Він все прекрасно розуміє. Просто не хоче визнати, що не все в його бізнесі робиться за дотриманням існуючого закону. Це неможливо. А мені дивно і незрозуміло, як людина, яка займається бізнесом, може схвалювати існуючу систему, яка не дає можливості працювати чесно.
Я прекращаю разговор с Вами на эту тему до того момента, пока не услышу вразумительный ответ на свой вопрос: Ома! Сем Вы занимаетесь? А потом я обьясню как вести бизнес чесно, откуда берутся деньги и какие налоги плтятся...
Та хто б говорив... ) Та Ви не тільки зливаєтесь де можна і неможна, ви пливете в цьому всьому ) Але, зрештою, справа Ваша... Силувати не буду. Моя думка про Вас вже давно склалась. І поки що не змінилась. Нема підстав...
Васенька, пока плаваете Вы с Мокбой... Скажите, неужели Вы действительно платите охране после того, как заплатили налог на прибыль (или НДФЛ + ЕСВ, если Вы - ФОП, а не юрлицо), а не из выручки, которую Вы не всю сдаете в банк?
З Мокбо (Читачем) була та сама історія, коли ми обговорювали Податковий кодекс. Він кричав, що всі податки платить і не скиглить. А, як виявилось, все навпаки. Може, він і не скиглить, але платить дААлеко не все. Я не стверджувала, що мій бізнес чесний і прозорий. Не кричала, що існуюча система класна. І при цьому, не маючи відповідей на прості запитання.
Неня здесь два дня небыло, а Ома уже раздула мой круиз, кругосветное плавание... ) Nevermind, скажите, а Вам известна такая штуковина, как общая система налогообложения?
Нисколь не сомневаюсь... Но и мы не лаптем... Особенно с помощью сведущих людей. Так вот попробуйте обьяснить своей колежанке, откуда можна взять деньги для оплаты услуг охранников, не нарушив закон и не накликать гнев податковой... ) И необязательно скрывать выручку и химичить с кассовым аппаратом.
Якщо без хімії, світити всю виручку, не конверт, не підробні документи, відкати і т.і. То тільки - як зарплатню зі всіма податками. Або дивиденди. Тільки не кажіть, що саме з дивидентів і розраховуєтесь з охоронцями. Ніколи не повірю.
Злилися навічно. Бо, відповідей немає. Добре, не буду вас турбувати. Але, про чесний бізнес краще не кажіть.
Объяснить? Ома, поясняю: Тут два варианта: а) Вася тупит и берет зарплату для охраны после дивидендов (или НДФЛ+ЕСВ, если он ФОП). %-) б) Вася использует одну из множества оптимизационных схем, которые не совсем законны.
Ну почему же так категорично - незаконны. Законны. Что не запрещено - разрешено. Так что отчасти Вы правы. Ну и еще несколько моментов, которые помогают снижению налоговой нагрузки. Не сокрытие доходов, не подумайте, а именно снижение налогов... Существует четыреста сравнительно честных способов отъёма денег (с) )