Отже, те що я вчора підозрював, опираючись на здоровий глузд, підтвердилося фактами. Порошенко спіймали на брехні: він видав зустріч голів фракцій із Блінкеном за двосторонні переговори Варто лише подивитися на брУнета на великому фото і сивочолого мерина в кружечку зверху праворуч. @Мих - у, звертаюсь персонально до Вас. Хотілося б почути Вашу реакцію на поведінку Порошенка, який на своїй сторінці, ні словом не обмовившись, викладає фото семирічної давнини.
Хомчине, можливо, Порошенко і зустрічався з Блінкіном, Путіном, Чонкіном, Райкіном один на один, а потім ще й зустрівся з клоуном неназваним, але вчора зустрічі віч-на-віч Порошенка з Блінкеном не було. Фото, де Порошенко поблажливо тисне руку Блінкену - архівне. На тлі інтер"єру резиденції Президента - видно характерну позолоту.. Ніхто туди Порошенка вчора не впускав, щоб він там міг сфоткатися. Той горе-аналітик нехай спочатку навчиться грамоті, правильному написанню та відмінюванню прізвищ. А тоді лізе з своїми роздумами. Уся ця "заагітація" за Порошенка будується виключно на брехні. А я все думав, звідки беруться вирази "Врёт, как сивый мерин"? А воно "вот, оно что, Михалыч"...
Хомчине, хотілося б зрозуміти, що мається на увазі під "7 років"? Бо скидається на те, що сім років - це п"ять років президентства Порошенка плюс два роки, що минули після. І, як показує практика, саме Порошенко проводив деструктивну політику, розставляв своїх кумів та друзів де лише можна (Луценко, Луценко, Гройсман), а тепер продовжує ту ж деструктивну політику, підриваючи своїми брехливими діями та словами авторитет законно обраного президента Зеленського. Ну і ще. 42 тисячі підписантів на бріхні Порошенка - це дійсно "величезна популярність" його серед 40 мільйонів українців.
Петро Порошенко 17 год · Сьогодні чарівному місту Лева виповнюється 765 років. У Львові – частинка мого серця. Це місто, куди завжди хочеться повернутися. Місто – з унікальною багатовіковою історією, неймовірно теплою атмосферою, чарівною архітектурою та незабутнім ароматом кави. Дорогий мій Львове, вітаю з днем народження. Любі мої львів'яни, зі святом. Нехай мир та добробут панують у кожному вашому домі! ЗІ Н-да... Львів'ян Петро Олексійович згадав, а за нашого львівця ні слова... Петро образився Напевно вже знає, шо львівець його ноги тиражує)))
Він (@Gyppsy ) вчора з сусідом нюхали шкарпетки в городі. Може то ви сусід його, що до ранку не спиться?))
Шо, @Коммунарец, і Вас вже свербить? Може давайте спочатку докінчимо нашу з Вами тамту розмову, га? Бо там Ви так і не відповіли на мої запитання)
https://img.tsn.ua/cached/162031078...X/d9/44/703eff6eb960c7fd329e994464b344d9.jpeg Хомнич, как же так вышло? Так не было встречи вич-на-вич с Блинкином?? бгг...Покайся, Иваныч, тебе скидка выйдет(с)
А якщо серьозно то тут Уляна гарно розписала реакцію зедовюойобів на фото. Насолоджуйтеся або кусайте губи. Кожному своє. У війні інформаційних повідомлень однією з найважливіших задач є донести своє повідомлення до цільової аудиторії. Коли політична сила поширює певне повідомлення про свою діяльність через офіційні канали, читають його здебільшого прихильники, рідше — нейтральна аудиторія, і вкрай рідко — опоненти. Так працюють інформаційні бульбашки, і алгоритми соціальних мереж цьому всіляко сприяють. Тому, якщо потрібно донести повідомлення до опонентів, перед інформаційниками стоїть завдання залучення нейтральних або й недружніх майданчиків. Останні, звісно, всіляко захищаються від цього. І тут на допомогу приходить провокація. Поширення повідомлення, яке містить маніпуляцію, викривлення, і провокує опонента на спростування або вступання в дискусію. Спростовуючи повідомлення, опонент автоматично вносить його у свою інформаційну бульбашку. З власним коментарем, кутом зору, — однак вносить. І якщо це подання не є абсолютно однозначним для його аудиторії, або, що ще краще, містить вкладену інформацію, інформаційнику вдається поширити зерно сумніву. Звідси одне з основних правил ведення інформаційних воєн — завжди нападай першим. Позиція захисту — завжди слабша позиція. Вчора я з величезним задоволенням спостерігала таку атаку довкола візиту Блінкена і його зустрічі з Порошенком. Влада має всі ресурси для того, щоб диктувати інформаційни порядок денний. Як би не пройшов учорашній візит, правильно сформованими повідомленнями для ЗМІ і блогерів його можна було подати як велику перемогу зеленої влади. І так би й було, якби не одне фото і абсолютно непрофесійна нестриманість великого інформаційника Люсі Арестовича. Месидж про те, що Блінкен зустрівся спершу з Порошенком, а тільки тоді з Зеленським, мав усі шанси залишитися всередині порохоботської бульбашки і пройти майже непоміченим назагал. Особливо, якби його забили офіційними повідомленнями ОПУ. Однак штаб Порошенка проілюстрував його фотографією з архіву, а не актуальною. Арестович на стільки втішився, що зловив піарників Пороха на "брехні", що негайно побіг розвінчувати це фото. (Правило перше: спочатку вдихни і видихни, щоб запустити критичне мислення, а тоді пиши!). Дякую, Люся! Тепер твій зелений електорат знає, що Блінкен зустрівся з Порохом. І зустрівся до того, як зустрітися з Зеленським. Ба, більше, тобі вдалося зробити те, чого, не маючи інформаційного ресурсу, не міг зробити штаб Пороха, — змістити акценти візиту саме на цю зустріч. Скільки часу, про що говорили, якою мовою, як це вплинуло на розмову з Зеленським (я насолоджувалася фотографіями з його перекошеною мармизою). Всі обговорюють саме це. Про що говорив Блінкен з Зеленським, я досі не знаю ) Висновки два. Не всі вкиди і дезінформації потрібно спростовувати. Не кожен, хто вдає з себе крутого інформаційника є професіоналом, як і не кожен, хто грав в кіно президента, є президентом. І повторю правило №1. Перш, ніж щось писати, — подихай і запусти мозок (якщо він є). #як_це_працює Уляна Дідич
Віктор Уколов 23 год · Твіт держсекретаря США мав би засмутити Зеленського. Адже за результатами зустрічі у своєму твітері він написав тільки це, що яскраво свідчить - Блінкен був вражений розмовою з Порошенком в присутності лідерів фракцій більше, ніж розмовою з президентом України. Важкий візит для Зеленського і корисний для України.
Звідки видно, що "з Порошенком в присутності"? Блінкен в бік Порошенка навіть не бликнув. В Твіті прізвище Порошенка взагалі не згадується.
Все правильно. Спочатку Ентоні Блінкен та Вікторія Нуланд дізналися у Петра Порошенка та інших депутатів як справи насправді. І лише потім поїхали зустрічатись з Зеленським. Мудро! P.S. Порошенко передав Блінкену non-paper - короткий виклад своєї позиції. P.P.S. Ще вчора така зустріч не планувалась. У Зеленського мають проаналізувати чому держсекретар США вирішив провести таку зустріч перед офіційною програмою. Очевидно рішення було прийняте вчора і на підставі якихось вчорашніх подій? YOUTUBE.COM Термінова заява Петра Порошенка після зустрічі з держсекретарем США Блінкеном
еге ж) Про "вражений" якось докладніше би почути)) От же ж фантазія у людей працює. Тобто інші голови фракцій - це меблі "в присутності" Порошенка і Блінкена? Йой, Хомчин дерев'яшка) До того ж що б Порошенко не казав і які б поп-папери не передавав - американці зроблять скидку на те, що ПОП - це найопозиційний политик до президента через велику образу результатів президентських виборів. І крім того - одна справа президент, інша - голова не самої більшої фракції парламенту. Різна вагова категорія, пояснювати не треба.
Нарешті і я дійшов до того Блінкена) розклад зустрічей блінкена в києві 20 хв. відведено на зустріч з представниками Верховної Ради Чомусь від глави ПЄСа, від пєсів, пєсиків і підгавкувачів так багато шуму, а за Порошенка в розкладі ні слова)
@Gyppsy, вони всі вже забрехалися. Прізвище Кулеби згадується, Єпіфаній згадується, а Порошенко не згадується. Як кажуть у такому випадку турецькою "за що цю розповідь про зустріч Порошенка з Блінкеном не смикни - все в руці залишається" У нас кажуть по-простому: купи не держиться. молоти - Словник української мови - значення слова, це:
Мене цікавить інше стосовно Порошенка. Вчора опубліковано перехвачену телефонну розмову Медведчука з Пушіліним. Рівно шість років тому Медведчук телефонував Пушіліну, вітав зі святом Перемоги і бажав йому ще багато перемог. А цікаво мені от що! Про цю розмову СБУ доповідала Порошенку чи ні? Адже очевидно, що Медведчук працює на Росію. Неспростовне підтвердження. Привітання сепаратиста з днем народження, Днем Перемоги і найщиріші побажання. Якщо Порошенку доповіли, а він за наступні п"ять років своєї каденції жодним чином не прореагував, і Медведчук продовжував "представляти на перемовинах українські інтереси", тоді є маса запитань до Порошенка. Якщо Порошенку не доповіли, то які на це були причини? У мене підозра, що у тих перехоплювачів є якісь розмови самого Порошенка, з яких їм було зрозуміло, що доповідати про цю розмову Медведчука, а також про інші його розмови - марна справа. Їх самих попруть зі служби, а архіви записів просто почистять. І нехай хтось розвіє мої підозри. В таборі Порошенка уже якось відреагували на оприлюднення розмов Медведчука з Пушіліним? Чи чекають, що "само розсмокчеться" Я вважаю оприлюднення цієї дружньої розмови Медведчука з одним із сепаратистів інформаційною бомбою. І мені також цікаво, як відбріхуватимуться наші порохоботи.