@MayorMayor Майори, от мені цікаво знати, звідки Ви можете знати папку Джипсі? Слово "папка" жіночого роду. Ви заглядали в папку Джипсі, які там є картинки?
Ніколи не було, а от знову згадують всує... @medwedo berlogsoni, а для чого Вам Джипсі? Вам своєї гризоти мало?
Людмила Прокопович 16 год · — Чому ви підтримали Петра Порошенка на минулих президентських виборах? — Це була природна реакція, інстинкт самозбереження. Наслідки обрання на посаду Головнокомандувача людини, яка все життя займалась розважанням плебса дебільними жартами, могли бути непередбачуваними. Ну, тут почалося, як завжди в нас: «Він продався, порохобот», і таке інше. Українці — люди підозріливі, вони нікому не довіряють і чекають від ближнього всілякої подлянки. Тим не менше їх завжди на*бують. Я не люблю тєлєвізор, і взагалі не люблю зайвий раз про себе нагадувати, але тут я відчув, шо якщо я зовсім не буду нічого робити, мені буде соромно дивитись у дзеркало. Тому на початку 2019-го я практично не вилазив з ящика, намагався всіх переконати. Назагал співвітчизники, як завжди, вирішили, що їх хочуть на*бати, а журналісти взагалі дбали не про країну, а про температуру власних губ. Так що маємо, те що маємо, але тепер принаймні совість у мене спокійна. Бачили очі, що купували, тепер їжте хоч повилазьте. Лесь Подерв'янський
Циган, ти розумом не вийшов, щоб підрихтувати. Сам кажеш, що тобі все контора шле. Чим рейтинг віслюка нижче, тим кацапська агентура відкриває своє справжнє нутро - кацап був, є, і залишиться кацапом в яке середивище його не помісти. Спочатку пробує мімікрувати, але гімно з часом з нього попре знову.. Не може він,щоб не обісрати середовище, в якому живе.
У родителей сломался телевизор, они купили новый. Папа говорит: - До сих пор не могу поверить, что можно просто пойти и купить то, что тебе нужно. Недавно папа захотел книжку Горького Лука "Так воювать ніззя". Спросил, как её можно достать, вдруг у меня есть. У меня не было, но дочь зашла в интернет и на следующий день приехала книжка. И еще шок от нереальности цепочки "захотел книжку - получил на следующий день". Моя бабушка работала в колхозе еще почти ребёнком за ПАЛОЧКИ (трудодни), которые потом конвертировались не в деньги даже, а в минимальные какие-то продукты, и впервые сытно поела, "коли до пана в Польщу німці забрали". Моя тётя выжила в послевоенный голод только потому, что рядом было море, из которого цедили марлей всё, что можно было сьесть. И ещё одно. Когда-то я рискнула зайти внутрь Мемориала памяти жертв голодомора. Там я наугад открывала книги и читала воспоминания очевидцев. Писала женщина из Луганской области. Очень коротко писала. Умирали, медленно, мучительно, массово. Как и везде. И тут странное: "У кого было что продать, ездили в Россию за едой"(с) Т.е. в России, в паре сотен километров всего, была еда. Ну так ведь получается? Тупо граница отделяла тех, кто выживет, от тех, кто должен умереть. Вот вы живёте с семьей, где-то на Полтавщине, трудитесь, ругаетесь, миритесь, строите планы. А завтра к вам пришли вооруженные комуняки и выгребли всю пищу в ноль. И у ваших соседей. У всех. Сложили зерно в разваленную церковь и поставили краснопузого охранять. Зерно там гниёт. А вы здесь умираете. И страшнее смерти от голода, наверное, только то, что твои дети умирают раньше тебя. Но ты не можешь ничего, даже сбежать. Где-то в Москве решили, что ты и твоя семья умрёт. И ещё 4 миллиона таких как ты. А потом твои немногие выжившие дети ебашат за трудодни от заката до рассвета, не чтобы учиться, путешествовать, покупать себе хорошие вещи и нужные книги, а просто чтобы питаться. Давайте, расскажите мне о бесплатных квартирах, о том «как нас все боялись». Расскажите мне о бесплатной медицине и лучшем в мире образовании. А лучше – о миллионах, погибших в ГУЛАГе, умерших от голода у себя на пороге. И выживших в этой мясорубке - на НЕСКОЛЬКО поколений оглушенных памятью, обескровленных геноцидом, боящихся поднять глаза. Ущербная, насквозь смрадная идеология комуняк должна быть уничтожена раз и навсегда. Остаться уделом маргиналов и сидеть тихо под плинтусом. Леваки – не люди. А РФия, построенная леваками и для леваков, будет пытаться уменьшить нашу численность всегда. Потому что мы для них всего лишь субстрат. Те, у кого можно «взять всё, да и поделить по справедливости!». Таня Адамс.
І ще одне. Колись я ризикнула зайти всередину Меморіалу пам'яті жертв голодомору. Там я навмання відкривала книги та читала спогади очевидців. Писала жінка із Луганської області. Дуже коротко писала. Вмирали, повільно, болісно, масово. Як і всюди. І тут дивне: "У кого було що продати, їздили до Росії за їжею" (с) Тобто. у Росії, у парі сотень кілометрів всього, була їжа. Ну так виходить? Тупо кордон відокремлював тих, хто виживе, від тих, хто має померти. Ось ви живете з сім'єю, десь на Полтавщині, працюєте, лаєтеся, миритеся, будуєте плани. А завтра до вас прийшли озброєні комуняки і вигребли всю їжу в нуль. І ваші сусіди. У всіх. Склали зерно в розвалену церкву і поставили червонопузого охороняти. Зерно там гниє. А ви тут умираєте. І страшніше за смерть від голоду, напевно, тільки те, що твої діти помирають раніше за тебе. Але ти не можеш нічого навіть втекти. Десь у Москві вирішили, що ти і твоя сім'я помре. І ще 4 мільйони таких, як ти. А потім твої небагато дітей, що вижили, ебашать за трудодні від заходу сонця до світанку, не щоб вчитися, подорожувати, купувати собі гарні речі і потрібні книги, а просто щоб харчуватися. Давайте, розкажіть мені про безкоштовні квартири, про те «як нас усі боялися». Розкажіть мені про безкоштовну медицину і кращу у світі освіту. А краще – про мільйони, які загинули в ГУЛАГу, померли від голоду у себе на порозі. І тих, що вижили в цій м'ясорубці, - на КІЛЬКА поколінь оглушених пам'яттю, знекровлених геноцидом, що боїться підняти очі. Неповноцінна, наскрізь смердюча ідеологія комуняк має бути знищена раз і назавжди. Залишитися долею маргіналів і сидіти тихо під плінтусом. Лєваки – не люди. А РФ, побудована ліваками і для ліваків, намагатиметься зменшити нашу чисельність завжди. Тому що ми для них лише субстрат. Ті, у кого можна «взяти все та й поділити по справедливості!». Таня Адамс
Он Мих відразу побачив, що то - Порошенко (думаю, він навіть не помітив великої відмінності від офіційних портретів, що були колись розвішані по службових кабінетах). А Ви чомусь почали переводити стрілки на Джипсі.
Ясно. Виходить, 83 відсотки населення, що вибрали Зеленського це (як написано) - чернь. А Ви, Хомчине - біла кость і блакитна кров? Лесю Українку вивчали в школі? "Мужики цікаві стали - чи ті кості білі всюди, чи блакитна кров проллється, як пробити пану груди?" (Як це воно так, що кацалапий знає українську літературу і мову краще від порохобота?)
Цікаве відео знайшли добрі люди і передали Сергію Лещенку. Лещенко лише пам"ятав, що така брехня лилася колись давно із уст Ірини Геращенко, а тепер є можливість ще й подивитися, як найближча соратниця Порошенка колись служила Медведчуку і Кучмі і аідло брехала на мікрофон і відеокамеру по Інтеру. Вот оно что, @Mykhaylo Khomchyn -е (вот оно что @Мих - у) Обов"язково всім подивитися це відео, пару хвилинок, де я виставив. В коментарях Ірину Геращенко справедливо називають курвою. View: https://youtu.be/wc7XP_Aq-gA?t=1520