зайшла в мій улюблений супермаркет, то там вже три довжелезних ряди з нашими товарами. Рошен лідирує, тоді харківські, тоді одеські, житомирські, а "Світочі" нема, на жаль. Постачають те, що люди розкуповують швидко.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Замерзлий, перемерзлий? Яка з нього користь?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

як морозиво!:mocking:

14. prius

prius Well-Known Member

Світоча нема тому що він не виходить на міжнародний ринок,постачаеться тількі в Молдову

• Інформативно Інформативно x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

В нас ще багато кацапських товарів,дуже багато польских,болгарських,литовських,та майже всієї Європи,і китайских,а українські підприємці пропустили наш штат,ось кацапи і заповнили цю поличку

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Українські підприємці, що живуть тут, скажіть до повного твердження. :) Мій брат, який має великий продуктовий warehouse тут, повністю відмовився від мацкальських товарів і постачає в основному українську продукцію, а також латвійську, польську, болгарську консервацію, молдавську і білоруську.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

нуууу, я більше схильний до традиційного "цейво" .... хоча .... а хай йому Грець, наручники так наручники ... чи ти про що? ))))) (і чого завикав?)

• Смішно Смішно x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

То капля в морі,я маю на увазі підприємців в Україні

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Чого капля в морі? Якщо з усіх штатів підприємці українського походження будуть завозити товар з України, то це вже буде цілий потічок. Чи Ви думаєте, що Америка повністю має перейти на українську продукцію? :mocking:
    І як українські підприємці в Україні мають виходити самі на американський ринок? Їм якраз допомагають ті євреї і українці, що є тут.

20. prius

prius Well-Known Member

Я як потрошенко вийшов на американський ринок?

• Корисно Корисно x 1
а де твій аватар? :)