Підкажіть що робити, якщо чоловік став пити. І вдома начебто все добре було. Став пити , коли ще на роботі все було добре, всякі там зустрічі , корперативчики... Так зараз і на роботі стало погано. Боюся, як би його зовсім не звідти поперли.
чим зле,? пацан мужиком стає ,надоїло конячити на бабу, зарплату забирає ,цицьку не дає... всьо традиційно.Ну Ви то знаєте як загнаних коней міняти...ПиСИ нічого особистого
спасибі. Ви я бачу не тільки життя мужиків знаєте, але і жінок. У них бачте психіка є! А у нас її немає! Мені говорили, що я погана дружина начебто. Що йому не вистачає каву в ліжко або романтичної вечері. Все це було і "кава" і "вечеря" . Та тільки, якщо яблуко стало гнити. цей процес важко зупинити. Мені мої подруги радили різне: хтось відправити його в АТо ( щоб оцінив мирне життя) , хто підливати потайки колме ( препарат бар'єр, допомагає кинути пити), та тільки життя він може оцінить, а руки, ноги позбудеться. Скільки звідти калік повертається
От тільки не слухайте порад подруг,нічого доброго вони не радять,як вже показала практика.Мало є таких справжніх друзів,які щиро дадуть пораду)Так що самі думайте і не слухайте нікого.Дурниць наробити на гарячу руку можна багато,а потім жаліти...
Я дорожу. і їм , і подругами , і соц. статусом. Ну якщо він втратить роботу. як жити? та ще зараз! так, ось і поради подруг різні. і розлучитися і лікувати. навіть пропонують потайки колме капати. Пити не буде і навіть нюхати не захоче... Правда це чи ні не знаю. Але за таким принципом раніше лікували алкашів. Тільки використовували настій копитняка або мухомора. З приводу діагнозу.А що тут гадати! Звичайно алкоголізм, якщо він бухає щодня!
Кумедна тема. Подруги нарадять. Відправте на полігон, казали там алкашів неміряно, хай ще там побухає шоб ви не заважали.
пательня завжди виручала бідних жіночок у таких ситуаціях, варто спробувати, може ж клепки на місця стануть
Ну принаймі спробувати, сходити разом до церкви на розмову з священиком, до психолога сімейного підіть, треба всі варянти перепробувати, а коли їх вже не стане робити якісь конкретні висновки. Подумайте чи все ви від себе зробили для нього як жінка щоб він перестав пити
Панюнцю, або ви така войовнича, шо капєц, або у вас хлоп був/є занадто лагОдний. Є й такі трафунки, гейби кобіта замахнулася на свого хлопа пательнею, то вона після цього тижні з 2 би в травматології лежала. Ще й на запитання і дохторів і міліціянтів твердо б торочила, жи то вона зі стриху так сама полетіла (або щось подібне).