Аркадій Бабченко: Цікаво, а ті, хто з лайном змішував мінські домовленості та кричав про баригу Порошенка, тепер розуміють, що було б, якби ось це все не вдалося зупинити у 2015-му і воно – ось це все – поперло б тоді, усією цією тисячею танків, двома сотнями тисяч орків, півтисячі літаків, тисячами ракет і сотнями тисяч снарядів і авіабомб, на країну, що не має на той момент армії практично взагалі і ППО зовсім взагалі? Зупинено підписанням одного папірця. Однією фільчиною грамотою. Виграно вісім років. За які побудована та армія та оборона, про яку розбиваються зараз хвилі орків. Скільки ж г.. було за ці вісім років, бог ти мій... Сука така, барига проклятий. Ваш Дід
Тамара Горіха Зерня: "Він досі може закуповувати обладнання для військових, вручати його на блокпостах і з останніх сил триматися за образ "захисника держави". От тільки сама держава усе менше потребує такого захисту. " Це так Українська правда сьогодні пише про Порошенка. Вчора Петро Олексійович привіз обладнання на "блокпост" до мого чоловіка. Тому я вважаю, що можу коментувати це суб'єктивно. Як дружина, яка може дихати хоча б на половину легенів, тому що наші хлопці вдягнені, прикриті, нагодовані, зі зв'язком і транспортом. Як жінка, яка весь березень просиділа у Києві під куполом ППО, оплаченого Порошенком. слухаючи вибухи і споглядаючи спалахи по краю захисного периметру. Як думаюча людина, яка бачила, як він бив у набат і збирав міжнародну підтримку для України, і як Зеленський боровся за те, щоб припинитися цю діяльність ПП. Як зелені пішли на фізичне блокування, тільки щоб не допустити Порошенка на самміт НАТО. Як іржали на всі зуби і глумилися з перебування Порошенка у Польщі, доводили, що він втік від повістки і не повернеться в Україну. А потім Польща приймає найбільшу кількість українських біженців і першою у Європі впроваджує руйнівні санкції проти росії. Не інакше це сталося волею святого Зе, правда? Так от, нормальну людину від скотини відрізняє почуття вдячності. Уміння бачити благородство інших і подякувати за те, що для тебе зробили. Я дякую Порошенкові за величезну роботу на благо українців. За те, що робить усе можливе для нашої армії і навіть більше, з огляду на його становище. А упячку я вважаю бидлом.
Гівно, щось ти аж два рази мій пост скопіювало. Гівно, так де контакти тих кому рації потрібні? Чи ти бзднуло просто так?
Копрофілам не даю контактів. Можу дати перелік того, що потрібно. Скинь контакти продавця. На нього вийдуть.
Потрібні рації таких типів в будь-яких кількостях: Motorola VHF (не UHF!!) DP2400/e, DP2600/e, DP3400/e, DP3600/e, DP3441/e, DP3661/e, DP4400/e, DP4401/e, DP4600/e, DP4601/e, DP4800/e, DP4801/e
Я дивуюся мудрістю Пороха, який мінськими угодами відтягнув війну з орками на вісім років. Якби вони тоді так полізли, як цього року, був би повний капець.
Дерьмо кацапское, не получилось у тебя в Польшу слинять? Хотел лучше всех устроиться, когда страна под руководством Зеленского вниз катилась? Теперь обиженной стал. В одной лодке со всеми, а хотел хитрожопо вкусно есть и сладко спать.
Что же тогда Порошенко до сих пор не убежал? Брехло это ты. Гнилое. В самый тяжёлый период истории раздуваешь конфликт между украинцами.
Іншалла! Усьому свій час і дія. Усе відміряно і взважено. Мав прийти той, хто переможе путлера і здійснить замислене Богом. Слава Володимира затмить багатьом мізки і світ покриє те, що ніхто не очікує, хоча про те всі знають. І все ж вони не полізли, бо на то воля Божа, аби все сталося коли треба буде у тому потреба промислу. Бо все залежить від Бога.
Петро Порошенко "Я уявляю свою сім'ю в одному з цих будинків" — Гутерреш у Бородянці Порошенко працює на недалеку порохоботську публіку.