Ви вже розлюбили зелену падлу? Це не дивно: щури та щурихи завжди тікають із судна, якому вже небагато залишилось
Сказала прохфесор і одразу хильнула стакан шмурдяка, потім голосно вишморкалася в рукав, головне що інтелєгєнтна як її назвав товариш по стакану кацап@medwedo berlogsoni
Пріус, за його ж власним висловлюванням п"ятирічної давності, із задоволенням лизнув порошенківської чиколяди. Смачного! Пріусе, там у Вас на носі руда плямка залишилася. Витріть ганчірочкою, бо коли присохне - не віддерете. Так і ходитимете з порошенківською родимкою.
@prius, Ви п"ять років тому критикували, точніше, навіть не критикували, а по-хамськи ображали прихильників Порошенка чи ні? Вам належали слова "лизати чиколядну дупу"чи ні? Чи Ви тоді помилялися? Так не варто було тоді хоча б ображати прихильників Порошенка, а то Ви зараз виглядаєте круглим ідіотом. Яка у Вас гарантія, що після того, як згодом виясниться, що Порошенко завдав величезної шкоди Україні, Ви знову не сядете в калюжу? І, до речі, про кацапів. Мене Юрко Нотоцо вважав гебреєм. Була в нього така манєчка. У Вас манєчка вважати мене кацапом. Я - українець і проживаю в Україні. А Ви - хрєн знає хто, і проживаєте хрєн знає де. Моє шануваннячко. Привіт нєграм. Ота руда плямка на носі робить Вас до них трохи ближчим. Якщо і далі лизатимете порошенківську чиколяду, то все обличчя Ваше скоро стане як у афроамериканця.
Кацап расист з зеленим язиком який живе в Україні і шкодить їй, ти так розпатякався що забув відповісти на питання хто відновив армію?
Я розумію, що Ви хотіли образити поважного формчанина. Але, завдяки Вашім слабким розумовим здібностям, у Вас не вийшло: навпаки, Ви назвали шановного @prius"а розумною людиною, яка взмозі визнати свої помилки. Не те що кловунохудоба, яка буде молитися на гніду Зеленського, поки не виздохне від старості, бухла чи від раку.
@prius, Вибачте, я ввечері Ваші дурниці не прочитав - були інші справи. А сьогодні відповім. Отже, припустимо, Порошенко був найкращим президентом України і розбудував українську армію згідно стандартів НАТО. Але тоді Ви - дурне хамло, яке в перші дні його президентства, ще не розібравшися в тому, що Порошенко за чоловік, почали обсирати його і тих, хто його обрав (Вам належать слова "лизати чиколядну дупу"). Так, сподіваюся, зрозуміло? Розумна людина ніколи не почне обзивати і обсирати когось, хто заступає на посаду, до того як він ще не показав, чого він здатен досягти на цій посаді. Ви повинні визнати свою тупість і хамство і вибачитися перед тими прихильниками Порошенка, яких Ви ображали в 2015 році. На інші закиди дурного антисеміта, який сам є дурним антисемітом, а когось звинувачує в расизмі, я просто не реагую.
Пробували дослідити обсирання - Порошенком клоуна і клоуном - Порошенка? А ви пробували дослідити обсирання клоуном України і українців, типу, йдіть у сраку?
Для кацалапых имбецилов, которые еще недели три назад с усмешкой гарцевали по поводу результатов предстоящих выборов, а потом засунули язык в одно место и внезапно стали философами стиля "всё пройдёт", объясняю. Президент это не пацанчик со двора, это не тот, с кем должно быть желание выпить кружечку другую хорошего пива. От президента требуется результат. То, каким образом он достигается - дело десятое. Если для этого нужно обманывать олигархов, подставлять их, стравливать между собой - значит президент должен заниматься этим. Не хочешь - уходи. Иди честным рабочим на завод. Да, ты будешь хорошим и порядочным человеком, но о тебе никто и никогда не узнает. Зеленский вас всех поймал на крючок очень хорошо продуманным "как бы парадоксом" - вот же Степан директору школы не лижет, вот же он хорошо преподает свой предмет, вот же он честно ставит оценки, вот же он не имеет любимчиков в классе, таких надо в президенты. И вы все потекли. Какой предмет преподавал Зеленский в фильме? Историю? Вот иди и ударь себя по голове исторической книгой, а потом почитай её, про то, как великие руководители приходили к власти, про то, как они осуществляли своё руководство, и про то, как они вели себя с врагами.
Пріусе, у мене велике до Вас прохання. Пошліть Гудмана-кацапа подалі, хай не вмішується зі своєї Пензи в дискусію двох українців.
Кацалапий, а з яких пір ти став українцем? Зрозуміло, що папір стерпить все, але з яких губерній твоїх мокшанських предків сюди переселили?
Всі, мабуть, пам"ятають недавні вибори до місцевих рад. І тисячі білбордів "За Майбах" та з портретом І.Палиці. Цікава особистість, скажу я Вам. Я навіть не знав, а це випадково поцікавився. Отже. Палица, Игорь Петрович — Википедия Хомчине, може Ви зможете пояснити мені тупому, як то воно так вийшло, що Порошенко поставив близького соратника Коломойського 34-м номером в список БПП (непоганий номер, прохідний)? Тільки, будь ласка, без цитат із В.Войновича. Я ті книги знаю майже напам"ять.