Ех, без якого президента ми залишилися! Виявляється, він з дому ніс на роботу все, що тільки можна. Навіть комп"ютерну техніку. Тепер бідний Порошенко забрав комп"ютери (от не знаю, чи лампочки повикручував на стелі) додому. Ну, я думаю, це - від скромності. Наступники глянули б на інформацію, що на дисках, побачили б скільки добра Порошенко робив на посту президента, почали б його вихваляти на всі лади, а Порошенко ж - скромна людина. От для Луценка непогана дембельська робота: виписати ордер на обшук житла Порошенка, знайти ті комп"ютери і взнати їх родовід. Де купувалися, за які гроші, готівкою чи безналом і так далі. Звичайно, слід зробити інвентаризацію, чи не знаходилися ті комп"ютери на балансі підприємства (під підприємством я маю на увазі АП)
Турчинов вже прикрив свою дупку View: https://www.facebook.com/oleksandr.turchynov/photos/a.10150247037638553/10156426621848553/?type=3&theater зі про лампочки є бородатий анекдот, але зараз не встигаю розказати - тре йти грузити... ззі АХТУНГ А Порошенко і справді тойво-во... "Уся техніка для ситуаційної кімнати Президента була орендована за власний кошт Петра Порошенка" View: https://www.facebook.com/svyatoslav.tsegolko/posts/2069262906516561
Бариги в ударі Брехня сидить на брехні і брехнею поганяє В АПУ «загубили» заяву Синютки про відставку? 22 квітня під час проведення апаратної наради голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка заявив, що покидає займану посаду і напише заяву про відставку. Відтоді минуло більше ніж місяць, а очільник області й далі працює в кабінеті на вул. Винниченка, 18. Leopolis.news вирішив поцікавитися долею цього документа. Leopolis.news подав запит в Адміністрацію Президента України з проханням надати копію заяви керівника виконавчої влади Львівщини про звільнення. Яким же було наше здивування, коли ми отримали офіційну відповідь, що такого документа на Банковій не існує.
Бандеровцы! Фашисты! Нацисты! Вы распяли русского мальчика в трусиках на Дамбасе! Эммм.... Плять. Вы чего, идиоты? Конечно, распяли. Мы ж фашисты! Вы ж сами об этом орали! Барыга! Вор! Роттердам плюс! Шоколад! Разворовал страну! Ты забрал оборудование из ситуационной комнаты! Эммм... Плять. Вы чего, идиоты? Конечно, забрал. Я ж, барыга - вы ж сами об этом орали! Ну, то, что с логикой в ближайшие годы будет полный пиздец, я уже понял. Барыги в свое время нашли сервера. Оборудовали себе командный пункт по наиболее эффективному управлению страной. Теперь ваша очередь. Все, барыги ушли! Вот вам площадка! Работайте! Вы ж столько орали об этом! Вы ж самые офигенные управленцы! Закупайтесь теперь на свои, ищите по знакомым, берите в аренду, как это делали предыдущие воры, в чем беда-то? Вот вам ваш кабинет. Как был до меня. Работайте! Но, почему-то, нет. В бюджете сто восемь тысяч гривен, откуда-то появляется комната с нефиговыми мониторами в три раза дороже бюджета страны каждый, казалось бы - откуда? Да. Но нет. Само как-то материализовалось, наверное. Марсиане прислали. То, что извиняться за свои вопли никто не будет - тоже уже понятно. Оказывается, барыга и вор взял и за свои деньги оборудовал кабинет управления кризисными ситуациями. Казалось бы, что тут можно вообще сказать кроме одного слова - спасибо. Спасибо, что рвали жопу и искали ходы, как максимально эффективно выполнять свою работу, которую мы вам доверили. Да пофиг! Где мониторы, которые ты, чертов барыга, нашел за свои деньги, а когда мы, самые честные слуги народа, пришли с тобой бороться, не оставил их нам? Блядь, да я бы даже розетки из стен повыковыривал... Вы ж вообще, кажется, переезжать собирались, не? Ангельского терпения человек, однако. Но я не об этом. Наводнение в Закарпатье. Погибшие. Чрезвычайная ситуация. Восемь попавших в плен на фронте. С документацией. Со всеми раскладами. Чрезвычайная ситуация. Девять дней. Девять, сука, дней в комнате по управлению чрезвычайными ситуациями во время двух чрезвычайных ситуаций - ни одного человека. И только на десятый случайно зашедший туда управитель чрезвычайными ситуациями узнал, что ему оказывается, придется, работать самостоятельно. Ну, некогда было. Что ж я, не понимаю, что ли. На сцене плясали. Государственной важности дело. Управление в стране будет теперь такое. Собственно, это называется - потеря управления. Ну, вас предупреждали. Спокойной ночи Аркадий Бабченко
Андрій Садовий 5 год · Свого часу я за приватні кошти повністю оновив кабінет міського голови і кімнату для нарад. Обіцяю, коли піду з посади мера, залишити все, як є. зі Темою я не помилився
В патологічній жадібністі Порошенко ще не раз будемо переконуватись. Навіть страшно представити - мільярдер, але компи після себе виніс.
Що виходить? Якщо я дав покористуватись на 5 років компютер, а потім його забрав, то це патологічна жадібність? А по-моєму, у вас патологічна заздрість. От нова влада купить нові компютери за ваші податки, ще й наварить на цьому. Що тоді скажете? А нічого! Бо бути обєгореним - то ваша доля.
Тут справа не в жадібності порошенка. Дико звучить, що в найвищій державній установі стоїть якесь приватне електронне обладнання, яке хто хоче, той встановлює і безконтрольно його забирає. Яка інфа там була записана і збережена? Хто мав і має доступ до неї? Чому мовчить пуйло? зі Це вам не плівки Мельниченка і не годинник Онищенка
Ги-и...завтра Трамп може попросити секретні дані про якісь там антиукраїнські чи антиг'американські дії Лещенка,Коломойського,Зеленського...і що? Зєля то не дасть,а Петрусь так-таки дасть.З потрохами здасть.О-о... І вже збережеться гамеркано-україншька дружба!
Бариги Порошенка дальше продовжують продовжувати брехати У Порошенка в декларації не згадується оренда техніки для ситуаційної кімнати в АП У декларації Петра Порошенка за 2018 рік не міститься даних про виділення коштів на оренду моніторів і серверів для ситуаційної кімнати в АП. Про це свідчать дані документа, опублікованого в Єдиному державному реєстрі декларацій. Перегляд декларації | ЄДИНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РЕЄСТР ДЕКЛАРАЦІЙ
Порошенко скаржився США на недостатню підтримку і просив допомоги на виборах Колишній президент України Петро Порошенко скаржився, що Вашингтон надав йому недостатню допомогу в ході президентських виборів в Україні. Про це заявив спецпредставник США по Україні Курт Волкер. "Президент Порошенко скаржився нам, що ми не робимо достатньо для його підтримки. Наша відповідь була: ми не вибираємо людей, ми дотримуємося принципів і політику", - сказав Волкер, виступаючи в Carnegie у Вашингтоні. Він зазначив, що США готові були б працювати з будь-яким обраним лідером в Україні. За його словами, Вашингтон виступає за зміцнення демократії, проведення реформ в Україні, продовження боротьби з корупцією та орієнтацію країни на Захід. зі Страна. юа то звичайно файно, але от якби хтось з форумчан знайшов гоноровий американський ресурс з виступом Волкера і показав його тут... Бо у мене щось не получається