Любителі "чапаєва", в силу інтелектуальних обмежень, не здатні оцінити гру досвідченого гросмейстера. Тому пояснювати прихильникам Зеленського значимість Мінських угод Порошенка — абсолютно марна справа.
Те саме відчуття, коли задонатив на «Спартан», який поїде нищити раши$тів під Бахмут та Авдіївку! Оце – антистрес після прильотів та годин без світла. І це зробили ми з вами! Перші «Cпартани» в Україні! А скоро будуть під Бахмутом і Авдіївкою. Там, де рашисти намагаються зробити пекло для Збройних Сил. Не вдасться! Десантуро, тримай підкріплення! Пишаюся, що ми це зробили. І можемо ще більше! Тому якщо після ранкових прильотів хочеться задонатити на «Спартани» – за цим на сайт ГО Справа Громад. А я помножу ваш донат удвічі. Обіцяємо – робимо!
Я знаю що робить Порошенко, коли президентом є Зеленський, Я знаю що робив Зеленський, коли президентом був Порошенко!
Тут дехто крошив батон на Ю. Луценка, мов юа - алкаш і так далі... А Луценко, виявився правдивим мужиком - захищає Україну на передовій. А де ті пердуни Гриценки, Смішки, Тимошенки??? Де? Я заповажав Луценка ще більше. А зелені в багатьох випадках зрадники, гауляйтери, колаборанти. Сьогодні добре видно хто і чого вартує.
А отой що на фото ліворуч чому без медальона? У того середнього аж два, а у того, що праворуч - один. Середній мав би поділитися із тим, що ліворуч на фото.
Як Кіріла у пеклі. От цікаво, коли все-таки народ почне йти за добром, за правдою, а не керуватися власними симпатіями, чи антипатіями до конкретної особи?
А ти з Зеленським, мабуть, крадеш на будівництві?) йой, тікай з села)) А оце вже серйозно...Щоб бути щасливому дурню треба мати добрий апетит та погану пам'ять, так, Миху? А рукописи не горять. Як брудно та як професійно Петро "замочив" спочатку Садового, потім Гриценка, потім Тимошенко. І фактично домігся того, за що боровся – він домігся виходу у противники Юрія Бойка – ЄДИНОГО, КОГО ВІН МІГ ПЕРЕМОГТИ. Геть забули ЯК він проривався у фінал виборів?? І він вичавив максимум можливого піару перехопивши програму "Свободи" АрМоВір, яка йому була не просто чужа - вона йому була гидка!У нього діти руськомовні, невістка росіянка, свати росіяни, онуки росіяни! І то як порошенківці вірні йому досі показує НЕЧУВАНУ майстерність піару - адже об'єктивно Петро провалив і зовнішню політику і мав би валятися в бруді там же, де Янукович чи Мороз. Вже про його бізнесменські якості навіть і не буду