А чим допомагає Зелупа, будучи президентом?Скільки особистих коштів він направив на допомогу війську?Бо бюджетні- то не його кошти, це чужі кошти, кошти платників податків.
Та то я фігурально. Я ще й подумав був, що "Ви хочете сказати" якось не тулиться, але ліньки було виправляти на більш коректне ввідне слово. А подумав я дійсно про те, що Порошенко з "невідомої причини" не закуповує зброю. Хоча міг би замість десяти буржуйок купити один дрон.
Мєдвєдо, і воно вам треба- бути дурником?Порошенко купив дрони. І не один. А ось від Зелупи ані дрона, ані буржуйки- тількі щоденні гундосики та розкрадання коштів.
Я хочу сказати, що приватна, як і будь-яка компанія може продавати і купляти зброю, якщо має дозвіл/сертифікат на подібний вид діяльності. А ще додам: Виявляється Пашинський, на якого хто тільки не гавкав з псевдонаціоналістів, купив для України зброї у 2022 більше, ніж фонд Притули та "Повернись живим" разом взяті. 14 мільярдів грн. проти 9,5.
Видання «Форбс Україна» повідомляє, що з 24 лютого Фонд Порошенка та структури, що належать до сфери його впливу, витратили близько 300 млн грн на підтримку армії та постраждалих від російських окупантів українців. За ці кошти придбали: бронежилети, кевларові шоломи, зброю (зокрема кулемети, снайперське обладнання та інше), автомобілі на потреби фронту, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натівські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва фортифікаційних споруд, пальне, продукти харчування.
А тепер було би непогано, якщо зелупоголові викладуть дані, скільки Зелупа та його фірми витратили на допомогу ЗСУ.
Щойно життя приперло, одразу казки про старі ліца як вітром здуло: побігли до Пашинського, щоб організовував збройні контракти, як в часи "контрабанди клістронів", Марченка, щоб захищав Миколаїв, як власних побратимів, яким зробив найкраще речове забезпечення в старую епоху, Чорновол, щоб у засідці на 4 км далі за найдальшою передовою зустрічала танки орків, і Дану Ярову, щоб як в часи Порошенка наводила порядок з корупцією в МО. Ну а кляті порохоботи побігли в воєнкомати. Не лисого ж з кварталу під руского снайпера підставлять. А можна було все те саме, тільки замість всратих слуг, які розбіглися, просто залишить старі ліца? Як виявилося, всі вони перевірені горнилом Майдану і АТО, виявилися достойними прекрасними людьми. А патякали оте все проти них ті, хто ті самі українські гниди, друзі московьских вошей. Самі докерувалися, прокралися і помінай как звалі.
«Вийдіть на вулиці і запитайте, чи є Пашинський злочинцем», – сказав Зеленський в ефірі національного телебачення в 2019 році. «Я вам гарантую, що зі 100 осіб 100 скажуть, що він злочинець». Зеленський назвав його злочинцем. Тепер Україна кличе його за зброєю і боєприпасами. - Нью-Йорк Таймс (nytimes.com)
Владимир Зеленский, выйдите на улицу и спросите, коррупционер ли Резников. И сто человек из ста скажут, что он коррупционер. Где реакция на это?
Мені цікаво, як скоро Порошенко піде на стрім із Юлією Латиніною? Кум Луценко вже відмітився. І Арестович (не кум). Чого їм було пертися до діалогу з Латиніною, яка спить і бачить росію могутньою державою в межах російської імперії? View: https://youtu.be/GGU5Haky_I4 Латиніна на днях сказала, що позбавлення Росії своїх колоній - це катастрофа для колоній. Порівняла Росію та її сибірські колонії з Францією та її африканськими колоніями.
Ніколи. Справа в тому, що у них немає почуття, що вони живуть в себе дома. Це чужі люди - заробітчани, не українці. Користуються слабістю, що в Україні крізь віки нищили українську еліту. А коли нема еліти, трудно існувати нації. Еліта виховується віками.
Мені цікаво як скоро кацалапий планктоша почнуть вішати ці злочини Зеленського на Порошенка View: https://twitter.com/25_andriy/status/1691499069246492672?t=jTT6NBHAeI7ZLPAz7LaAKg&s=19