Дірка від бублика І заодно нехай надасть довідку, що він не верблюд. До речі, а в Петруся така довідка є?
дайте посилання на джерело інформації. якщо у вас є такі підозри, то чому ні? Ви ж повинні знати кого вибираєте, нє?
@Мих, Вам ні про що не говорить форма 086? Ви ж написали, що він кошти повернув. От ви посилання на джерело і надавайте
Я думаю, що це якийсь недолугий жарт. Бо Порошенко зайшов в студію і каже, тіпа він хоче подебатитися з Зє. Хай режисери зв"яжуться з Вованом. Зє для По останніх два тижні тріскучий головний і зубний біль. Якщо По хоче тримати ситуацію під контролем, то він повинен знати про найменший порух суперника Тепер розглянемо пробірки уважніше 1 - якщо По не знав про відсутність Зє в Києві, то нафіга йому така СБУ, СБ і Погранслужба? Чи вони вже забили на службу? 2 - якщо По знав про відсутність Зє в Києві, а вирішив піарнутися - то це ще гірше. Бо весь час По йде на крок позаду і весь час прибирає какашки і за Зє і за собою. На крайній випадок Порошенкові треба було заглушити телефонний сигнал навколо 1+1, щоб Зє не зміг додзвонитися і в результаті не кидати слухавку. Ну, але то треба думати трошки наперед. То фігня. Хотіти то ще не значить подати
я вже постив посилання на повернення коштів папєрєдніків Частину коштів сім"ї Януковича повертали через МІБ. Вже не пам"ятаю скільки /чи не всі? / коштів загубилися по дорозі...
@ІгорМ, шо ви ржете, як кінь троянський? Подібні прецеденти вже бували в нашій країні... У Києві з будівлі Апеляційного суду вітер «виніс» копії архівних матеріалів
Та то смайлик такий ржучий /між іншим, мене спершу трохи напрягав той смайлик / /, якийсь він трохи і справді "як кінь троянський" . Але той простіший смайлик шіфт-6-0 / / котрий я зазвичай пощу на інших ресурсах, на ЛФ якийсь трохи заслабий на вигляд. Тому і ржу шіфт-6-0-0-0 Я в курсі
Капитоши, Игорьки и прочие политические Планктоши не понимают, президент это хрен с горы. На эту должность не попадают по принципу - лишь бы попасть, а там разберёмся. Вспомните вы, щенки политические, как руководит человек случайно попавший на должность руководителя/одного из руководителей предприятия? Например, сынок чей-то. В 99% хуже такого трудно найти, предыдущего руководителя, который "урод, плохой и вообще, не хочу его больше видеть", после прихода нового деятеля вспоминают добрым словом и с ностальгией.
Не в одній з будівель , а в підвалі Конгресу. Вхід вільний для відвідувачів. Купіть тільки білет. Це та Грінвей яку ФБР поперло зі злужби за зловживання і вона тепер на підтянцьовках у Шабуніна
Ваші фантазії. Яка різниця де Вова для Пороха? Що це міняє? Нащо Пороху використовувати державні служби, щоб вияснити де Зе? Одні вигадки.
Тупо, барижник. За 5 років в Армії я здавав аналізи ОДИН раз, коли проходив комісію на контракт в 2015-му році. Брехло вальцманоідне.