Є лише одне запитання для зебілів: чому ви такі тупі? А що там в таборі Зеленського? Мєдвєдчук йому вже не потрібен, поскільки обмін полоненних вже неможливий, віслюк все просрав. Чому би не заарештувати? Та щоб пдлокловун взяв під особистий контроль.
medwedo berlogsoni, як там Ваш улюблений Лєщєнко? Все добре, не жебракує? Багато грошей його дружина привезла з Москви?
Як я і передбачав, реакція наших порохоботів на питання: "Чому Медведчук довгих п"ять років залишався головним перемовником від України, хоча було відомо, що він - агент Кремля?", буде переведенням стрілок. Бляберусь - першим відізвався. Стрілки перевів. У Лещенка, між іншим, більше підписувачів у Ютьюбі, ніж у Сивочолого Гетьмана. Але мене цікавлять інші відповіді: Знав Порошенко про розмову Медведчука з Пушиліним чи не знав? Почекаємо ще на реакцію Миха і Хомчина. Думаю, щось розумніше, ніж переведення стрілок, важко придумати.
Згідно вимогам Мєркєль. А що там баканівське кловуняче СБУ? Або буде перевод стрілок? Я розумію що бидла багато. Так що там з дружиною Лєщєнко? Багато грошенят вона заробила в Москві?
Також передбачувано. Стрілки переведено на животворящу Ангеліку. Стару комсомолку, яка робила все можливе, щоб Путін залишався весь цей час на плаву. Але з цієї репліки зрозуміло, що Порошенко - несамостійний. Маріонетка в руках старої комсомолочки. "А её коса острижена, в парихмахерской лежит - Лишь одно колечко рыжее на виске её дрожит". Ні, Бляберусю, це стандартна відмазка - списувати на Меркель. Порошенко дозволив Медведчуку привласнити українську трубу, через яку і сам збагачувався, і Порошенку відслинював.
Вчора передивилась "Право на владу", де було про візит Блінкена. Так Геращенко спробувала щось про Порошенко у зв'язку з Блінкеном бовкнути, так Мосейчук її швидко підрізала фоткою 2015 року та ще показали на екрані)). Така нахабна глупа баба Ірка! Говорив Чалий - розумна, обізнана, чемна людина, так ця базарна тітка спокійно перебила ("у мєня ремарка") і под цю ремарку щось своє (пєсєтське) пішла молоти як ні в чому не бувало...А за нею Дубинський встряг. Не дали сказати людині. От що Шуфрич, що Геращенко, що Дубинський - вони в цих дипломатичних розкладах студії були просто як сміття. Литовський посол вивився-дивився і сказав, що дивно чути кремлівські тезиси в студії - коли біля мікрофона стояв Шуфріч, а з міста підгавкувала Геращенко. Я дивуюсь трансформації, що сталась з Геращенко... я не про те, що вона стала вже ширша, ніж довша, а про те, куди поділась інтелігентна розумна дівчинка, що була при Ющенко (чи з Ющенко) ?
Як завжди з цією сектою: "визгу много - шерсти мало". Це ж треба - нафантазувати особисту зустріч з Блінкеном, коли її не було і в помині, підсунути старе фото )) та і з головами Блінкен зустрічався 20 хвилин. Що таке 20 хвилин? Ніщо. З тих 20 хвилин 10 хвилин розказував Блінкен, а "голови" кивали головами.
з місця. А я собі от уявляю. Припустимо, Меркель сказала Порошенку, що Україну має представляти Медведчук. Тепер припустимо, що Порошенко взнав про ту розмову Медведчука з Пушіліним. Він міг про це або сказати Меркель, або не сказати. Якщо не сказав - тим гірше для Порошенка (значить, мав якийсь інтерес, щоб саме Медведчук фігурував). Якщо сказав, а Меркель настояла на тому, щоб Медведчук залишався, значить дуже багато відразу виникає висновків: а) Меркель грає проти України на боці Росії. б) Порошенко - несамостійний, раз не добився того, щоб Медведчук не представляв інтереси України. Іншими словами, Порошенко - маріонетка Путіна і Меркель. Але найбільш вірогідний варіант, що Порошенкові просто не доповідали про ту розмову Медведчука з Пушіліним. (Не в сивого мерина корм).
Меркель не на боці Путіна точно - вона дбає інтереси економіки Германії і тільки. До речі вона питалася, нащо Порох підписував Мінські угоди.
Ну, якось, якщо послухати Вєллєра, можна і засумніватися. Вєллєр досить таки часто згадує Меркель у своїх виступах. От один із них. View: https://www.youtube.com/watch?v=UgmJASBN2xE ЗИ. Я буду страшно здивований, якщо після цього мого посилання наш дорогий паря не подасть свій голос.
@medwedo berlogsoni, і де Ви то знаходите? Як не Шедерович, то Невзоров... Тепер он ще якогось пенька притягнули )
Це - не пеньок. Це - дуже розумна людина, яка ще двадцять років тому бачила, до чого йдеться в Росії, в Європі. Він також майстер слова. Неперевершений. Почитайте, якщо не читали КГБ: Михаил Веллер. Легенда о стажере / Михаил Веллер / Читать онлайн І якщо Ви після цього ще називатимете його пеньком, то почитайте Михаил Веллер - Vox populi - читать книгу бесплатно А знайшов я відео дуже просто. В Ютьюбі набрав "Веллер и Меркель". І от уаля!
Ну і шо? Я послухав View: https://www.youtube.com/watch?v=UgmJASBN2xE Цей Вєллєр того самого замісу, що і решта кацапських майстрів слова )))
А зі статті Віки виглядає, що він звичайний кацапський шовініст-імперіаліст Веллер Михайло Йосипович — Вікіпедія Є поміркованим критиком сучасного політичного режиму в Росії; вважає, що анексією Криму та війною на сході України 2014 року Росія порушила договори з Україною[2], проте при цьому вважає Крим «російським» і анексію схвалює[3].
Це казав Роман Бессмертний. Як би він був слугою наріду, я назвав би його брехливим падлом. Але він не помічен в ганебній прихильності до онука ката. Всі зебіли неймовірно тупі. Читайте вищє.
А із сайта ПЄСа виглядає, що найбільший патріот України - ПОП. Я коли давав посилання на його ролик, то хотів звернути увагу саме на його оцінку Ангели Меркель, та її роль у російській агресії проти України. Отже, саме в той час, в 2014 коли Росія напала на Україну, Меркель (глава держави) відкриває двері імігрантам-мусульманам. І Європа, замість того, щоб сфокусуватися на агресії Росії, починає турбуватися непомірним напливом імігрантів з середньовічних мусульманських країн. Тому що то тут, то там мусульмани починають вести себе в Німеччині як у себе вдома: того зарізали, ту згвалтували... Тут уже бюрграм і мусью не до України... Чи було це випадковим збігом? Вєллер дуже і дуже сумнівається. Тобто переконаний, що це - не випадковий збіг. Ми ж, думаю, не сумніваємося, що Зеленський притиснув канали путінського кума саме тоді, коли медведчуківському куму було не до кума: почалися заворушення, пов"язані з судом над Навальним, туди була прикута увага Кремля. Якраз Зеленський і вловив момент. "Учора було ще рано, завтра - уже пізно". Але головне не це. Головне те, що @Mykhaylo Khomchyn заглянув сьогодні на форум і нічого не написав. Можливо, не було чого перепощувати, а перепощувати старі картинки - не комільфо. На той випадок, якщо до Хомчина не дійшла інформація про дружню розмову Медведчука із терористом Пушиліним, яка відбулася за часів президентства Порошенка, я йому допомагаю. View: https://www.youtube.com/watch?v=FY8vWwEtZpA І хотілося б від Хомчина почути його (чи того, кого він перепощує) думку про те, яка роль належить Порошенку в цій історії. Знав Порошенко чи не знав про цю розмову. Якщо знав, то чому Медведчук не сів за сепаратизм? Якщо не знав, то чи не можна з цього робити висновок, що спецслужби з якихось причин не довіряли Порошенку? А то з самого ранку - лише бляберуська самодіяльність (Меркель винна).