У порохоботів - когнитивний диссонанс. Або, якщо використовувати наукову термінологію: "зайшов ум за разум" З одного боку, Венедіктова - настільки маріонетка Зеленського, що навіть переселилися в резиденцію, де проживає Зеленський. З іншого - Венедиктова не садить Порошенка. Так може Зеленський не може віддавати розпорядження: садити когось чи ні? Якби хотів, давно б посадив. Того ж Порошенка. І справа тут не в тому, що в Роттердамі+ немає складу злочину. Прокуратура може засудити за злочин проти конкретної особистості. Обікрали Іванова, Петрова, Сидорова. Але за допомогою Роттердам+ обікрали усіх українців. Спираючись на цю обставину справу про Роттердам+ ПОКИ ЩО прикрили.
Ого, які ковбаски з дупи полетіли! Прийдеться садити самих себе. «Слуга народу» запропонувала повернути «Роттердам+», аби врятувати електроенергетику
Палац Ахметова і 19 мільярдів збитків за Роттердам+ - Bihus.Info Поки антикорупційні органи роздають підозри фігурантам схеми "Роттердам+", справи олігарха Ахметова йдуть вгору. Які збитки це завдало українській економіці та як заробляли компанії найбагатшого українця Ріната Ахметова - у блозі Марії Землянської. Майже 19 мільярдів – це сума збитків, за версією САП та НАБУ, через так звану схему Роттердам+, коли в розрахунок вартості теплоенергії ТЕС закладали ціну вугілля, як із біржі в Нідерландах, плюс його доставка з порту Роттердама. Більша частина від цієї суми збитків – надприпутки приватних компаній, які продають теплову енергію. Зокрема, компанії Ріната Ахметова – ДТЕК, за даними Асоціації спожи��ачів енергетики та комунальних послуг, яка видобуває 85% українського вугілля та володіє 80% українських ТЕС. Відповідно ТЕС Ахметова підняли тариф на електроенергію для промисловості. А промисловість – підняла ціни на усі товари для споживачів, тобто для українців. Понад 12 тисяч квадратних метрів. А це загальна площа лише одного з маєтків Ріната Ахметова під Києвом. За парканом 20 гектарів лісу, на території штучні озера з містком, ландшафтний дизайн, гаражі, альтанки, кілька будинків. У центрі – велетенський симетричний. Будівництво ще не завершене. На території працює техніка, стоять вагончики і будівельні матеріали, ходять люди, схоже працівники. Офіційно, земля і нерухомість, на якій будується Ахметов – власність його ж компанії “Мета-Капітал”. За документами – це реабілітаційно-оздоровчий комплекс. До речі, Ахметов – єдиний українець у рейтингу 500 найбагатших людей світу за версією агентства Блумберг. Його статки оцінюють у близько 5,5 мільярдів доларів.
Тільки ЗА щоб взули Ахмєтова по повній програмі, але от одна фігня тут замішана. Ротердам+ - не кримінал, а благо для України. Який жаль, правда?
ПРИЄДНУЮСЬ. "Привітання Порошенку! Я критикував його дії десь до кінця 16-го року. Мені не заходило, що він олігарх (олігарх - це людина, яка крім грошей має ще й власні ЗМІ, а значить і вплив на політику) і має бізнес. Я просто боявся використання бізнес-моделей у політиці. А вони попервах були. Я не звинувачував його в Іловайській трагедії. Це усі зараз заднім числом знають, що Росія вдарила в спину із своєї сторони - своїми збройними регулярними силами, а не зєльоними чєлавєчкамі "с аружиєм с ваєнторгав". Але я дорікав йому - ти Президент і мав ще тоді зрозуміти підступність Путіна. Мені, як патріоту не подобалися Мінські угоди. Так, ми були з голою і босою армією, але у Армії був дух. Мені нудило від пристосуванців і лизоблюдів, особливо в регіонах. Мені не заходила кількість перевзутих. Але коли він і його команда розпочали реформи в умовах війни - я плюсував. Хтось каже: "А що він зробив?". Хотілося у цих людей відібрити дипломи. Але коли він і його команда у 16-му не дали рухнути усій банківській системі і націоналізували ПриватБанк - я зрозумів - він виріс до справжнього Президента. Лао-Цзи казав: "Найкращих керівників люди не помічають. Коли усе закінчиться - люди скажуть: ми зробили це самі". 40-мільйонний народ у Новорічну ніч і не помітив навіть - над якою прірвою ми стояли. Так, звичайно, він там був не один. І Гонтарєва, і інші робили усе, щоб піпл міг під новий рік тащитись від коміків з Кварталу та угоряти від "Сватів". Але стіною для цього був Він. А до кінця 2018 року він виріс до справжнього ЛІДЕРА. Армія. Мова. Віра. Можливо ці гасла ніколи не зайдуть тьоткам з Привозу чи Барабашова. Але Армія. Мова. Віра. - вони вже створили історію і залишили Його в ній. Удар від ворогів був очікуваним, хоч і болючим. Згадайте, колись Великобританія, яка з Черчілєм пройшла усі кола пекла і вистояла, у 45-му, після війни - скзало йому "фате, ми хочемо спокою". І Черчіль пролетів. Українці хотіли чуда. Всього і одразу. Вже побачили. Але чекають на нову казку. Нічого. Колись нація подорослішає. Ми красиві у своєму підлітковому віці. Але колись моїм дітям буде не соромно за те, що я голосував за Порошенка. Я просто завжди правильно голосую. І зараз нам не достає пороху. І Пороха! У день народження я бажаю Петру Олексійовичу Здоров'я і нових звершень в ім'я України!!! Слава Україні" View: https://www.facebook.com/100002933584089/posts/3332456090195478/
Нажаль, не було у нас свого Конрада Аденауера, і поки не видно. Що любитель в політиці (одна крайність), що представник олігархату (друга) - не те. Потрібна людина з професійним досвідом в політиці, проукраїнськими поглядами, рівновіддаленістю від олігархів і бажанням дійсно змінити цю країну. Таких у владі у нас поки не було.
А порохоботи - мерзотна агресивна секта, співучасники якої не патріоти України, а патріоти одного олігарха - платні чи бесплатні (корисні ідіоти). Принижуючи діючого президента, без причини і без міри, вони підривають сам інститут президентства. Це зараз дуже і дуже погано, це заважає міжнародним відносинам, це заважає просуватись вперед і в реформах, а поверненню Порошенко ніяк не може сприяти. Та він і не буде балотуватись ще раз, коли в нього хоч грам глузду залишився. Повторити долю Ющенка?
В Україні є щонайменше два види(насправді більше) московських гнид: 1. Відкриті колаборанти, часто густо з подвійним громадянством країни-агресора(«Окупаційні блохи» у першу чергу) 2. Скриті колаборанти,котрі верещать про свій патріотизм,але співпрацюють з першими (шмарклі etc.) Наймерзенніше, що попри роки війни, окупацію територій, вбивство тисяч українців та евакуацію мільонів, ворожі покидьки користуються широкою підтримкою серед баранячих мас.
- Діду, а які ознаки шизофренії? - Ну це коли людина весною 2019 голосувала за Зе, святкувала свою "перемогу", але ось уже більше року абсолютно не помічає помилок ЗЕвлади, але й далі ллє помиї на Порошенка, ніби він так і залишився Президентом.
Ну, не вникав я у ті деталі. Дійсно, живуть в різних місцях. Тому визнаю свою помилку. Саме помилку, а не брехню. Венедиктова переехала в президентскую резиденцию в Пущу-Водицу Зеленский продал дом и переехал в резиденцию «Конча-Заспа» Ви ж, порохоботи, навіть коли вас піймають на відвертій брехні, не визнаєте. От у цьому і різниця між порохоботами і непорохоботами. Он Гудмана тикнули носярою в те, що місток, куди в щілини труси кидали, зданий ще при Порошенку-Гройсману, а не при Зеленському. Довели на фактах. Що, думаєте, визнав? Ні. Він і далі буде переходити на особистості опонентів.
Що таке? невже кловун надурив стадо своїх прихильників? Зробив їх лохами? Бо сам, з його слів, не є лохом. Отже вітаю Вас, шановний medwedo berlogsoni. Ви лох. А скільки було надій, пам"ятаєте? Що, дуже кортіло розцілувати Зєлєчку в його рожеву попку? Здавалося, що воно "такой порядочний молодой чєловек!" Але гординя заважає Вам визнати свою дурість. Тому Ви пишете таку несінитницю, яку можна вигадати лише під важкою наркотою.
А що, Зєзлєчка вже не боженька? Падлокловун не лише любитель, він ще й представник олігархату. І лише повний дегенерат міг цього не помітити з самого початку.
Отже, які Ви маєте претензії до порохоботів? Що вони не лижуть сраку любителю в політиці, одночасно представнику олігархату, який не є Конрадом Аденауером, про якого не можна сказати, що він Зізнайтеся, шановна Silver bullet, що Ваша ненависть до порохоботів це проява комплекса меншовартості. Вам соромно що порохоботи виявились розумнішими за Вас. А такі висловлювання, як А даний Ваш вислів свідчить про те, що ви останніми, відчайдушними зусиллями, намагаєтесь врятувати почуття власної поважності. Бо навіщо Україні президент, про якого не можна сказати, що він
та перестаньте, насекомое.. Я никогда не верила, что олигархи Янукович или Порошенко станут стрелять себе в ногу. А вот Зеленский имел шанс набрать команду технократов западного образца. Посмотрим, что будет дальше...Всего только год прошел, а Зеленский быстро учится и ничего не сдал России, как вопят чокнутые Маруси. Вой на болотах за Порошенко мне мерзок - он ничего конструктивного не несет. Надо бороться за движение вперед иначе, конструктивно: без грязи, оскорблений президента, грязных картинок, фейков и дурного вангувания. Есть политические шоу, на которых должны серьезные эксперты, с разными точками зрения, но без истерики и траура за потерянной властью контролировать ситуацию и помогать решать проблемы страны. А их с верхом...И большинство (кроме короновирусных) - пришли из прошлого.
1. його нема потреби принижувати, він сам себе і Україну принижує. 2. про які реформи ви говорите? Що зараз реформується?