"Порівняно з груднем 2021 року доцільно звернути увагу на скорочення розриву між В. Зеленським і П. Порошенком – якщо в грудні різниця становила 7,4% (серед тих, хто визначився з вибором), то зараз різниця – 3,3%." До квітня, на річницю треба зробити клоуну друге місце. Побажаємо йому вигадати ще пару справ проти Порошенка і вилетіти із цих рейтингів нафіг взагалі.
@Mykhaylo Khomchyn , Ви любили запитувати і не раз, "Що там із Гладковськими?" Тепер я задаю Вам те ж питання: "Так що там із Гладковськими?"
А якщо суддя ще не знає чи винен, що тоді? Суддя може оцінити поверхово. Але є свідки, матеріали, які він може взяти до уваги, а які ні? Якщо суддя вже точно знає, що клієнт винен, тоді він не запобіжний захід виносить, а читає вирок. Але ви того не знаєте, проте сперечатися любите. Звідси вся біда.
У мене, до речі, є одне цінне спостереження з полів зеленого лохторату, яке мене дуже тішить. Порівняно з попередніми роками, зеленобобики все рідше згадують прізвище Порошенка. І знаєте, це не склероз там якийсь, не амнезія. Просто у них почалися труднощі з притяганням Пороха до всіх своїх бід. І це реально так. Ось наприклад, днями, слухаю як дві курки обговорюють втечу опзж за кордон, і уточнюю що там не тільки опзж, а й слуги побігли. А ще додаю що котрий рік, чи не щотижня анонсували втечу Порошенко, а він навпаки повертається в країну, знаючи, що можливо почнеться повномасштабна війна і що ваша тупиця клоунська мріє його посадити. Ска, як же їх перетрусило .... а відповісти було просто нема чим. Війна, на якій "наживався" Порошенко, й досі комусь вигідна, і вони вже точно розуміють, що це не Порох. Бо якщо продовжувати дмухати в цю дудку, виявиться, що зеля просто кінчений лох, не здатний цьому завадити маючи всю повноту влади. Залишається тільки зізнаватись самому собі що війну розв'язав путін, і тільки він вирішує коли вона закінчиться, а зеля просто тупий цвіль, який трахкав їх прямо в голову, обіцяючи закінчити війну, просто переставши стріляти. Адже саме про це й кричали всі перед виборами. Правда тоді вони вигадували купу аргументів, а зараз просто злуються на те, що не можуть Пороха прив'язати до свого дурня. І саме цей момент співпав із тим, що показують рейтинги. Тобто ми зараз на екваторі. З кожним днем, кількість особливо обдарованих, яким Порох насрав у штани, стає меншою, ніж було, а рейтинг ЄС стає вищим ніж учора. А клоунам з кожним днем все складніше і складніше протидіяти цьому. Arsen Zekirov
Це тому, що Порох весь скінчився. Він вже практично ні на що не впливає, навіть Марусю і Соню забув гріти
Нічого хорошого, з точки зору порошків. Гладковский проиграл суд журналистам, разоблачившим коррупцию в оборонке
"Перемир’я" кремлівського агента Єрмака триває: 19 лютого російські окупанти 70 разів обстріляли українську територію, вже загинули двоє українських воїнів, четверо поранені! В цей час бізнес Зеленського на території агресора триває, зрадник заробляє на Москві гроші на крові.
А Де Соболєв? Де Семйон? Де ця промакашка з перемотаною головою з львівщини, що рвалася вигнати Януковича?
Взагалі, зараз я впевнений на 99,9% що вторгнення не буде: Тарас Чорновіл Але останні події показали, як казав приснопам"ятний Міхал Сєргєіч, "кто єсть ху".
До нападу головного редактора "Цензора" Юрія Бутусова на нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича в ефірі "Свободи слова із Савіком Шустером" підключався Порошенко. У мережі публікують відео, як Порошенко б'є ногою лежачого Шуфрича, поки Бутусов дряпає йому обличчя. Политика Страны
Не може бути! Це відео підробка. Подумайте, як Порошенко мій копати Шуфрича, який є вірним другом Медведчука? Щось те пляше.
Зараз по каналах Порошенка цілими днями, коли не включу, йде накачка, що рейтинги (заказні) Порошенка і ЄС росте, а Зеленського падає... Це щось до того мерзотне в таку годину, в часи такого напруження, що я вже не можу опанувати рівень того цинізму... Що за людина Порошенко? В нього щось є святе? Яка гидота! Тобі головне рейтинги? Так чекай виборів. Тоді всі будуть підраховувати рейтинги. У Шустера сказав, що "Зеленському треба зашити карман". Як бабка на базарі, яка несе що попало . Він з Путлером схожі - такий же ж цинічний, такий же брехливий і від нього можна чекати любої, абсолютно любої, підлоти. Експресо звіздить, що Зеленський самий антирейтинговий політик. А от і ні - це завжди буде Порох. В цьому його не переплюнути, бо дуже підлий .
Чому я ненавиджу ту брехливу зграю? Бо ті шакали, прикриваючись вишиванками, голосними промовами, показним "патріотизмом", смертями людей, небезпекою для держави і країни, прагнуть одного - влади. Повної і всеохоплюючої. З метою красти, красти, красти. Тому вони брешуть, брешуть і брешуть.