Гранд, начните подтверждать идею о моей для Вас неинтересности и возьмите тайм-аут. А то прощание несколько затянулось. А говорить я буду все равно то, что думаю. Несмотря на риск Вас глубоко разочаровать.
Що ви від мене хочете? Вже розчарували. Як що я пояснив не дходчиво, то можу спробувати ще раз. Мене розчарувала ваша банальність та невгамовний стадний інстинкт. Ви втратили індивідуальність З вам на даний момент немає про що говорити. Вірніше розмова з вами не відрізнятиметься від розмови з іншими язікатими дівчатами.
Переадресовываю вопрос - что Вам от меня нужно? Моя банальность и стадный инстинкт однозначно не заставят меня высказывать мысли, идущие вразрез с моими убеждениями. Вам не нравится? А мне тоже не нравится. Что именно Вы в курсе. А о своих разочарованиях Вы уже поведали словесно и песенно) Я услышала Вас с первого раза)) Так и будет, ну что поделать...жизнь)
Дожились, вже і питання власним розумом сформулювати не можте. Мавпуєте. Звісно ж так легко. Немає у вас ніяких переконань. Ви пустишка. Хоч і грамотна, але пустишка. Відсьогодні мені байдуже. Я розчарований. Просто відстаньте від мене.
http://www.youtube.com/watch?v=TlxFOF4lE-s А это точно были трупы НЕМЕЦКИХ солдат? Судя по потерям сторон, скорее уж "ребятишки" катались на замёрзших трупах собственных отцов...
[CENZ]реальна історія з форуму, але іншого... Був там один форумлянин[CENZ]наскільки розумію - тут він не дописує, хоч дехто, хто дописував в той час на іншому форумі, може здогадатися про кого(підказка: художник, чи щось таке і жив (чи досі живе)в Москві)[/CENZ], дуже прикрий, все йому було не так: і гори на фото - не гори, а горбика, бо він бачив кращі; то місто, з якого дописував опонент - богом забуте село, та й у всіх мислимих і немислимих проблемах вважав винними "м о с к а л і в". Як стало відомо згодом - причиною такого були суперечки з дружиною-росіянкою. Типовий підкаблучник, який свої проблеми компенсував уїдливими дописами. Чому не розлучався - дитина, як же можна її лишити "ворогам"... [/CENZ]
Зворушлива історія. Можна сказати повчальна і абсолютно в тему. Так чим вона закінчилась? Як ви думаєте оте "підкаблучник" це образа із ваших вуст? Чи нейтральне щось? Ну те що не похвала точно. Ну а як що наважився так активно сперичатись з дружиною в прямому ефірі, то мабуть і не такий вже і підкаблучник?) Хоча.....художника образити може кожний.
сперечався не з дружиною[CENZ]дуже сумніваюсь, що вона знала про його "релакс" на форумі[/CENZ], а з форумлянами... Якби не був підкаблучником, то або розлучився б, або спробував би порозумітися...
Ви би могли дати визначення "підкаблучника"? На ваш погляд. Як Ви собі уявляєте це? п.с. А може він все ж таки розлучився? Або порозумівся? Ви володієте точною інформацієй по його сімейній справі? Чи все ж таки трошечки з стелі взяли (припустили) такі дані?
Взагалі, в тому, що мешканки України виглядають як шалави, винні ми, чоловіки. Бо самі пускаємо слюні та витрищаємо очі на якусь , що в труселях по вулиці йде. А якби ми таких піддавали обструкції та насмішкам, та ставились, як до шльондр, то вони швидко б як порядні пані вдяглися. А то я тут нещодавно, на одному українському телеканалі на передачу натрапив, там стриптезерці (російськомовній звісно) чоловіка шукали, і якісь барани аж в чергу на кастінг встали. Зрозуміло, що це телешоу, але відображає реальний стан справ.
А тема й справді про секс, ось уже про сублімацію розмови пішли) Зігмунд Фрейд, наскільки я пам'ятаю, не розглядав феномен сублімації у контексті політики. Він її (сублімацію) більше з творчістю коррелював. А марно! Он як цікаво. )
Слабкі ви, Бліку) Не чоловіки України, а саме ви, бо вистачає лише на форумні погрози та вигадування епітетів для жіночок без штанів, що розгулюють по містах. Жінці, вибачте за банальщину, потрібен чоловік, сильніший за неї в усьому. Щоб навіть хотілося приборкати свій характер. Але таких дуже мало. ДУЖЕ мало, виключення. Тому й жінки казяться...це одне з припущень. Один з варіантів, але достойний уваги. )) Розгляньте політику як вид творчої самореалізації - побачите, що й там талантів не більше, ніж мазил-дилетантів))
А ну цить, жінко! Не сперечайся з сильним чоловіком, а то форумним кулаком як жахну! Швидко побігла на кухню зранку, яєшню жарити, а не балакати тут !
:o В хороших господинь вже борщ зварений та вертути печуться, Бліку) Спробуй не гаркати на жінку, а якось...ну, щоб їй самій хотілося тобі догодити. Кулак форумний))
[CENZ]У сучасних обставинах власниці мініспідниць рідко приносять в родину вікно (разом з усією хатою), щоб з нього речі викидати :rolleyes:[/CENZ]