Для даунів з Львівщини в АТО на Луганщину...Я не герой,я виконував свої обовязки чесно,тому я маю право говорити і про по і про зе,дістали адепти з кожного клану...
Міську, не хами Ти давай по ділу говори: Міську, а чому серед тих фейсів нема знимки самого брехливого брехуна Порошенка Петра Олексійовича? Ну а про всяких там дрібних пєсєт я вже і не кажу Міську, ти би хоч для блізіру міг бути трохи об"єктивним? Чи не можеш? Чи не хочеш? Чи не вмієш? Чи серед ПЄСів, пєсєт і їхніх підгавкувачів нема брехунів? )
Опа, ну циган мене не розчаровує, то шкарпетки понюхає, то в ніс загляне, а тепер, бач дупа зацікавила. Цигану або свербить, або анатомістом міг би бути і трупарні.
Львівець @Мих -уїл, а прикольний фотошоп получився, шо нє? Пороха копнули в сраку, щоб не лазив куди не просять Львівець @Мих -уїл, а пам"ятаєте, ще було зроблено прикольний ролік, там Зе виганяє По із зали ВР Одна пані бігмалася, шо то правда, бо вона в ФБ бачила той відосік))) View: https://youtu.be/uID5IhHCGg8
Ну що лошари. Вас знову виграли. Вже як в тому анекдоті: " Мав одного кума і той нетрадиційної орієнтації" View: https://www.facebook.com/100009800263297/posts/1562237327446261/
Валерій Прозапас Читаю новини від Кабміну про зростання тарифів для населення на гарячу воду та опалення ще на 33% - і згадую минулорічні слова місцевого активіста про "різницю між Порошенко і Зеленським". Той з надривом розповідав, що "в отличие от Порошенко, Зеленский НЕ ПОДНИМАЛ ТАРИФЫ" та відповідно "ничего у людей не украл". За цією логікою - з тих пір Зеленскький став красти на 46 % більше, а до кінця року стане більше красти ще на 33%, і так збагатиться у 82 рази. Оце "катастрофічно виріс", я розумію. Чи "ви нє понімаєтє, ето другоє"? Знаєте, подібні персонажі нагадують людину, що знайшла на дорозі яскраву коробку з лайном, і, не дивлячись на застереження, стала їсти - а тепер з усих сил намагається довести собі та оточуючим, що не помилилась і насправді смачно шо капєц, продовжуючи жувати крізь сльози, та ще і плюється пережованим. Так само, до речі, виглядає і українська журналістика з "експертним середовищем", на 73% як мінімум. Досі не визнаєте, що стало хуже, а будєт ще хуже? Ну хорошево тоді вам настроєнія
Шо, Міську, по суті сказати нічого не можеш, то переходиш на образи? Поширений прийом всяких підленьких юзерів Міську, а от себе самого ти за кого маєш?
Про що можна говорити з лохом. Пуста трата часу. Лох не взмозі визнати що він лох. Яйця для цього треба мати. І не віслючі.
Міську, ти це сказав вже десь так років з два тому І все одно говориш і говориш зі мною. І ще ні разу ти не відповів ні на одне моє запитання прямо, без викрутасів і без переходу на особистості. Ти не можеш спілкуватися без тупого "сам дурак", не навів ні притомних фактів на підтвердження своїх слів, ні на спростування моїх Міську, ти слабак. Ти ганьбиш чоколядове звання адепта сизоносого і сивоголового гетьмана Міську, а ти маєш яйця? Якщо маєш, то чиї в тебе яйця?
В постиках можно написать и миллион умерших от ковида). Жалко, что ли? Главное-не переставать делать вбросы, чтоб негатив и зрада лились без передыху, а то вдруг окажется, что Порох на фоне Зеленского - голый король.