Все вірно. Вона назвала це вибірковим правосуддям, а далі додала, що цього не трапилося б, якби Порошенко, коли був президентом, провів справжню судову реформу. А так "за що боровся, на те і напоровся". Ну, а як воно далі буде - побачимо. Печерський суд завжди був корумпованим. І до Порошенка, і під час Порошенка, і після Порошенка. От чи вдасться Зеленському (і чи захоче він) реформувати суди, це покаже час. Але поки що, як казав колись мій, нині покійний, вчитель: "Віжки в наших руках". Мається на увазі, в даному контексті, що віжки в руках Зеленського. І гнуздають поки що Порошенка. (гарне слово, правда? ГНУЗДАТИ – Академічний тлумачний словник української мови, а Ви все - "віслюк, віслюк". Уздечку поки що до Порошенка приміряють).
А систему ППО Києва, встановлену в 2014 за особисті кошти Порошенка, арестували?? А снайперські гвинтівки, куплені Рошен, щоб перестали стріляти, теж арестували?
І основний мотив намалювався: Петро Олексійович, сиди ти вже по закордонам, а то віслюк від однієї думки , що ви повернетеся, серед цеглою.
А чого це падлокловун не проводить судову реформу? Можливо тому що він бореться з опозицією за допомогою вибіркового правосуддя?
Економічні реформи - зробив, Томос здобув, армію реформував, безвіз зробив, асоційованим членом Євросоюзу Україну зробив, частково територію України звільнив, от блін, а судову реформу не доробив. Пів каденції Зеленський проїв шаурму і 12 разів відпочивав... А от судову реформу недоробив Порошенко...
То же самое я могу сказать про сторонников Зеленского. Я вам несколько раз предлагал оценить степень моего хамства и любого из вас. Только пациент Рабинович решил на практике проверить истинность моих слов.
Зеленский у власти 2,5 года, у него вся полнота власти. Он пришёл к власти на волне "это всё олигархи и чинуши о народе не думают, я сейчас сделаю так, как надо людям". Назови хоть одну крупную реформу, которую он сделал за это время?
ДБР і брехня на РІздво Усе, що робилося навколо диявольського "привітання" від Зеленського Порошенку до Різдва, абсолютно незаконно. Там навіть не спробували дотриматися хоча б формальних вимог закону. Я писав раніше про ці дикі "мотиви". Але й тут уже явно перебрали. В ухвалу зелені посіпаки записали також арешт активів Прямого та 5 каналів. А тут навіть для таких гестапівців, як нині в ДБР, волосся почало сивіти - адже офіційно прив'язки не може бути жодної. А ще за такий прямий тиск на ЗМІ дуже швидко вводять санкції в США та ЄС. Й ДБР почало давати задній хід. От лише адвокати Порошенка вже зафіксували ці пункти в рішенні Печерного суду. А в мене й у декого з друзів раптом напросилося питаннячко: а оті комплекси ППО навколо Києва, які Порошенко за свої гроші закупив для захисту столиці ще в 2014-му, також арештували? А інше військове обладнання, а концентратори, всі інші численні прояви благодійності? Бо за Зеленським підмітати не буде чого - цей лише краде й виводить з країни..
Маєте підтвердження своїх слів? Не маєте. Значить брехлій і Порох, і Ви разом з ним. /і попрошу мені не тикати. Я через Вас три дні в бані парився, тому я сі на Вас гніваю/
Пан сам писав що родом з під Городка. Тільки в Черлянах у совєцькому військовому авіамістечку міг вирости той, хто в очікуванні повернення кацапів буде стверджувати що все буде добре. Питання кому буде добре?
И вот тут у меня вопрос: а системы видеонаблюдения и разведки, на очень много миллионов гривен - они тоже теперь под арестом? Там просто ж не все еще документы оформлены и часть имущества все еще на балансе Фонда Порошенко. Можем не просто место на карте указать, можем даже отвезти. Но… да, ссыкливые они, не поедут, знаю. Юрій Бірюков