вони Пороху робочі поїздки в відпочинок не рахували, а тут бач прийша геніальна ідея. Такий спротив Зеленському організував Порох, що такої ненависті до цілком нормального президента мабуть і в світі не бачили. Правда, караван іде, не дивлячись на брехливих мосєк..
Та не скажіть... Десь бачив відосик, як Порох говорив про 15 хвилин затримки, про ще там щось Так він там лика не в"язав.
А що тепер Зе залишається робити? Він дав вказівки Байдену і Блінкену , той Шмигаль /прости, Господи/, пильнує дороги, а Єрмак слідкує за всім. Можна і відпочити View: https://youtu.be/EWcGhHTaesU
Зебуины, ну нельзя быть такими тупыми.Невиновность НЕ доказывают.Доказывают виновность.Это азы юриспруденции.Но зебуины и азов "ниасилили".
Опять приходится борщеварочке объяснять основы основ. Где ты видела политического лидера, который добровольно отказывается от народной поддержки? Блинкин не будет стопорить суд, не его уровень. Он просто объяснит, что данный суд будет больше политическим, чем уголовным. А это уже не демократия, а политическое преследование и зачистка политического поля перед выборами президента. Правильное решение примут в самом Киеве.
та ладно. Не надо рассказывать тут прописные истины. Обвинения предъявят, на вопросы отвечать прийдется. И лучше было бы без вот этих спецэффектов. В интервью: "Я – лидер оппозиции. Я – лидер общественной поддержки. Я – пятый президент. Я – лицо, воевавшее с Путиным, и вместе с моей командой спасли Украину в наиболее трудные времена ее истории. Я – человек, который создал армию, и я именно тот, кто сделал Украину гораздо ближе к Евросоюзу. Я – тот, кто запечатлел в Конституции Украины европейскую и евроатлантическую интеграцию как направление нашей внешней политики." чтоб не оставалось сомнений : “I'm the leader of the opposition,” he said. “I’m the leader of public support. I’m the fifth president. I am the person who, fighting Putin, and with my team saved Ukraine in the most difficult years of our history. I’m the person who created the army. And I am the person who [brought] Ukraine much closer to the European Union. I am the person who put in the Ukrainian constitution, European and Euro-Atlantic integration as the direction of our foreign policy.” Что-то невероятное, еще немного и будет: "Государство-это я!" Надо щелкнуть по носу, чтобы пришел до тямы.
Щьолкаю по носу: може пора переходити на українську мову? Чи вам зручніше писати язиком Путіна? Розумію тих, хто постійно пише російською, але ж ви можете!
я з Майорами розмовляла, ні? Я мовою практично завжди пишу, а Майори - ніколи) От йому задайте своє питаннячко. Він промовчить.
тю. Тобто людину, як ніц не знає мови і знати не хоче, і ще на українському форумі вчить людей жити ви розумієте(що йому мовою Путіна краще), а мені, коли я йому відповіла - розуміти не будете? Ой, йой.
Кого там розважав Зеленський - хто зна. Така була його професія. Зараз не розважає. Зате Порошенко, на якій посаді б не був, заробляє мільйони, без варіантів: Петр Порошенко — Forbes.ua задекларировал около 423 млн грн и $51,2 млн наличными. Такое количество дензнаков весит более тонны – как минимум 493 кг в купюрах по 1000 грн и 512 кг в стодолларовых;
Уявіть собі в нього мабуть кімната-сейф, де ці купюри тоннами лежать. Банкам не довіряє - можуть арештувати. А так вони точно його)на чорний день. А він всьо ближче...
Професія - розважати бойовиків і ховатися від призову. Так у нього любов до України. Я не рахую чужих грошей. Мене більше цікавлять податки, а заробляти може і мільярди.
І дійсно день був цікавим. Мені сподобалось. А Вам? Дурний Саакашвілі, напевне, сподівався на щось подібне. І де він зараз? На нарах. Знаєте латинь? Quod licet Jovi, non licet bovi. Якшо невзмозі перекласти, я перекладу. Яка смішна лють! А де рішення суду? Його нема. Отже моліться щоб Порошенко не подав на Вас в суд за наклеп. Ви знаєте слово "закон"? Напевне як падлокловун вкрали юридичний диплом.
Не тебе ей указьівать. Для єтого существует Верховньій Главнокомандующий. А тьі знай свое место, чернь!