О, зачепили армію, а ми тут практично всі цивільні шпаки. Тільки вищий недоохвіцер Міську мусет дятел))) Раз така справа, то тре до розмови запрошувати @VasMT. Він знає шо каже ; @VasMT, харе мовчати, тут Вам мусет є з ким поговорити по ділу.
Про армію мовчу. Я лише кажу, що зараз виготовляють три транспортні Ан-178 для армії. А також написали, що будуються дві бази для ВМС. Не думаю, що це - неправда. А мости і дороги я бачу на власні очі. А які не на власні очі, про ті є репортажі. Міст через Прут, недобудований протягом 12 років, добудували торік за кілька місяців. Не треба тепер робити гак у 40 кілометрів. Якщо за 12 років ніяк не могли побудувати, а за 5 місяців побудували, то я вважаю, що для України це краще. Те ж саме і з мостами через Дніпро в Запоріжжі. Стосовно армії, я читаю в мережі, що Канада починає будівництво патронного заводу в України. Чому не почалося будівництво такого заводу при Порошенку - риторичне питання. В Україні виготовлятимуть патрони: разом з канадцями створять завод Так що як колись казали "не всі йогурти одінаково полєзні".
ДЛЯ РОЗУМІННЯ ПОВНОГО ЗЕ-ПІ@ДЕЦА‼️‼️ ☝️☝️Два місяці тому, 14 квітня, Уряд Зеленського схвалює нові правила субсидій. З 1 травня, 3 мільйона домогосподарств ПОЗБАВЛЕНІ субсидій! Для призначення нових субсидій їх потрібно переоформити! (При попередній «злочинній» владі це робилося в автоматичному режимі, без черг, заяв, довідок та ін)! Станом на 17 червня в Україні НЕ ПРИЗНАЧЕНА (не переоформлена) ЖОДНА СУБСИДІЯ!!! ЖОДНА‼️‼️ А знаєте чому?? Бо до цього часу обласним управлінням соцзахисту НЕ ПЕРЕДАНО нове програмне забезпечення для призначення субсидій за новими правилами!!!! ВДУМАЙТЕСЬ!!!! Команда «великих» ЗЕ-реформаторів, цифрових «геніїв» і діджиталізаторів ДВА МІСЯЦІ (!!!) не може внести елементарні зміни у програмне забезпечення по субсидіях!! ⚡️⚡️НАСЛІДКИ?? 6 мільйонів українців (понад 3 млн. домогосподарств) уже два місяці НЕ ОТРИМУЮТЬ СУБСИДІЇ!!! ☝️☝️ Ціна на газ для населення зараз втричі вища, ніж у минулому році. А СУБСИДІЇ ЗАБРАЛИ!!! Кінець епохи бідності, мля!!
Найгірша трата часу - сперечатися з дурнем, якого не хвилює ні істина, ні реальність, а тільки перемога його переконань та ілюзій. Але проблема у тому, що віслюки мають таке ж право голосу, як і тигри, але їх більше. Тому і цар в нас не лев, а віслюк.
Лев мав 5 років,все що зміг зробити це привести віслюка...Я припиню війну,я знищу корупцію...приходить клоун і тупо лупить демагогією і невиконаними обіцянками попередника...І знову граблі...Правда є ньюанс-кого із жидів вибрати )))А ВИ ДУРНІ БИЙТЕСЯ ЛОБАМИ ДО СРАЧКИ
Чому не президенти,а гандони. 1.Кравчук-просрана ЯЗ,плоди пожинаємо. 2.Кучма.Батько олігархії і початкового дерибану. 3.Ющенко.Найбільша надія і розчарування,втрачені можливості. 4.Янукович.Диктатор неідаха,йому до Гааги. 5.Порошенко.Невиконані обіцянки і брехня,котли. 6.Зеленський.Демагог і брехун-корупцію подолано,тарифи знижено,війну закінчено...
Я памятаю як він у 2010 ржав коли я говорив що соцмережі будуть знаряддям шпіонажу...Совкова закалка напевно ще )
І я пам"таю багато чого І я також десь на ЛФ говорив свою думку про його совкову закалку. І від своїх слів не відрікаюся і зараз) Але @VasMT зараз в армії, на фронті. І він все бачить. З ним можна не погоджуватися, але він не бреше і не маніпулює. зі @VasMT, перепрошую, що я за Вас говорю в третій особі
Йой, @navav, не робіть тут ромашку, "з пруфами вірю - без пруфів не вірю"). Якщо хочете - читайте форум, моніторте мережу, і самі все побачите. Особисто від себе можу сказати, що я шось там посилав в Соледар на його ім"я, і звідтам з НП маякнули "одержано". @navav, де це у вас? Чи секрет?
Прихильники совка виясняють хто більший зрадник: овощ чи віслюк. Погодились на тому, що зрадник таки Порошенко. Тепер займаються важливою справою - шукають нове виправдання для свого майбутнього голосування за чергового дятла.