Навіщо він мені?Я не позіціоную себе, як експерта. Але ми трохи відхилилися- виходить, кацапи таки заходили у Харків?
Порохня Світана не любить. От Бутусов - інша справа. Хоч і не військовий, а журналіст, та більш їм підходящий,як експерт, бо з пула Пороха.
А яка підстава йому вірити? Тому що кацалапий його просуває? Так це якраз свідчення того, що він такий експерт як всі інші, яких кацалапий тягав сюди. І де вони тепер?
Зараз цих "експертів" багато, на будь-який смак та колір. І це добре, бо допомагають виявляти прихованих "друзів".
На підставі дуже широкого кола питань, у яких Світан засвітився. І на підставі деяких доволі безапеляційних суджень Світана.
Відповідно і я можу сумніватись у Ваших знаннях на підставі доволі безапеляційних суджень хоча б в питанні т.з. розмінування Чонгару. І щоби двічі не вставати, я теж маю право сумніватись в Ваших знаннях на підставі дуже широкого кола питань, у яких Ви з Михом і іншою звиздотою, засвітилися.
Інколи варто заглянути в минуле. Наприклад, як Порошенко із Путіним "домовилися про постійне припинення вогню". Причому, про це сказав сам Порошенко. Потім Пєсков сказав, що Порошенко звиздить. Після цього є два варіанти: Або Порошенко дійсно звиздів на своєму каналі та у твіттері, тобто, насправді він із Путіним ні про що не домовився Або Порошенко і Путін дійсно домовилися. Але після того, як Путін відмовився від домовленості і виставив Порошенка придурком привслелюдно, тоді навіщо, питається в задачі, Порошенко поперся в Мінськ розмовляти із Путіном, який на весь світ виставляє Порошенка ослом? Можна було би все списати на канал Коломойського, що там усе перекрутили. Але 1+ 1 подає скріншоти. View: https://youtu.be/io37KRhxioc
Хочете побачити, наскільки автентичним, справжнім і переконливим є штучний інтелект (ШІ) і як його можна використовувати для обману, маніпуляцій і корупції? Поглянь:
Менш як півроку залишилися до саміту @NATO у Вашингтоні. Ми маємо бути готові до нього. Тому разом із парламентарями на Міжпарламентській раді Україна-НАТО обговорювали розвиток військово-промислового комплексу, будівництво фортифікацій, фінансову допомогу Україні, та, врешті-решт, запрошення України до Альянсу. Це була конструктивна робота разом із Заступником Генсека НАТО @Mircea_Geoana, заступником з політичної частини @RugeBoris та величезною кількістю парламентарів. Світ має довести, що його доля не залежить від ультиматумів путіна. Україна в НАТО — це інвестиція у безпеку та майбутнє демократичних країн. Інакше і на їхню територію ступить чобіт російського солдата. Тут я відчув підтримку України. Та попри оптимізм Україна має виконати ще багато роботи заради вступу до НАТО.
Також штучний інтелект намалював? Класно! Але що Ви, Хомчине хотіли сказати тим посиланням на штучний інтелект? Що Порошенко в твітері не говорив, буцімто домовлявся з Путіним про "постійне припинення вогню"? Штучний інтелект пожартував? Це було ще 9 (дев'ять років) тому, за часів президентства Порошенка. Тоді ще не було штучного інтелекту такого рівня. Ви краще скажіть, хто тоді збрехав: Порошенко чи Путін? Чи обидва - кожен своє? Штучний інтелект написав у твітер Порошенка? Чому Порошенко не спростував, що то - не його мопед? Цікаво спостерігати не лише за штучним інтелектом, а й за Вашим, недалеким.
Кацалапий, з тобою немає сенсу дискутувати. Ти деградуєш. Живи у своєму жовчному куточку ненависті до Порошенка. Ти мені нахуй всрався. Я зараз за океаном. Купляю пацанам з бату сина ніштяки. Сюди заходжу зедовбойобів подразники.
Ви так багато наговорили, а по суті - нічого. Скажіть, на милість, Порошенко збрехав тоді, коли у твітері заявив про домовленість з Путіним про постійне припинення вогню? Чи сказав правду? Я не ненавиджу Порошенка, з чого Ви взяли? , Я просто в ньому розчарувався, бо він виявився не тією людиною, якій можна довіряти. Допоможіть мені уникнути деградації, переконайте мене, що Порошенко - чесна людина. Більше нічого від Вас не вимагається. А потім будете хвалитися шопінгом за океаном.