Подивився журналістське розслідування «Слідство Інфо», яке зафіксувало спільне проживання родин екс заст МВС Гогілашвілі, його дружини - помічника Президента Маші Левченко з керівником ГУР Будановим. Висновок 1. Навіщо всі ці охоронці, собаки та номери прикриття, якщо журналісти неділями це все фіксують? Чисті понти за наші гроші. Висновок 2. Якщо країна у стані війни дозволяє постійно перебувати в кабінеті Президента дружині чоловіка з російським паспортом і навколофсбшною діяльністю - це величезна проблема держбезпеки. Якщо при цьому вони вдвох просувають на посаду голови ГУР свого друга і сусіда - це руйнація всіх правил і бар‘єрів. Висновок 3. Ми побачили систему цінностей 95 кварталу. Саме так ще з часів цепур, малинових піджаків в крутих тачках під охороною биків вони уявляли топ життя. Тепер нарешті дорвалися. Вертольот МЧС для святкування дня народження? Легко! Бронеавтомобіль з охороною ГУР для друга і сусіда? Нема проблем! Возити сина в бронеавтомобілі «Альфи»? Аякже! Вони так і не зрозуміли, що це в минулому. Ніхто (!) з їх попередників такого собі не дозволяв. Ні Президент Порошенко, ні Прем‘єр Яценюк та Гройсман, ні спікери, ні керівники АПУ, ні генпрокурори не жили на держдачах, тим більше - в будинках «короля обналу». Ніхто з них не використовував працівників СБУ та ГУР, їх номери прикриття та технічні пристрої для власної охорони. ************ Мудрий Єжи Лєц казав: « Якщо маленькі карлики відкидають довгі тіні, значить, ви живете при закаті Імперії» Ю.Л.
Я також звернув увагу на поведінку Петьмана і на характерний колір його носа. Але стан був не критичним. Та й у Порошенка вже настільки великий досвід, що він мав би розуміти як воно вигляджає збоку. Так що тут причини криються глибше.
Одним словом, від Хомчина нічого нового не почув. Кого візьмуть ведучими в "Раду", не почув. Чи подобається йому, що той продюсер, що зараз займається "Радою", колись був у штабі Порошенка і отримав паспорт громадянина України від Порошенка, не почув. Хто ще із політиків вривався в студію під час прямого ефіру, не почув. А те, що Порошенко міг попросити час у ефірі "Ради", що - хіба б йому відмовили? Навіщо отой цирк із вриванням? Я ще міг би якось зрозуміти, якби він заїхав у студію на одноколісному велосипеді... То було б оригінально і додало б Порошенку голосів на майбутніх виборах. Хомчине, а чому Порошенко ввірвався в студію без мегафона? У нього нема грошей на мегафон? Хай спочатку купить мегафон, а тоді вривається. Я вже мовчу про те, що він ввірвався без маски, хоча, можливо, і правильно. В масці його б не признали і поклали б на підлогу п"ятаком вниз. Одним словом, як писали в коментах до ролика із навіженним Порошенком "Петро сьогодні зробив мій день". Що ж до мене, то нехай Порошенко не хвилюється за те, куди йдуть податки. Мої податки ідуть на армію, а його - на той цирк, який він організував.
"Просто йшов повз і допомогав жінці": Арахамія розповів версію Порошенка про витівку в прямому ефірі каналу View: https://www.youtube.com/watch?v=dkhxHQp7nXE
На тверезу голову б він такого не зробив би. Стати дупою до камер і щось розказувати, потім повернутися як піонер, закривши ведучих. Він поплив - це ясно.
Україна - це Європа! Безумовно, ми це й так знали, бо навіть дрімучі совки в Україні позбуваються скрєп і намагаються бодай зовнішньо ставати схожими на європейців. Чого вартує політичний союз Зеленського і Єрмака?! Попри усю твердість, величність, аристократичність з легкою придуркуватістю та безтурботною корумпованістю цих двох мужів, все одно проглядаються ніжність і високі почуття. А ménage à trois (господарство на трьох, саме так в Європі називають поліаморні стосунки, коли троє людей різних статей живуть разом, т.зв. «шведська сім’я») Буданов-Гогілашвілі-Левченко? Певен, новітні Байрон і Ле Карре вже сіли за першу главу саги «Українська сім’я». Це Вам не банальний сюжет прив’язаного до коня Мазепи в степу, якого покарав розлючений чоловік звабленої дружини… Думаю, час на каналі (Зе!)Рада готуватися до опівнічних серіалів «Припудрені», «Секс в Урядовому Кварталі-А», «Будівництво, Дизайн, Садівництво і Майнінг». Бо, як каже віце-спікер Корнієнко: "Значна частина з нас не була відомими людьми, ми були звичайними людьми, у яких кілька сотень, може, кілька тисяч друзів на Facebook. І коли ти раптово потрапляєш під софіти і під цілодобову увагу медіа, у тебе просто немає навички так поводитися. Тому ти якісь речі робиш так, як робив раніше, починаєш на робочому місці щось робити". Ніщо не видавало в Штірліці радянського шпигуна… View: https://youtu.be/HifsvwGLyFE
Сергій Лещенко обіцяє сенсаційний матеріал. Буде інтерв"ю із першим власником телеканалу, який потім попав до лап Порошенка під назвою "Прямий" От посилання. Початок о 20:30 за Київським часом. View: https://www.youtube.com/watch?v=DEWVAwkJpPE
Питання: Липецький Рошен, Путін заарештував 15-го, бо не зміг домовитися з Порохом про здачу України. Чому Зе не втратив рахунки Зе у російських банках, не заарештовано три кінофірми, а навпаки, вони отримують гроші з федерального бюджету, а квартири у Москві, а дача Криму?
Сергія Лещенка привів до Зеленського Богдан, треба було підсилювати медіа складову. Але в депутати Лещенка не брали, бо пообіцяли, що не буде в Слугах жодного колишнього депутата. Лещенко образився, пішов і за нього всі забули. Тоді Богдан привів Лещенка ще раз. Того запитали, що він хоче, а Лещенко хотів в Укрзалізницю. Боротися з корупцією. Отак і порішали. Присутність Лещенка біля Зеленського – це поглиблення дна;
"Віскі та кальян для правління": Аудитори виявили мільярдні порушення на «Укрзалізниці» В «Укрзализныце» утверждают, что разглашение зарплаты Лещенко в набсовете «грозит ему опасностью». После того, как стало известно, что «УЗ» скрыла з/п Лещенко незаконно, в госкомпании заявили (внимание!), что огласка его зарплаты: «Может нанести существенный вред последнему, а также угрожает безопасности Лещенко и членам его семьи, наносит вред его достоинству, чести, и деловой репутации». В «УЗ» также заявили, что «общественный интерес в получении такой информации не преобладает над потенциальным ущербом от ее распространения». ⁉️Навредить достоинству, чести и деловой репутации Лещенко? Это они серьёзно? У этого человека они когда-нибудь были? Впрочем, как и его хозяев. Власть конченых мразей и подлецов.
Хомчине, послухайте, Вам також буде цікаво. Порошенко сьогодні перешкоджав журналістській діяльності. View: https://youtu.be/jnD7km5dsbE?t=535