А якщо Адмін відреагує і забанить Майора, то хто ж тоді з Адміном звьозди счітать будєт? У Адміна немає багато часу счітать звьозди, а у Майора - хоч відбавляй. View: https://youtu.be/BztBACkm_5E?t=28 До речі, я Майора не читаю, заігнорував, бо він ображається, коли я його читаю, та мені поки що і одного Миха вистачає.
Дивно, а коли я його читаю - не ображається)ото компанія у нас з прокацапських вилупків. Треба від них відпочивати, для нервової системи їхнє сміття важкувате.
Хочу зазначити, що той пан (майор&майор) регулярно щось маніпулює та "переплутує" , але все це чомусь на користь запоребрика, аж ніяк не України. Так само як і у Хомчина. Вони вже і саму ту "опозицію" Петрову переплюнули.. Читати їхнє сміття з кацапських помийок при наших обстановинах гидко - не те слово. Якби були мирні обставини - хай би змагались за кого хочуть.
На форумах вважається гарним тоном вказувати нік (або щось схоже на нік) того, до кого Ви звертаєтеся. А то лише зрозуміло, що Ви точно не звертаєтеся до Сільверт Булліт. Бо вона - пані. Можна не писати нік, якщо в дописі наводиться цитата того, до кого Ви звертаєтеся. Як це я зробив у даному випадку. Але коли є підозра, що той, до кого Ви звертаєтеся, у багатьох заігнорований, тоді непогано продублювати або нік, або щось схоже на нік. Наприклад, у багатьох заігнорований Хомчин - не остання людина в дурних перепостах усіляких максівлембергів та чорноволохів. Тому я зазвичай пишу: "Хомчине", щоб той, під чиїм безпосередньо постом я пишу, не подумав, що я звертаюсь до нього. Таке траплялося інколи і викликало непорузуміння. До Гудмана я дуже часто звертався "Гамнюче Гудмане", або просто "г.Гудмане", бо він - ефесбешній троль з Кацапстану.
давно той форум вмер а від 2019 року тут просто дві секти кидають лайном одне в одного і періодично одні і другі кличуть адміна шоб забанив когось ) сорі, народ, я реально не маю можливості то все вичитувати і розбиратися хто кому тут більше вальцманоід чи зелебобік автоматика мені сигналізує на спам, то я часом вичищаю, це й усе
Інколи важко розібратися, про що мова. Мимоволі розігноровуєш сторінку, і ... У мене немає слів. Я колись щось схоже бачив у одному фантастичному фільмі з інопланетянами. Один інопланетянин ходив по-большому раз на рік. У нього це було свято. І от, коли таке свято настало, герой фільму заскочив у той будиночок, у який перед цим зайшов радісний, що нарешті, інопланетянин. Назву фільма не пам"ятаю, Але багато його бачили. Дія відбувалася на Місяці. Таке інколи складається враження, що Хомчин викладає свої пости із вигуком "Нарешті!"
у мене нема підозри, що хтось тут в когось заігнорований. Я бачу, що замість юзати функцію ігнору тут постійно апелюють до адміна, шоб забанив того, хто не подобається
І що ж це таке трапилося 2019 року? І хто в цьому винен? Навіть не здогадуюсь... Між іншим, в деяких країнах Україну і Росію ставлять також на один щабель: Росія стріляє по Україні, Україна - по Росії (ну, прямо дві секти, тільки кидають не лайном, а безпілотниками)
тобто, що пан майор, переплутавши, ллє гівно на свого українського президента замість пуйла, кривдячи його ні за що - то не привід для бану, то жарти. Нащо в тому "розбиратися", хоч ви і розібрались...Сорі, народ. То "дві секти".Одна з яких прямо стверджує, що то Зеленський винен в війні, жертвах та страждання українського народу. Може, це не українець пише, а засланий казачок? Його ці меседжи ось в цій темі. Перечитайте ще раз, отримайте задоволення..
Інколи, я вважаю, декому слід давати (із старичків) тиждень-другий охолонути. Особливо - за засирання форуму всякими вкидами, які тільки попадуться під руку. Маю на увазі в першу чергу Хомчина, який майже ніколи сам нічого не пише, власної думки не викладає, а лише цитує якесь перше-ліпше лайно, яке йому прислали циркуляром.
ну ми ж не знаєм, може цей майор - справді майор, офіцер ЗСУ, має право молоти бздури, таке саме як ви і я )
Так закінчилось чергове БогояАдміноявлення... Ні тобі вина з води, ні риби, ні тобі три хліба... ні зцілення Миха, ні воскресіння Звиздатого... От і вір після цього в чудесну природу Адміна...
Ви також так вважаєте? Можливо, скажете власну думку стосовно того, хто більше блага зробив для України: Порошенко, який поставив Медведчука відповідальним за обмін полоненими і віддав Медведчуку державну трубу, чи Зеленський, який спочатку посадив Медведчука, потім виміняв на нього азовців, а трубу забрав назад у власність України? До речі, яхту Медведчука також пустять з молотка. Ви вважаєте, що між "сектою", яка захищає, з огляду хоча б на роль і долю Медведчука, і "сектою", яка ніколи не погоджувалася з витаскуванням із небуття кума Путіна - жодної різниці? Тільки, не треба, що Азовці попали в полон, бо Зеленський із Єрмаком за мовчазної згоди Василя розмінували Чонгар.
добре, добре...Майор сам про свій нік вже відповідав - він не військова людина, а бізнесмен, що перевів свій бізнес та своїх дітей в Польщу. Великим бізнесменом, володарем мережі СТО себе позіціонує. Розпродує в Україні майно, їздочить туди-сюди.Так що про ЗСУ - мимо. У нього читати зазвичай нема що. Одна бруднота щодо Зеленського, може його прибутки пішли на спад з приходом Зеленського? Я не можу збагнути цієї клініки...Але безперечно на українському форумі звинувачувати у війні українського президента - це неприпустимо. За такі вкиди треба банити.