) Ви в цьому впевнені?))) Жінки заробляють н е менше чоловіків, Бліку. Та хіба взагалі це має значення?
Так відбувається коли самиця приманює самця. Не більше і не менше. Тоб то жінка вдягена пошло, просто шукає самця для злучки, а там як доля поверне. Після злучки настають розумові тести. Рідко коли навпаки. Тому коли настає черга осмислених розмов відсторонених від безпосередньо злучки тоді і настає момент істини в повороті долі. або доля стве крапку на цих стосунках, або продовжує інтригу. Поший одяг то лише декорація цього спектаклю. Так от коли доля ставить крапку, жінка перетворюється на шалаву, а чоловік на сексуального мисливця. Ніхто ж чоловіка не назве в такій ситуації шалавою? Так до чого я? Ага. поворот долі означається розкритим ротом і першими осмисленими словами після того як улягаються перші пристрасті. І тут починаються драми. Жінці важче. Як буде дуже балакучою, то обов"язково вибовтає всі потаємні походеньки, надто мовчазною - виклкатиме недовіру в намаганні приховати якийсь особистий бруд. Зупинюсь на моментіпершого відкривання рота жінкою для тестування самця. починається політика. Далі буде.
Не треба так казати друже. я більше ніж переконаний що вона так не думає. Систематично "вказуючи" на вашу слабкість жінка і сама не розуміє що копає яму сама собі. Жінка в будь якому віці чудово розуміє, що біологічний годинник працює проти неї. І таке казати чоловікові може тільки або надто глупа жінка, або надто фригідна. З чоловіками справа дещо інша.
Не стоит. Вы уже и так выболтали все свои секреты, месье Гранд. Есть смысл прекратить этот "душевный стриптиз". Хотя, дело Ваше...
Не секрет, що після любовних утіх, які тривають доволі короткий час, теми розмов в подружжі (або просто парі) змінюються. Однією із тем стає саме політика. Ось тут і починаються відкриття.
Мавпування Еліки шурує повним ходом. В мені помиляються. А раніше хіба не помилялись? вважається що загадкою повинна бути жінка. Дурня. Самою справжньою загадкою є чоловіки. Навіть самі простецькі на перший жіночий погляд.
Дівчата. Ви такі класні та кумедні як оті любовні романчики написані літературними неграми і що продаються на книжкових лотках. І саме головне, що це добре.)
Зауважте все звелося до власної персони[CENZ]до того ж такий перехід зробили не учасники полеміки, а сам топікстартер[/CENZ] - то може ціллю теми і є привернення уваги не до теми, а до власної персони
Я ж клоун?:rolleyes: А клоун для того щоб ефективно діяти повинен спочатку зконцентрувати всю увагу нак своїй персоні. А вже потім власне і переходити до самого спектаклю намагаючись утримувати увагу. Як що йому це вдається - віцн хороший, ефективний клоун, геній своєї справи і повинен викликати повагу. Як що ні - то він і не клоун. Третього не дано. Я в якості спектаклю обрав тему політичного сексу, як таку що жоден дописувач і не наважився би відкрити. Власне перехід до політики та сексу в ній плавно відбувається. Хіба це не чудово?
мабуть тема просто дуже банальна....та й мужності багато не треба, щоб це все бачити в повсякденному житті...а те що ви висвітлюєте одну з багатьох проблем, ну то є ваша власна думка, до якої можуть приєднатися, а може й ні... здається є питання важливіші, тощо...
Ви вважаєте клоунів та блазнів одим і тим же? І все тільки тому, що не любете вид мистецтва під назвою Цирк? Цікаво.
Скажіть Нортоне. А плюнути в мене, багато мужності треба? А одружитсь багато мужності треба? А завести дитину, багато мужності треба? А в сонячну неділю підти не на дачу а, до виборчої дільниці, багато мужності треба? Бо це і є те саме повсякденне життя і водночас...........
я знаю яка різниця між ними, та назвала обох, щоб упередити зайвих уточнень, [CENZ]але зараз таки:girl_bye: [/CENZ]