Ага. Скоро почнуть нам забороняти розмовляти на рідній мові у Львові. Місця на Личаківському цвинтарі всім не вистарчить.
А скажу те, що такими речами повинні займатися історики. Професійні, а не такі, як ми з Вами (щось чув, щось трохи знаю, але, якщо почати розмову з фахівцем, то відчуваю, що більше не знаю, ніж знаю). І сперечатися між собою також повинні історики. І доказувати щось один другому. А ми з Вами (і такі ж поляки) повинні займатися тим, з чого хліб їмо і про такі історичні речі балакати собі за гальбою пива з колєгами, або трішки на форумах. Але не виходити на мітинги з непотрібними лозунгами чи вимогами. Що скажете на моє "скажете"?
А тоті поляки виходять на мітинги з непотрібними лозунгами чи вимогами. А тотой їхній міністр Вітольд Ващиковський аж такий історик, що такий борзий? Наш історик В'ятрович чим полякам не вгодив, що вони його візою страшуть? Я так скажу, як казав весь час - поляки хочуть з себе стругати пана і старшого брата, шо нє?
З мого попереднього допису Ви б мали зрозуміти, що я вважаю, що це НЕ-ПРА-ВИЛЬ-НО! А про Вітольда Вікі пише ще й оце : І поки світові аферисти не зіб"ють ціну на нафту знов до 25 долЯрів за бочку, то Кремль буде мати можливість фінансувати і того ж Ващиковського і Орбана і того чеського президента (вже не буду шукати його хвамілійо) і багатьох інших.
А відносини Україна-Польща мають чекати, поки нафта впаде? Подивіться, як польські чиновники диктують нам свої умови Дивно, що вони не виставляють претензії до Хмельницького, Гонти, Залізняка, Кривоноса...
Ні, звичайно... Основне, до чого ніхто не повинен прагнути - переділ існуючих після закінчення 2 Світової війни кордонів. Бо це до жодного добра не доведе. Але, добре, що Польща є членом Євросоюзу, є членом НАТО. В тих структурах є лідери (до яких Польща не входить) і які тупо не дозволять перейти в цьому якийсь рубікон. Вони дозволяють купці ідійотів проводити свої дебільні марші, але не більше того. Ну, принаймні, я саме так собі то всьо уявляю.
Це не так невинно, як ви намагаєтеся показати. Поляки бушують на рівні уряду. Резонансні заяви з боку представників офіційної польської влади на адресу України та її керівництва викликають серйозне занепокоєння і не можуть залишатися без належного реагування.
Тестувати чий більшовизм сильніший у Львові комусь наврядче знову вийде. Тільки попробуте рипнутись...
То все ПІС. Сьогодні їхав в трамваї. Якийсь фацет розгорнув газету, на першій сторінці якого було оце (чи майже це ) : PiS chce zburzyć Pałac Kultury? Gliński: Nie mam nic przeciwko | Warszawa W Pigułce Цебто, що ПІС хоче завалити Палац культури і науки. Архітектурно він дуже нагадує Московський університет і ще кілька будівель у Москві. Це сталінська будівля. Так ось, цей фацет чи не на весь трамвай зауважив, що той ПІС вже геть звар"ював. І кілька людей близько нього його в цьому підтримали. Ось Вам відношення до ПІСу пересічних пасажирів варшавського трамваю)))))))
То фігня, пересічні пасажири варшавського трамваю договорів з Україною не заключають і умов не ставлять. У нас до он яке відношення до БПП, а вони от що витворяють
Знайшов)) Відвезли її менше, ніж на 2км. Ось сам котлован з оглядового майданчика : А ось і камінчик (2-ге фото - на фоні Національної бібліотеки) :
А тицьніть, будь ласка, на мапі, де воно буде? Треба було сірники поруч покласти для масштабу, а то гадай тепер
Ріг вулиці Хмільної і алеї Яна Павла ІІ. Навпроти центрального залізничного вокзалу і торгового центру "Злоті тараси" (на захід від них). Була там трохи далі якась молодиця, але вона так завзято своїм двом песикам кидала м"ячик (ще й спеціальним причандаллям той м"ячик кидала), що я завстидався попросити її, аби мене на фоні того камінчика сфоткала.
По всій варшаві вже стоять такі ємкості жовті з зеленими кришками (стрілкою показав). Хоча льодом і снігом ще й не чути)))) В тих ємкостях є пісок. Не так як в нас - на купки понасипають і добра половина того піску або розлізеться або змиється ще до того, як його почнуть розсипати))))))))))))