Хотілося б почути розумних людей (порошистів). Так брати Україні на озброєння F-16, чи не брати, а послухатися Поршенка, що експлуатація винищувачів такого типу дорого обходиться? Ми якось "незамітно" перейшли від обговорення наказу Порошенка про одностороннє припинення вогню, в результати чого загинуло три з половиною сотні українських воїнів і три сотні попали в полон, до асфальтових яєць по сімнадцять. І ще мене цікавить ставлення порошистів до того факту, що після того як Путін у 2014 році віроломно порушив домовленості, Порошенко ще 5 разів з ним зустрічався, пожимав руку і трохи не цілувався. Порошенко такий незлопам'ятний, чи дурний, чи продажний Іуда? Звертаюся до кожного із трьох М: Ви би особисто чоломкалися з людиною, яка підло вас обманула, в результаті чого загинули близькі вам люди? На мою думку, зустрічатися з підступною людиною після цього можна лише тоді, коли ти - на боці обманщика. От коли Порошенко і Путін грають в одну дудку, тоді звичайно, вони будуть ще зустрічатися, чоломкатися. Путін найобує своє населення, ну а Порошенко - своє. А разом роблять корисну для обох справу.
Значить, якщо Зеленський винен у загибелі 500 тисяч, хоча ще не факт, що стільки, то тоді у Вас виходить, що Порошенко винен у загибелі 300 чоловік. Тобто, "мудрий гетьман" віддав злочинний наказ, у результаті якого загинуло 300 чоловік. Погоджуюся. А те, хто заплатив і чи заплатив взагалі за літаки F-16, мені байдуже. Головне, що на озброєнні у ЗСУ ці літаки будуть, і вони нищитимуть ворога. А от Порошенко відмовився від канадських винищувачів і за п'ять років жодного разу не повернувся до цього питання. От якби Порошенко отримав літаки, а Зеленський віддав їх назад Канаді, от тоді можна було би про щось кукурікати. І оті 500 тисяч не загинули би зараз, якби Порошенко тоді не віддав наказ припинити вогонь. Тоді рашистів ще можна було вигнати з Донбасу. А Захід допоміг би утримати кордони, надаючи зброю, як надає зараз. Порошенко не просив зброї, відмовлявся навіть від неї, тому Захід і не надавав. А Зеленський просить, і побільше, і тому Захід надає Україні зброю. Якою Україна в решті решт і вижене росію з окупованих територій. Ну, а тоді почнуть розбиратися з порошенками, гончаренками та ар'євими. Бувайте здорові.
@mypucm, гарного ґнота Ви підсунули під дупи порошистів із тим давнім відео. Відразу згадалося, яким Порошенко був насправді. На тому, що у нормальних людей називається обличчям, було у Порошенка написана уся його підлість і лицемірство.
Мене не цікавить Порошенко, який був президентом п'ять років тому. Мене цікавить, чому на складах пусто і чергову хвилю мобілізованих не буде у що одівати зимою. Це Порошенко винен? Мене цікавить, чому волонтери купляють БПЛА, а оборонпром не отримує замовлень на виготовлення дронів. Це Порошенко винен? Мене цікавить чому ДБР намагалося заарештувати на початку війни Нептуни, Стугни і чому КБ Луч не дають випускати ракети . Це Порошенко винен?. Мене цікавить, чому такі довбойоби як ти постійно переводять стрілки з пройобів сьогоднішнього керівництва держави на попередників. Здав південь не Порошенко, а зелупа і призначені ним керівники. У зелупи було чотири роки на підготовку і повна казна, яку він розікрав.
Мудрий віслюк віддав наказ у результаті якого загинуло 500 тисяч, 1 млн поранених і 10 мільйонів біженців. Погоджуюсь. Тоді чому ми зараз обговорюємо того, хто через коломойського змушений був віддати наказ про перемир'я, а не того, хто закликав не панікувати і готуватися до шашликів, що привело до 500 тисяч загиблих, 1 мільйона поранених і 10 мільйонів біженців?
Дві жіночки з Івано-Франківської області зібрали трохи грошей зі своєї пенсії і купили для ЗСУ два дрони-камікадзе. А от у жіночки Порошенка чомусь ніяк не виходить купити хоча б один дрон. Мабуть, мала пенсія. Ну, і як звичайно, Стерненко передав чергову партію дронів на фронт. Удар по заводу Тамбова. F-16 на Херсонщині та стогін росіян за лівий берег - YouTube
Я думав, що сьогодні президент Зеленський, що виділив 40 ярдів на дрони, яких ніде нема, а виявляється, Порошенко повинен армію забезпечувати і дві бабці. Медведо, сюди:
Кацалапий, так скільки скумбрія купила дронів. Може хтось з 95 кварталу купив дронів? А лисий все ще боїться снайперів?
в мене немає мети когось у чомусь переконати... просто іноді щось вкидаю... для рівноваги... щоб оці дискусії були більш тверезими... і конструктивними... загалом, війна - це загальна біда... в усьому винні рашисти
1. " Ми території не здаватимо. При Зеленському ніякого "Мінська-3" не буде" - ваш Єрмак 2. " Це Турчинов здав Крим а Порошенко - Донбас. А ми нічого не здавали. У нас це забрав ворог". Ваш Зеленський.
Кацалапий яскравий приклад підміни понять. Щоб відвернути увагу від зрадника зелупи, він переводить увагу на Порошенка. А в той же час кацапи: А кацалапий і вже з ним буля і планктоша будуть брехати на форумі про що завгодно, тільки б непіднімалось питання бездіяльності зеленої банди в підготовці до війни в 2019-22 роках. А також чому сьогодні ВЦА не будують фортифікаційні споруди 1, 2 і 3 ліній оборони, виробництва зброї і взагалі функціонування оборонної промисловості і розкрадання в МО