Просто її ніхто не розвернув в другу сторону. Вона ж з ваших... Розвернули би і мали би пламєнного бойца...
Мих, вік не той, порпатись в лайні. Треба оточувати себе красивими речами... З тобою тут розмовляю лиш по старій дружбі. І тобі раджу не штрикати в гімняшки виделкою...
"Доведення" своєї правоти у порохоботів зводиться до фотожаб, карикатур та "дотепних" малюнків. Я Вам, @Мих - у, так скажу. Ви ж не знаєте, який у Москві існує компромат на Порошенка. Цього ніхто не знає, крім самого Порошенка та Хуйла. Я також не знаю, але, якщо судити з поведінки Порошенка під час його перебування на посту Президента, такий компромат майже напевно є. А от на Зеленського жодного компромату немає. Це видно також з поведінки Зеленського за час його перебування на посту Президента. Якби був серйозний компромат на Зеленського, цей компромат витягли б із рукава ще задовго до початку повномасштабного вторгнення Росії. І вже напевне витягли б протягом цих останніх двох років війни, щоб примусити його йти на перемовини з Хуйлом. Тому в боротьбі проти Зеленського йдуть такі "компромати" як "хрипатий голос", "шашлики", "не втік", "ходить без галстука і не бриється", "всюди тягає за собою Єрмака", "Свати", "кортеж" тощо. Зрідка згадують ще, як персонаж, якого грав Зеленський на сцені, імітував оригінальний способ гри на роялі. І Ви би, Миху, задумалися: А чому це, поки в.о.Президента виконував Турчинов, територія, тимчасово захоплена сепаратистами, дуже інтенсивно зменшувалася, а з приходом на пост Президента Порошенка раптом збільшилася? Василь наводив датовані скріншоти карти Донбасу. Чому це Порошенко погодився на такий варіант: Спочатку вибори на Донбасі, а потім - виведення російських військ? Чи він, Порошенко, уявляв собі, що вибори проходитимуть з добринями нікітічами, як ото учора на росії? View: https://youtu.be/0uNkrOuNbBg?t=500 Коли кажуть "Чорного кобеля не отмоешь добела", то це - про Порошенка. Порошенко за роки президеньства, та протягом цих останніх п'яти років зазнав такої "слави", що жодні мамонти не допоможуть. Ви цими мамонтами лише трафік форуму засираєте.
Може тому, що при Турчинові Єблівушка не завела в Україну 14 БТГ та не вела "транскордонні обстріли", нє?
Невже немає? Тоді: 1. Союзники накидали нам сучасної зброї для контрнаступу - зеля наказав спалити її під Бахмутом. 2. Союзники приготували нам F-16 - зеля відмовляється готувати міста базування. 3. Хуйло застрягнув під Авдосом - зеля змінює головкома. Авдосу пізда. 4. Союзники пропонують введення військ - зеля категорично відмовляється. Про перекриття грошового кисню для ЗСУ, для будівництва укріпрайонів, про повний розвал мобілізації я взагалі мовчу. Цікаво, в якому місці зеля «не втік» та «робить все для перемоги»? Чи на нього немає компромату?
Банкова жаліє грошей навіть на свою ботню. Не прокачує старі акаунти, а тупо пачками купує нові та одразу кидає в бій. Як мобиків під Авдосом.