View: https://twitter.com/poroshenko/status/1774818553293582754?t=nV2y4uN6nqTfZPN_-44VBQ&s=19 Це комплекс «Ай-Петрі СВ» — не просто РЕБ, а справжня кіберзброя нового покоління, створена нашою командою. Він не просто розповсюджує шуми по всіх смугах частот, а чітко перехоплює позицію пілота, не дає працювати російським БПЛА, повністю дезорієнтує FPV-дрони та навіть перешкоджає роботі КАБів. Перші комплекси вже працюють на Авдіївському напрямку, бережуть життя артилеристів і показують неймовірний результат. Цей проєкт — результат співпраці нашої великої команди: найкращих інженерів, досвідчених військових та команди Фонду. Назвали ми його на честь Ай-Петрі, гори в українському Криму. Зазвичай розробка такого комплексу займає від 3 до 8 років, але ми впоралися менш як за 5 місяців і вже працюємо над масштабуванням, бо маємо багато замовлень від військових. Комплекс складається з РЕБу, сучасної радіолокаційної станції, антидронового пристрою, надійного захищеного зв’язку, автономного живлення, пікапа, штабів управління. Я інвестував у це понад 150 мільйонів. Круто, що цей унікальний проєкт був створений без жодної копійки державних коштів. Сьогодні чудовий день, бо ми презентуємо 5 комплексів «Ай-Петрі СВ» екіпажам 18 Центру протидії технічній розвідці. Це досвідчені бійці, але попереду в них ще інтенсивний курс навчання, бо це дуже складний технологічний комплекс. На жаль, не все можемо показати на відео, бо окупанти полюють за зразком, який вже працює на фронті. Такою є сучасна війна нового покоління. Змагання розумів та технологій, змагання дронів та РЕБів. І ми маємо бути сучаснішими, технологічнішими, розумнішими, ніж ворог.
Але у зелупоголових сраки від Порошенка горять- аж страшно. Так і боїшся, щоб вони до МКС не стартонули.
Смішно. Ще смішніше, що поки Порошенко за власні кошти розробляє РЕБ, прострочена Зелупа "проводить Ставку щодо РЕБ".
Заграв ти тою трубою. Невже прокуратура Зеленського всралася? Де звинувачення? Де суд? 5 років було мало?
Я бачу, що Ви трохи нервуєте, що Порошенка до цих пір не посадили. Не хвилюйтеся, закінчиться війна - сяде. І не тільки він. І Ви вже визначтеся з однією якоюсь думкою: Або у Вас Зеленський - диктатор і узурпатор, тоді він би дав розпорядження посадити Порошенка, незалежно від того, винен Порошенко чи ні, або Зеленський - демократичний президент, ніякий не диктатор, і тоді суд у нас незалежні, так само як і прокуратура. Прокуратура не є "прокураторою Зеленського". Там Генеральний прокурор не є його кумом і електриком за фахом.
Ну бачиш, Медведо, то складна ситуація. Тут одне з двох, або ти є брехуном, або Зеленський: Зеленський пояснив, що значить ''генпрокурор на 100% моя людина'' | Українська правда (pravda.com.ua) "Генпрокурор 100% буде моєю людиною": Зеленський пояснив свої слова із розмови з Трампом - ZN.ua Який твій вибір?
Як би було прекрасно, якби Ви не лише читали заголовки, а й текст, а також звертали увагу на контекст. https://zn.ua/ukr/POLITICS/genproku...svoyi-slova-iz-rozmovi-z-trampom-324589_.html Хоч Вам і не дуже подобається, що я сцикаю Порошенком, але я все-таки згадаю Порошенка, щоб Ви зрозуміли значення слів "моя людина" Якщо візьмемо Луценка, то хоча Порошенко і не казав "Це - моя людина", але це було очевидно, оскільки Луценко - кум Порошенка. Та ще й Непришийкобиліхвіст в юриспуденції. Луценка поставили Генпрокурором шляхом політичних маніпуляцій. А от про Медведчука Порошенко не міг сказати "Це - моя людина", тому що Медведчук був тією людиною, яку Порошенку нав"язав Путін. (Медведчук - кум Путіна) Коли Зеленський казав про Рябошапку "Це - моя людина", то він мав на увазі, що Рябошапку Зеленському не нав'язали, як, для прикладу, Порошенку нав'язали Медведчука. Рябошапка був вільним вибором Зеленського (Як, між іншим, і Богдан - ще одна помилка Зеленського). Людина при здоровому ґлузді ніколи би добровільно не пустила Медведчука (зрадника України) в велику українську політику. Коли Зеленський побачив, що він із Рябошапкою помилився, він його усунув (законним чином). Рябошапка був його, Зеленського, вибором, от він його "сам поставив, сам зняв". У випадку ж із сцикливим Порошенком, Порошенко не міг зняти Медведчука, і Медведчук залишався на тій посаді, на яку його призначив за велінням Путіна Порошенко, до закінчення каденції Порошенка. Хоча Порошенко розумів, що Медведчук - кістка в горлі українського народу, але нічого не міг вдіяти - московський цар так йому, Порошенку, велів. Якщо Ви скажете, що Порошенко "просив розібратися з Медведчуком", то я нагадаю, що це "прохання" прозвучало в квітні 2019 року, і то вже були звичайні виборчі танці з бубаном, щоб у Порошенка хоч якось покращився рейтинг. https://www.bbc.com/ukrainian/news-47882817
@Мих-у, якби Ви хоч трохи вникали у контекст, то навіть би Ви зрозуміли, про що мова. Трамп вихваляв попереднього Генпрокурора України (Луценка), який він, Луценко, чудовий прокурор, бо копає під Байдена і допомагає Трампу перемогти на виборах в США https://zn.ua/ukr/POLITICS/biliy-dim-opublikuvav-tekst-rozmovi-trampa-z-zelenskim-324537_.html Трамп каже, що "нечесно звільняти електрика з посади Генпрокурора". Багато людей говорять про це: ( Путін говорить, Порошенко говорить...) І ще Трамп каже, що в процес звільнення дуже хорошого Луценка (який міг підісрати Байдену) "було включено багато поганих людей". А Зеленський каже: Я звільнив Луценка і поставлю Рябошапку, не дослухаючись до "порад поганих людей", а вирішив це сам, одноосібно, що мені дозволяє Конституція України. Ви би, Мих-у, хоч подякували мені за те, що я трачу на Вас, туподоходящего, свій час.
При чому тут Медведчук, при чому тут Луценко і Порошенко і Трамп? Тут ситуація така, що або ти брешеш, або Зеленський. Обговорюємо оцю вашу чудову фразу: Генеральний прокурор призначається на посаду Президентом України за згодою Верховної Ради України. Тобто, генеральний прокурор залежний від президента. Плюс до того, Зеленський похвалився Трампу, що Генпрокурор - його людина.
Миху, Ви - смішна людина. Ви ж самі дали посилання на Трампа, Луценка (а разом - і того, хто поставив електрика Луценка Генпрокурором. От і "при чому" А Медведчук при тому, що його Порошенку нав'язав Путін. Я це навів як приклад. (Чи Ви вважаєте, що Порошенко поставив Медведчука добровільно? А навіщо ж тоді Порошенко наприкінці своєї каденції просив СБУ розібратися з Медведчуком? Не знав, що Медведчук - путінське гімно, а тут раптом, в квітні 2019 року взнав? Який "далекоглядний" політик Порошенко! Те, про що знала вся Україна, до Порошенка дійшло за п'ять років. Однако.) Тепер повертаємося до Трампа, Порошенка і Луценка. Трамп хотів, щоб Луценко напаскудив Байдену (щоб в Україні сина Байдена звинуватили в корупційних зв'язках). І Луценко Трампа цілком влаштовував. Не те, щоб Трамп був дуже високої думки про електриків на посаді прокурорів, а просто Луценко був Трампу вигідний у виборчій кампанії США. А Зеленський звільнив Луценка. Трамп сказав Зеленському, що то буцімто Зеленського намовили погані люди звільнити "такого хорошого прокурора". Трамп хотів, щоб Луценко залишився Зеленський культурно послав Трампа, сказавши, що Рябошапка - його, Зеленського, особистий вибір (моя людина), і ніякі "погані люди" в цей вибір не вмішувалися. Невже це так важко зрозуміти? Трамп тоді грав свою гру - хотів насрати Байдену і виграти вибори, і зараз грає свою гру - блокує передачу Україні зброї. Бо Трамп - друг Путіна, і не виключено, що на свою виборчу кампанію отримує від Путіна гроші. Звичайна комерція: Путін допомагає Трампу стати президентом США, а Трамп допомагає Путіну захопити Україну.
Українську мову вчили в школі? Ану, спробуйте написати те ж саме, тільки грамотно. Я підказувати не буду - не в осла корм.
Знову до Вас не дійшло. Зеленський не хвалився Трампу, а сказав Трампу, що то не його, Трампа, діло, кого знімати чи ставити Генпрокурорами в Україні. Що, згідно з Конституцією України Генпрокурор - особистий вибір Президента, а не вибір "поганих людей".
Та? Медведо, перестань сам собі суперечити. То Генпрокурор - особистий вибір президена, то Генпрокурор не є кумом. Президент впливає на генпрокурора, як мама на тата. І справ проти Порошенка було вдосталь, але ніхто нічого не довів за 5 років. Але... є одне але, Зеленський не лише вміє складно брехати, у нього є ще дар отримувати бумеранг. Ждьом-с.
Миху, який же Ви все-таки дуб! У Вас виходить, що Генеральний прокурор має робити те, що йому накаже Президент? Чи керуватися Законами України? З того моменту, як Генпрокурора за подачею Президента затвердила ВР, Генпрокурор стає незалежним, діє виключно в межах Закону, а у випадку порушення закону Президентом може взяти за сраку і самого Президента.