Рейтингам ПП вже вірив, і що вийшло? Які були рейтинги у Зеленського, що він його проморгав - все топив і топив Толіка?
Я вже казав раз: реальні рейтинги показали недавні довибори до ВР в Херсонській і Черкаській областях. З розгромним рахунком перемогли кандидати від Слуг народу (читай - Зеленського).
Я вірю не рейтингам, а конкретним людям. Якщо Порох, чи інший достойний матиме рейтинг 1%, я все одно голосуватиму за нього.
Смішні зебіли. Вони так прикольно намагаються якось вилізти зважкої депресії. Буля, я маю таке питання: якшо згідно Вашим словам "Прямий" ніхто не дивиться, навіщо падлокловун намагався його знищіти? Ви відповісте, або я Вас ткнув складним запитанням пикою в смердюче кловуняче лайно?
Цікаво, скільки процентів отримає падлокловун на наступних президентских виборах? Якшо дотягне до них.
Серьозно? Можливо Ви цю лахудру порівнюєте з собою? Тоді можливо навіть можна погодитись. Тільки не слід стрибати з балкона з парасолькою.
По суті, ви праві. "Закінчити війну за години, долар по 10 і фонтан в Житомирі" він вже просвістав в 14-му році. "Армію, віру, мову" Порошенко розтринькав в 19-му. А якщо зараз Разумков почне юзати "розумну політику", то Петру нічого й не залишається, хіба Маруся, Соня і Марина... Але хай тріпається, чисто для піни)
За розмовою цих двох дурнів криються страшні слова: Війна, економічна та енергетична кризи, дефолт, десятки тисяч смертей, яким можна було запобігти.... Який треш...
Це похвально. Ви кажете, що голосуватимите за Порошенка навіть тоді, коли у нього буде рейтинг клоуна? Похвально, похвально. А он Хомчин сліпо вірить рейтингам. До речі про Харків... Там випадково не представник Порошенка переміг, ні? А от Верховна Рада поповнилася двома депутатами від Слуг народу.
Головне, щоб людина відповідала європейським критеріям. Якщо Порошенко завтра стане прихильником Росії, або ідеї братскіх народов, або прихильником багато векторності, то я не буду його підтримувати.
А що - Зеленський прихильник? Зеленський за ЄС і НАТО, без всяких умовностей. А що вангують і нав'язують нечистоплотні політики, зацікавлені в приході до влади, і їхні прихильники - на те наплювати і розтерти.
По-перше, він це робить неграмотно і безініціативно. по-друге, він сказав про НАТО наступне: не люблю ходити туди, куди мене не кличуть, забуваючи, що НАТО потрібне нам, а не ми - НАТО. по-третє, не бачу жодних реальних кроків на зустріч НАТО. Не було в Україні президента, якому б політики не намагалися щось навязувати.