@Мих, ціхо, попийье води і заспокійтеся. Ще раз /передостанній/ питаюся? Ви можете сказати щось притомне про те, на якій стадії знаходиться слідство у справі "Саакашвілі - Курченко", про яку так кричали Порошенко і Луценко? Адже якщо до дембеля бариг цю справу не доведуть до кінця, то про президента-5 і прокурора-неука можна говорити як про засранців, шо нє?
Ціхо-ціхо, не дуже і це є його право Восени Самопоміч йому роги обламала по саму ріпицю /до речі, Порошенко з тим воєнним станом тоже залишає після себе купу лайна, яку ще довго будуть розгрібати/
От тепер, коли Саакашвілі почне поновлювати громадянство, ми і подивимося на той закон і на те, хто бреше @Мих, не мухлюйте Я написав не БПП, а бпп - бариги петі порошенка
А йому насрати. Не йому ж розгрібати те лайно. Чим більшу купу лайна після себе залишить- тим йому краще. Бо потім буде тикати пальцем і всім розказувати який він був 3,14здатий хлоп і при ньому такого не було.
ОБС, що нормальний юрист на раз-два докаже в суді, що Україна ще досі не вийшла з того воєнного стану, який був оголошений у 2018 році (26.11.18 — 26.12.18 рр.)
Я Юру до його призначення ГП взагалі сприймав як вимушене недорозуміння в українській політиці. Але коли він став ГП і від нього вже почала залежати доля людей /і життя тоже/ - це повний кабздєц. І винен в цьому Порошенко.
Ви тільки Миху про це нічого не кажіть, а то він Вам за Юу сраку на британський прапор порве. Юа - це найкращий ГП за всі часи незалежності.)))
Ostap Drozdov 27 хв. · В історію відходить президент, який в останні 3 місяці раптом став прям ідеальним якимсь. Тут ще треба посперечатися, хто з них більший актор. Останніми 3-ма місяцями красиво затулити всі попередні 5 років - це талант, що межує з геніальністю. А поза тим - я з жалюгідністю дивлюся на гіперактивність Порошенка в свої останні дні. Купа призначень, нагород, кадрових рішень - це ні в які ворота не лізе, адже у світовій практиці є важливе правило: наступного дня після поразки на виборах чинний глава держави (який програв) втрачає народну легітимацію і навздогін, під шумок, не може здійснювати нічого ключового. Це як мінімум некрасиво. Для цього було 5 років. ...Антагоністичне ставлення до Порошенка знайшло своє точне відтворення у студії цієї програми. Порохоботи VS антипорохи. У кожного своя правда. Я ж стою на позиції, що Петру Олексійовичу треба за все подякувати Myroslav Oleshko Андрій Карпов) чи за все проклясти (Дмитро Гнап (Dmytro Gnap) Василь Вовк) - і сказати "Прощавай назавжди" ---------------------- 5 років успіхів і провалів. 5 років кОристі і корИсті. 5 років досягнень і 5 років корупції. 5 років головномандування і 5 років схем. 5 років державницької позиції і 5 років збагачення. Парадоксальні 5 років Петра Порошенка. Кажемо йому “до побачення” чи “до нових зустрічей”? Гості: - Мирослав Олешко - блогер, порохобот - Андрій Карпов (Полтава) - відеоблогер, порохобот - Дмитро Гнап - політик - Василь Вовк - Генерал-майор юстиції Парадоксальні 5 років Порошенка: до побачення чи до зустрічі? | політична програма "Прямим текстом" View: https://youtu.be/BABzqedPsb0
А призупинене громадянство може? А анульоване попереднє рішення про надання може? Стаття 19. Підстави для втрати громадянства України 2) набуття особою громадянства України на підставі статті 9 цього Закону внаслідок обману, свідомого подання неправдивих відомостей або фальшивих документів; Доречі, всі чи не всі президенти позбавляли громадянства у всі часи, цілими списками. Це нормальна практика. Але Масква сказала ФАС на Порошенка. Тому такий срач.
Ідеальним зробили саме ви, щоб зручніше було гавно лити. Я не чув ніколи, від жодного порохобота що він ідеальний.
Я на Порошенка гавно лию з 12 травня 2016 року. Між іншим, в основному якраз ви, @Мих, за мною ходите і в тому гамні бабраєтеся
Або всесвітньовідомий журнал Форбс бреше, або ІгорМ. На брехні далеко не поїдете. На пару з Кільою Азіровим? З Пуйлом? Очевидно це ваша професія - гавнолій. Я? Я навіть не у всі теми ходжу, що ви.