Знайти б такого зелебобіка, який зміг би аргументовано пояснити, чому цілий рік очікування "суду" над Порошенко, звершається настільки хреново для нього особисто. Коли він не може купити маску, яка тепер стоїть в 15-20 разів дорожче. Коли йому потрібно гребти продукти з полиць як ніби почалася війна, при чому ядерна. Коли у нього проблеми з ліками від застуди та дезіфекторамі. "Не рий іншому яму, сам в неї потрапиш"?
Вот и вся твоя кацалапая сущность. Ты не понимаешь, людей объединяет не любовь к политикам, а любовь ко здравому смыслу. Мы любим рост экономики. Мы любим укрепление обороноспособности страны. Мы любим стабильность валюты. И т.д. И людям вторична фамилия человека, который этого добился. Они поддерживают его не за фамилию, а за результат.
А хто з мрійників посадити мародера відповість мені на просте питання. Чому вкрадене Яником було негайно знайдено за кордоном і чому "мільярди Порошенко" так і залишаються вскукареками зрадогнидських междусобойчиків. Ви правда вірите, що такі гроші можна заховати в валізі?
Представьте себе, если бы на выборах "ВИРОдКи" не "здэлали их вместе" и сегодня Порох был бы президентом? И ему бы пришлось вводить карантин. Вот это была бы жесть. Йуля со своими поклонниками без масочек от гуччи, стояли на Майдане и орали про узурпацию влади. Плечом к плечу с ними стояли бы белые воши, насиння семенченко, михуйлята во главе с бобровой пестой. Тягнибок кричал бы что вирус придумали массоны чтобы помочь Порошенко, врешти завершити,геноцид украинцев. Торнадо вели бы стримы с камер, утверждая что никакой вирус им не страшен. Дубинский снимал свои дубинизмы, в которых рассказывал своим зеленым ушлепкам, что их деньги пиzдят под предлогом борьбы с вирусом. Майки разлетелись с новой силой, только уже в зеленом цвете. Клоун смешил своих макак новыми номерами про корону вируса. Министр аваков, расставил своих копов по периметру борцунов с владой, в полной экипировке, брониках и касках, на случай если придется защищать митингующих от озверевших порохоботов. Наротный фронт рассказывал как порохоботы, начиная с 14 года топили сеню, и поэтому спаситель Украины, сидит дома, опасаясь что Порох отравит его специальным ядом. Ну а любители медведчука, продолжали бы сгребать с полок половинки вареника на деньги ахметова. Думаю у нас не было бы шансов вырулить из такой жопы. Арсен Зекиров
Раз уже я сюди зайшов... Вірус якщо і почне розповсюджуватися по Україні, то з тих чамайданів, з якими Порошенко прилетів з Іспанії. Хтось міг прочитати на чамайдані те знайоме прізвище і плюнути купою коронавірусів на той чемодан .
Виявляється, Порошенко і Венедиктова - давні знайомі. View: https://www.youtube.com/watch?v=nDvunTvmVSA
А я говорив, шо Порошенко добавиться. Йому треба було не бігати від допитів, а кожний ранок сидіти на порозі в ДБР, НАБУ, ГП і проситися, щоб його допитали без черги /як експрезидента/. А тепер Рябошапка навряд чи допоможе. Тре все починати з початку.
Я сказав жартома, звичайно, а ваше порохоботське шобло цілком серйозно звинувачує Зеленського і у коронавірусі (скільки там фотожаб на цю тему!), і в падінні економіки в цілому світі, і в закритті кордонів між Канадою та США (ще не звинувачували, але це я - для красного слівця), і подорожчанні квитків на літаки і в своєчасному поверненні українців з-за кордону, і в несвоєчасному поверненні українців з-за кордону, і в ажіотажному рості долара (якби не було коронавірусу, то і долар би не зростав, як не зростав протягом десяти місяців). А той Дятел нічого кращого не придумає, як в сотий раз перепостити одну і ту ж картинку. А якби зараз президентом був Порошенко, і коронавірус бушував, то що, думаєте, було б не те саме? Не було б карантину, не було б паніки в магазинах та аптеках, не ріс би долар? Не відміняли б авіарейси та не закривали кордони, щоб українці з-за кордону вимушені були днями чекати перетину кордону? Чи так само не добиралися б з Італії в Україну на перекладних через Словенію? Чи Порошенко вислав би спеціально ескадрилью військових літаків? Згадайте те позорисько, коли Зоряна Шкіряка послали евакуювати українців після землетрусу, і як вони там кілька діб ночували на цементній підлозі. Так що це ти - кацапське чудо, а я українець. І доводив це вже багато разів, а ти лише відморожуєшся, коли тебе просять довести, що ти пишеш з України. Пензюк, одним словом.
Кацалапый, я тебе уже говорил, я в твоей Пензе ни разу не был. Мой тебе совет, если твоя девушка в молодости ушла к выходцу из Пензы, то не надо сублимировать на эту тему.
Що зараз робив би Порох в сьогодняшній ситуації? Створював оперативний штаб, збирав РНБО, шикував голів ОДА. Закуповував засоби захисту і апарати, шукав приміщення під тимчасові лікарні. Задіював свої зв'язки в ЄС і США, вимагав допомоги. Що робить Зе? ..а до речі, що робить Зе?
З приводу настроїв перед виборами підтверджую. Провів там деякий час. @13Hellis_13 мне вот , млеать, аж печет..... Киевская больница БСМП. Общалась активно перед выборами. Поголовно почти были "абы не Порох". Но тут грянул коронавирус. И что? И больница бросилась к... Порошенко. Финансируется восстановление 10 аппаратов ИВЛ. С*ки, почему не к Зеленскому???!!! Іван Виговський