У мене, наприклад, заігноровані Хомчин і МайорМайор. Хомчин - бо він всякими фейсбучними перепостами безбожно засирає політичні теми, інколи одне і те ж перепощує по багато разів і в різні теми, а МайорМайора мені не хочеться читати, бо у нього кожне друге слово - Зелупа. Також не дуже густо ні з власними думками, ні з корисною інформацією.
Буля, і знову ви мимо відра. Вже нема мережі СТО. Є щє у власності дві станції, але сподіваюсь, за пару-трійку тижнів і їх не буде.
Це чому не треба? Не хочете, щоб Зелупа за свої вчинки відповідав, коли здав азовців? Ви собі сраку на Юніон Джек роздираєте, що "Порошенко відправив моряків у полон". А тут тисячі загиблих і полонених- і "не треба".
Буля, а давайте, ви будете зі мною розмовляти, а не з тарганами у вашій макітрі? Війну почав Хуйло. А ось відчинив двері йому- таки Зелупа. Своїм "розведенням", розмінуванням, ігноруванням попереджень союзників.
Нічого,майори. Україна без таких "патріотів" нічого не втратить. Я правда не вірю, що у вас там щось було велике з майна, не той калібр особистості, скажемо так. Але п*дуйте та не вздумайте вертатися - цього я вам і бажаю..
Буля, коли Зелупа влаштує повний пи..дець у Харкові- звертайтеся. Я вас прибиральницею візьму. Не дам пропасти з голоду.
Ваші фрази ще тут. В них нема нічого про хуйла! Не пересаджуйте своїх тарганів на інших. Ваші виправдовування - до дупи. На совісті адміна такі дописувачі. Але - хазяїн барин.
майори, дивіться, щоб в Польщі ви не присіли за якісь порушення в їх законодавстві та не стали "прибиральницею" в польській буцигарні. Ви мені набридли, йдіть за кораблем Мацква, "патріоте".
Буля, то вам смішно щодо Харкова?А ось мені не смішно. Більше двох років йде війна. Перші удари по українській енергосистемі Єблівушка нанесла у вересні 2022 року. Що зроблено для захисту харківських підстанцій та ТЕЦ?
Я забув, чому я годину тому зайшов на форум. Адмін ниспослав мені благодать, згадавши мене особисто, і я возгордився. А всього то потрібно було мені зайти в Мовну тему, в Самоуки. Дати посилання на корисну пораду однієї красуні.
А Василь таки є рознощиком російського ІПСО: Хто вигадав ФЕЙК про «Вальцмана», або Українське коріння Порошенка | Народний Оглядач (ar25.org) Розслідування свідчать, що ФЕЙК «ВАЛЬЦМАН» – продукт російських спецслужб і російських пропагандистів! А всі, хто розповсюджує фейкову інформацію, що Порошенко – не Порошенко, а «Вальцман», – або є агентурою ворога, або «корисними ідіотами».
Так я ж писав, що Стрий почали бомбити, як Вася вийшов на пенсію і повернувся в Стрий. До того місто жило досить мирним життям
Нормально? Майорам вже і адмін сказав, що він президентів "переплутав". Хто ще повинен сказати? Хто повинен сказати майорам як треба звати президента своєї країни під час військового стану? І хто той майор&майор в порівнянні з президентом Зеленським, якого поважає весь цивілізований світ? Майор - якась хвора молекула з надмірним комплексом неповноцінності та ненависті) Їдьте вже геть в Польщу та приготуйтеся там бути другим або третім сортом. А Україна переможе - і не в останню чергу завдяки авторитету Зеленського в країнах Заходу.
Миху, Ви втекли від моїх запитань, але то таке - Ви не знаєте, що відповісти. Але от хотілося б запитати Вас особисто: А карикатура на Зеленського з булавою (символом влади в Україні) в одній руці, та демонстрування символа "премога" - пальцями лівої руки - то не кацапське іпсо? Не продукт російських спецслужб і російських пропагандистів? Не Ви ж це все самі придумали і намалювали - хтось Вам підсунув, недалекому.
Нормально, Буля, нормально. Адмін що, божественні скрижалі озвучує? Звичайна людина, зі своїм баченням світу. Але для Булі, з її меншовартістю- світоч. Як і Зелупа, з которим лідери держав вже майже не зустрічаються, бо свій кредит довіри він просрав на ляскання язиком та на коррупційні оборудки.
майори, ви знов переплутали) ляскання язиком - то про вас та порохосекту взагалі. Від вас тільки заздрість до Зеленського та одноманітне ниття в ТГ та по форумах. Але щось і відгавкуватись ви вже стали невпевнено.