Ой, Миху. Якщо Ведмедо "тупе", то які ви втрьох с насєкомим і пензюком? Мабуть, і слова такого нема. Мабуть скажу, що ви порівняно з цією дорослою людиною "початкова школа". Без перебільшень.
Цікаво, перед тим як жерти шті лаптєм, Буля харківська обробляє його епоксідкою? Щоб взуття було герметичним?
Не бачу другий день притомної відповіді, чому Порошенко не реагує на факт домашнього арешту Медведчука. А з собою я як-небудь сам розберуся. Без Бляберуся. (Щось мене останнім часом на поезію потягнуло. Може, писати пости віршами, щоб до порохоботів дійшло?)
Я від Вас досі не побачів відповіді, що падлокловун робив в Омані і чому Бєня в Україні, коли його з нетерпінням чекають в катівлях ФБР?
А от Лещенко вважає, що судовий процес над Медведчуком триватиме як мінімум рік. View: https://www.youtube.com/watch?v=LqnVNOdn9yw
Прослушка Медведчука: стосунки з Порошенком, Путіним і бойовиками (частина 1)///НГ№350(2021.05.17) 13:39-16:06 – Вплив Медведчука на Порошенка View: https://youtu.be/VZJG_RKktBQ?t=967 У 2014-му проросійський політик і кум ворога Медведчук, здавалося б, не мав жодних шансів на політичній арені. От тільки в реальності вже з перших днів президентства Порошенка Віктор Медведчук отримав вплив на українську владу.
Медведчук, звісно, кум Путіна - чому дивуватись? А наш найпатріотичний гетьман якого біса стояв в позі "Чего-с изволите"?? Чому він з Медведчуком по ночам зустрічався всі ці роки? Тому кремлівська колона такий шалений штурм Зеленському робить, от чому Порошенко "безальтернативний".Його Медведчук по всім питанням Кремля вів на мотузці Нема цензурних слів.... Чи бізнес в Росії, чи компромат в Росії...Сцуко, навіть не п'ята колона, а зрадник.
"История Порошенко - история позора" .Умри, лучше не скажешь) Лещенко объяснил, почему три дня прошло от начала суда над Медведчуком, а ПАП молчит: потому что любое слово ухудшит положение его самого..
Чергові переведення стрілок порохоботів читати немає сенсу. Взяти хоча б історію з Коломойським: Звідки Бляберусь взяв, що в США існують катівні, і що там чекають Коломойського? Про "катівні ФБР" можна парити мізки лише забитим путінською брехнею кацапам. (Уже одним цим виразом "катівні ФБР" Бляберусь показав, що є людиною, чи комахою, з перверсивним мисленням.) Так само як і про те, що Коломойського чекають в ФБР. Гаразд, візьмемо за правдиву версію, що Зеленський зустрічався таємно в Омані з Патрушевим. Хоча фактом є лише те, що Патрушев і Зеленський скористалися одним і тим же літаком в різний час. Патрушев туди прилетів тим літаком, а Зеленський звідти відлетів тим літаком. Все інше - домисли. Про це вже неодноразово говорили і наводили приклади. Хтось приїхав на таксі на Бесарабський ринок. Потім хтось другий побачив, що стоїть вільне таксі, сів у те таксі і поїхав з Бесарабського ринку. Робити з цього висновки, що ці люди зустрічалися на Бесарабському ринку - бурхлива фантазія. Знаючи підступність Кремля, я навіть не виключаю, що політ Патрушева могли спеціально організувати, коли взнали, що там знаходився Зеленський із сім"єю, щоб потім "гнати хвилю", компроментуючи Зеленського, що начебто він зустрічається з представниками Кремля. Але припустимо, повторюю, що Зеленський зустрівся з Патрушевим. Які наслідки цієї зустрічі? За цей час що минув, щось змінилосся у відносинах України з Росією? Полилася вода в Крим з Дніпра? Ні, лише продовжується литися гімно із порохоботських ротів. Гімно, густо замішане не брехні. А тепер, Бляберусь, після того як я висловив свою думку стосовно візиту Зеленського в Оман, будьте ласкаві, висловіть свою думку, чому Порошенко мовчить стосовно домашнього арешту Медведчука? Я впевнений, що ні Ви, Бляберусь, ні Мих нічого з цього приводу не скажете. Тому що немає що сказати. Здивуйте мене і скажіть, чому ж Порошенко досі мовчить. Про Абабугаламагу він висловився, а про Медведчука - ні слова.
Отже, Зеленського помітили в Омані 5 січня Патрушев прилетів в Оман 8 січня. Літак стояв в аеропорту цілий день, а ввечері цим же літаком (якоїсь міжнародної компанії, що не має жодного стосунку ні до Росії, ні до України - це мальтійська авіакомпанія VistaJet - charter operator яка обслуговує пасажирів сотні країні), відлетів Зеленський. «Оманлива відпустка». В Оман прилітав секретар Ради безпеки Росії, коли там був Зеленський (розслідування) Ніде і ніким не зафіксовано, що Зеленський і Патрушев зустрічалися. Є лише фотожаби, в яких не більше правди, ніж у інших фотожабах, які регулярно створюють постять і перепощують всякі ар"єви та інші чорноволохи, пропорошенківську орієнтацію яких ми дуже добре знаємо. Чому Патрушев, для того щоб "зустрітися" з Зеленським не прилетів туди 5, 6 чи 7 січня? Чому перший кагебіст (ефесбешник) Росії, якщо він хотів зустрітися з Зеленським таємно, допустив такий "прокол" - "дозволив" Зеленському скористатися тим же літаком, що і він сам? І знову ж таки: Як пов"язати "зустріч Зеленського з Патрушевим" з тим, що попав під санкції Медведчук, арештували літаки Медведчука, заблокували рахунки кума Путіна, відібрали телеканали, трубу, якою збагачувався Медведчук і навіть посадили під домашній арешт? Якби Зеленський був дійсно агентом Кремля, нічого подібного просто не могло б відбутися. Медведчук так і продовжував би володіти трьома телеканалами, як при Порошенку, качати дизпаливо вкраденою у України трубою, як і при Порошенку, літати в Москву і куди завгодно на власному літаку , як і при Порошенку, і добувати корисні копалини в Криму, як і при Порошенку.
Стосовно Лещенка. У нас - свобода слова. Тому я ніяких петицій проти журналіста підписувати не буду. Якщо у нас настільки свобода слова, що колишній генпрокурор Луценко запрошує сепаратиста Бойка в прайм-тайм в студію (а Мих, здається, кричав:"За совком сукчили? Опозиційну думку слухати не хочете?"), то чому я маю брати участь у зажиманні рота Лещенку? Тим більше, що ніхто нічого із сказаного ним не спростував. А куди його дружина їздить чи не їздить - жодного стосунку до озвучуваної Лещенком правди (за гроші, чи безкорисливо, чи ще як) не має. Нічого ж із сказаного Лещенком останнім часом (Порошенко не реагує на домашній арешт Медведчука, Ахметов наносить великі збитки державі, Ахметов купив сину за два мільярди гривень хату на Заході) спростовано не було. А шавки Ахметова, Медведчука, Порошенка хай збирають підписи. Хай жаліються в Сфатул Церій і Великий Хурулдан, бо нинішня влада на ці підписи жодним чином реагувати не збирається.
Тому що ви є совок і звикли давати оцінку судочинству, правовим органам без всяких доказів. Я б теж мовчав що до Медведчука, чи НЕМедведчука. Є суд, є слідчі. Вони повинні грамотно довести, що Медведведчук - зрадник і ворог. Не доведуть - такі самі.
Зрадника, колаборанта відправили додому!!!!! Де ти, українська влада? От Венедіктова почала навіть бульки пускати. Побачимо що з того вийде.
Лещенко залетів у корупції - не може пояснити звідки бабло на квартиру у Києві, тому зараз, при теперішній владі він є керований. Або ти говориш те, що ми кажемо, або продовжуємо розслідування на тему: звідки взяв гроші. Тому, як вільний журналіст, Серуня є порожнє місце. Я доступно пояснив?