Оскільки Хомчину подобається, як я викладаю скріншоти, де воїни дякують Стерненку за дрони-камікадзе, я приводжу ще один скріншот, із посиланням. Кадиров хоче стріляти росіян, HIMARS знищив батальйон окупантів. Втрат ніде нема. - YouTube
Мєдвєдо наполегливо дере собі сраку про дрони. Мєдвєдо, я допоможу вам це зробити: Станом на 01.11.2023 міністерство оборони України не забезпечило фінансування жодного проекту виробництва бойових безпілотних літальних апаратів на технологічних і виробничих структурах АТ «Українська оборонна промисловість» ("Укроборонпром"). Куди подівся мільярд доларів, які уряд виділив на дрони, Мєдвєдо?
Порошенко мав дати дрони, а вони мали списати мільярд. А Порошенко дронів не дав, а мільярд Зе і КО вже з'їли і нема чим крити.
Шо таке, вже зпіздили мільярд? ото фокусники))) Де ви в гаспида беретесь, довбойоби, тошнить від вас, такі ви тупі. Я в шоці. Якесь х.ло десь брякне нісенітницю, тут і майори - з вумним видом вони несуть х*ню на форум, без посилання. А що там насправді - та йому до сраки, там же ж тільки одна звивина на обидва майори. Чи може вивідують інфу, запускаючи отаке срання, га, Медведо? Чи виконують завдання нести аби-яку х*ню заради негатива до українського президента? Але ж всі ці діяння ворожі!
Я припиняю поки що їх читати. Марна трата часу. На днях з подачі одного нардепа селянам-пенсіонерам давали цукор безкоштовно. Черга, як звичайно, балачки про війну. Більшість тих, хто в черзі, переконані, що якби не Зеленський, Путін давно б уже підім'яв Україну. Згадували Порошенка. Ставлення до Порошенка за ці роки не змінилося. Колись у черзі хотіли побити якусь тіточку, яка вихваляла Порошенка перед виборами, думаю, і зараз би могли боки такій натовкти. Особливо бридко, на думку людей, дивитися, як Порошенко хизується поряд із купленими ним машинами. Не вірять у його щирість. Прозвучало із вуст однієї пенсіонерки буквально таке: "Купив три машини і виставляє себе, який він, мовляв, хороший"
Тверезо Порошенко везе нову партію техніки на фронт (фото, відео) Рахунок шин пішов на тисячі, рахунок на вантажівки – на багато сотень, рахунок на прально-душові комплекси перевалив за сто. Мільярди гривень допомоги армії, частина з яких ваша. Вартість сьогоднішнього вантажу більше 16 млн грн. Армія https://www.facebook.com/1000635100...JGrDabSMUkNZCzS75pKfYPULaAiGNaPAzAQodanmvkjl/
Дурепа, не мільярд, а трохи більше. Цього року Кабінет міністрів профінансував 40 млрд гривень на "Армію дронів". Про це заявив на зустрічі із журналістами прем’єр-міністр України Денис Шмигаль. То де дрони і де гроші, дурепо?
Спочатку треба побудувати заводи, придбати обладнання та комплектуючі, а вже потім і дрони будуть. Робітники й у нас знайдуться.
Смішне сьогодні прочитав. Мовляв у нас є "велика історична постать" Володимир Зеленський, який витримав перший удар ворога (в замалому броніку, з сушеною мівіною, мабуть) в ситуації коли країни заходу не давали нам жодної військової допомоги. Про "не давали жодної військової допомоги" - брехня. Дякувати Борісу Джонсону і затравленому худобою Бену Воллесу. Але я не про те. Я досі шукаю хоч якесь публічне прохання Володимира Зеленського, зроблене за всі ті місяці перед вторгенням, в якому би він просив зброю в союзників. Гроші перед самим вторгненням в союзників просив, паралельно обсираючи, а от зброю - я не бачив. То як можуть тобі щось дати, якщо союзник к тебе ворог, а "та сторона" "завтра відведе війська з навчань в Білоруській СССР"? Якщо в когось є інформація що підтверджує те, що моя думка хибна і Володимир Зеленський просив зброю в союзників перед вторгенням - надайте будь-ласка лінк в коментах. Дякую.
Я б дуже хотів оцей скрін запхати в одне місце кільком моральним уродам, які весь цей рік носились по фейсбуку і розказували, що яєць по 17 не було. Що були не штуки, а яйцекілограми. Але я людина чемна, тому нехай пукани у цих панічів, гайдаїв, сержівмарків рвуться самі. Це скрін з офіційного звіту Рахункової палати. Його нарешті оприлюднили вчора надвечір http://rp.gov.ua/Collegium/Collegium2023/?id=1682 Тому я і не встиг почитати колонку Залужного, а заліз у ці сімдесят сторінок справжнього «м’яса». Піздінг йшов на усьому. Причому як я і говорив – навіть знижені під тиском громадськості ціни на харчі Резнікова були набагато вищими від ринку. Не змогли вкрасти на яйцях по 17 – прикурили на яйцях по 9. Якщо навіть і цього офіційного звіту аудиторів Рахункової палати не вистачить правоохоронцям для реагування – я тоді навіть не знаю що робити. Ми з вами зробили що могли – повідомили державі про негаразди. Ми допомогли зекономити на харчах близько 7 млрд грн (так, це оцінка Рахункової палати, не моя). Тепер свою частину роботи по оздоровленню має зробити сама держава. Нари, а не Канари – це найкращий спосіб виробити довгостроковий імунітет від корупції. https://m.facebook.com/story.php?st...Z71N2zMQCjNDxu3tHtcQFg8ikl&id=100065187562367
Людина зазомбована. Вона не сприймає жодної інформації, окрім Єдиного Марафону - джерела зомбу. Людина не може думати. Жодні докази не є доказами.
Хомчине, підкажіть там Порошенку, що дронів-камікадзе потрібно побільше. Залужний просить. Коліс і буржуйок не просить, а просить побільше дронів-камікадзе. Послухайте Стерненка - він розповідає. До речі, я про дрони казав ще на початку масового вторгнення росії. Я колись вичитав про рої дронів та їх роль у фантастичній повісті Swarm (Рій). От уже те майбутнє, про яке мріяли фантасти, прийшло. Один дрон-камікадзе дешевший, ніж один гарматний снаряд, і ефективніший. Якщо десь у якомусь відео бійці дякуватимуть Порошенку за сотню дронів-камікадзе, Ви викладіть посилання сюди. View: https://youtu.be/Yw39m5pAIis
Бо ми(команда Зеленського) вкрали гроші, що виділив уряд - 40 мільярдів на дрони. То нехай Порошенко купляє з свої.
Ні, дурепо, не мільярд. Рєзніков вкрав більше семи мільярдів. І це тільки те, що Рахункова палата знайшла при перевірці витрат на харчування. А там ще інші статті витрат....