Справа не в гордині. Цей питання дуже глибоке і широке. Але я спробую пояснити еволюцію ЗСУ на прикладі одного полку. Був полк оснащений комплексами Бук-М1. Мав чотири дивізіони, мав чотири комплекси, мав запас ракет, мав більш-менш навчений особовий склад, раз на два-три роки їздив стріляти. ... Пройшло сім років. Є полк, є ті самі чотири комплекси, є той самий запас тих же ракет, більш-менш навчений особовий склад, раз на два-три роки їздять стріляти. Різниця: дубок поміняли на піксель, звільнили фахівців, які знали закон Ома, набрали фахівців будь чого, окрім електроніки + фізичне старіння і так древньої техніки. Ось вся еволюція, весь розвиток, вся розбудова.
Таким чином, робимо наступні висновки: 1. Зрадник-падлокловун звільнив професіоналів, замість яких прийшли тамади, весільні фотографи, зірки кавеену та інша наволоч. 2. Зраднмк-падлокловун не займається оновленням техніки, при тому що оборонка не має держзамовлень.
Висновки дилетанта. Бо: Фахівці в силу різних причин (вік, вислуга, сім'я, здоров'я, отриманий статус УБД, зарплата тощо) звільнялись з 14-го і по сьогоднішній день. А приходять ті, хто приходить. Як правило нездари і нероби. І це теж тягнеться з 14-го. А брати треба, то некомплект, який не можемо здолати з того ж 14-го. Друге. Оновити Бук - це не зкрутити докупи МАЗ, вчепити до нього інший лейбл і покласти в кишеню круглу суму. Нема у нас як оновити БУК.
Тобто, до 14 року нездарів і нероб не було, а з 14 як попруть? Дивно що головнокомандувач за два роки їх не позбувся і не набрав професіоналів. Напевне він зрадник. Подейкують, що воно навіть здало операцію по затриманню вагнерівців ворогу. Може гівнокомандувачу слід меньше красти і більше платити людям, яки захищають жидивську сраку? Прицьому оборонка другий рік без держзамовлень.
Гівнокомандувач зараз голова мікроскопічної парламентської фракції, але впевнений, що охоронцями своєї сраки він платить справно. Ну а щодо грошових виплат військовим, то при Зеленському їх збільшили, як збільшили і винагороду командирам всіх ланок за підтримання дисципліни і порядку в підрозділі. І саме Зеленський намагається збільшити чисельність ЗСУ. Але некомплект є. І покрити його важко. Але про це мені з дилетантом говорити безглуздо.
Я все в роздумах: Мих просто дурний, чи тролить? Адже, як кажуть у народі "Не один пес - Бровко". Вячеслав Чаус і Микола Чаус, це якби зовсім різні люди. Я навіть пошукав, що може означати таке незвичне прізвище Чаус. Одне із тлумачень - сорт винограду, стиглі ягоди якого мають рудий колір. Тому рудих інколи прозивали Чаусами. В усякому випадку, я схиляюся до думки, до Мих - дурний. І двічі дурний, якщо мені зараз поставить "тупо" І тричі дурний, якщо прореагує на цей мій допис.
Головного нездару француза ДеБіла вигнали до 2014. На жаль, він скористався важкою ситуацією в країні в 2014 і вернувся на заробітки.
Повторюю спеціально для ДеБіла: Эпиграф : «Бумеранг – это такая злопамятная х…ня, которая непременно возвращается и трахает запустившего её по башке.» ````````````````````````````````````````````````````````````````````` Только что наткнулся на одного своего знакомого. Он бывший мент-прапорщик. Лет десять как отставился, всегда жаловался на маленькую пенсию – 2,5 тыс грн. (Да, не густо, правда.) При проклятом «барыге» (за которого он, разумеется, не голосовал два года назад) его пенсия потихоньку, но регулярно росла - пока не достигла отметки в 5,5 тыс. (Более-менее, учитывая его невысокий чин и выслугу лет.) Но он всё равно был жутко недоволен "моим Порошенкой". Ну-ну. И вот сейчас мне пришлось выслушать трагическую историю в его исполнении. Недавно ему пришло письмо с уведомлением о том, что, оказывается : его пенсия в последние годы (при «барыге», то бишь) не росла – а просто индексировалась! (Я, хрен его знает, что это означает. Может специалисты в комментах разъяснят.) Так вот, как внезапно выяснилось (при новом чудесном презеденте), таким образом, бедная родина переплатила бывшему прапорщику херову тучу денег – и теперь, в течение года, он будет снова получать свои две с половиной тыщи, пока не покроет этот долг!! (Гыыыы. Честно, мне стоило больших усилий, чтобы не заржать ему в лицо конякой. На ум сразу пришёл Пушкин с его "Сказкой о рыбаке и рыбке". Усилием воли ограничился лишь недоумённой ухмылкой. Мол, как это???) Далее ещё смешнее : как и следовало ожидать, это не частный случай. Их, таких обиженных «заслуженных ветеранов», уже насобиралось аж штук сто, они нашли адвоката – и сообща накатали в суд групповое исковое заявление в адрес МВД, Пенсионного фонда и, по-моему, Папы римского. (Мой невинный вопрос, а почему не подают иск сразу против зеленского, поставил его в тупик. Точно, как в известной картинке-меме с обезьяной : «А при чём здесь зеленский?!») По Украине, думаю, таких, «обманутых «барыгой» вкладчиков», насчитывается не один десяток тысяч, процент голосовавших #противбарыги среди них наверняка зашкаливает – а впереди, как это ни странно, зима, новые, «улучшенные», тарифы, чудные цены на всё… короче, полный мрак и пиии…ц. Поэтому напоследок он, едва не плача, сообщил, что ему, очевидно, придётся зимовать с супругой на даче (там у него есть запас дров) – а свою двухкомнатную квартиру сдавать, чтобы хоть как-то свести концы с концами и дотянуть до весны. Супруга, конечно, в шоке от такой перспективки. («Дебил. Долбоёб. Дегенерат. Я ж тебе говорил. Сука, какие же вы все идиоты, зебилы. Мать бы вашу всех за ногу. Хоть бы никто из вас не дожил до весны…») Примерно такой монолог крутился у меня в голове в течение всей нашей содержательной беседы. Вслух я ему, конечно, ничего этого не сказал. В последнее время пытаюсь довериться известному постулату : «Жизнь мудрее нас». Так вот пусть эта долбанная жизнь и учит этих дебилов. У меня уже нет ни моральных, ни физических сил на идиотов. Пусть суетятся и судятся. (Хотел написать «и суицидятся» - но передумал. Я не настолько бесчеловечен.)) P.s. И, плииз, не нужно писать в комментах, що ці виборці в следующий раз проголосуют ещё за какого-нибудь морального урода. Не мешайте мне наслаждаться злорадством и упиваться своим здоровым цинизмом. Я живу здесь и сейчас. Завтра будет завтра. Благодарю за понимание. Пошёл готовить ужин
І знов пійшла казуїстика. Михалич, це прикольно, я і сам таке полюбляю. Але прикольні речі лише тоді прикольні, коли вони не перебільшують критичну масу. Дуже цікаво. А що там з боргами по заробітній платі військовослужбовцям? Просто дуже дивно виходить. Гроші для ворога є, грошей для захистників нема.