Це страшно, мене лякає скільки наразі людей з такими проблемами. Я знаю священник під Києвом допомагає з цією бідою, точніше координат не знаю.
Класика каже "Все может быть, все может статься Телега может обломаться подруга может разлюбить Но бросить пить - не может быть
Отношусь равнодушно к алкоголю, ну в принципе в компании могу выпить слабоалкоголку и не вижу в этом ничего плохого
Выходит так, что вы поддаётесь влиянию толпы, чтобы "не отрываться от коллектива", тем самым подписываетесь под своей слабохарактерностью и в один прекрасный утренний день вы уже поймете, что равнодушны ко всему.
Ну і шо ти хочеш тим сказати. Значить ти хочеш нас направити в, яку сторону? А качт-цапія,це зовсім без характера,точніше бидло.
Мне кажется, что надо поговорить с мужем. Пока он сам не решит, что бросит пить - вы его не заставите. У нас в семье отношение к алкоголю - нейтральное. Я с подругами могу выпить вина, муж с друзьями - пива, если праздник - то шампанское и коньяк. но опять таки, в пределах разумного и далеко не раз в неделю, а реже. Я в этом проблемы не вижу.
Випити трохи вина - то не гріх, як на мене Але все інше - під питанням. Зрештою, вино - то не просто алкоголь, то трунок богів!)
Впевнений, що дійсно поки людина сама того не захоче - вона не кине. Тут потрібен самоаналіз і погляд зі сторони. Підтримую щодо спокійно і нормально про все поговорити, і виносити ТІЛЬКИ аргументовані факти. Звичайно це залежить ЯКА це людина. Сильно вчити не буду, теж не святий. Але знаю у всьому межу. Буває раз в пів року перетну межу - потім мучусь з совістю довгий час.
Якщо трошки випити, або на святі це одне, а ящо чоловік випиває без будь-якого приводу, це дуже погано. подружка із-за цього розлучилась зі своїм чоловіком.
Гарні кексіки) Але такий "розслабон" набагато дорожчий за шкалик, еге ж? Шишки коноплі в супермакеті не продадуть. Дівчино, від алкогольної залежності лікують вже масово, наработані ефективні технології. А після маріхуани зазвичай по протореній стежці йдуть до сильнішого "розслабона". Та і людину під кайфом теж помічають добре. На роботі це не дуже сприяє кар'єрному росту тощо.
А просто в Лоб сказать что я не хочу чтобы ты пил, если нормальный мужик - поймет. А если нет . то вам руки в ноги цицьку под руки и к другому мужику...
Все залежить від людини. Я іноді п'ю алкоголь на свята і як на мене це не завдає шкоди і робить свято ще веселішим. А є люди, що пиячать кожен день і отруюють свій організм, морально та фізично падаючи все нижче та нижче. У цьому випадку алкоголь це яд та наркотик. Я до чого - до усього треба знати міру і буде щастя.
Человек пока не выпьет думает о себе. Выпьет - думает о Родине. Родина большая, поэтому пить приходиться много... М.М.Жванецкий.