Я теж таке чула...і від людей, які в тому троха петрають і там крутяться... Коротше - попхали дядечка...вірніше таки "попросили"...в примусовому порядку...Допоміг на виборах - -і усьо...списали..
У мене є соображенія - Південний можуть чи хочуть зробити безмитною зоною, яку ліплять з Євросоюзом. Через нього піде ВСЕ. Десятки мільярдів. Панятна, нащо він босам чітателєй-апкома?
Ну... чисто з соображєній підприємця... будь я на місці Писарчука... був би радий, щоб у мене хто купив підприєство, що з дня - в день стрімко летить на дно. А щоб вижити, Писарчуку тре врахувати те, що в Україні ще криза і 5 грн за бакс - то не 8 грн/бакс. (а там все до бакса привязане). Тому тре зменшити оренду до ... наскільки можна, підприємців закликати до зменшення цін на товар, інакше всім каюк(поставити жорсткі умови). Тоді є шанси, що народ повернеться на Народний. Дуже важливо є у бізнесі швидко визнавати "я помилився" і змінити тактику. Якщо ти в бізнесі і своє Я тєжко переступити, то крах неминучий. Знаєте, що я б додав до Біблії? Такі слова: "бізнес безпощадний".
Нмд, зараз багато великих ринків змінять хазяїв, бо комі керують таможнєй тимчасово, як тільки "пацани " прикуплять більшість, кишнуть їх, тут котрабас і хлине, а деж його збувати, де чорний нал...
так оренду він зменшив... для великих магазинів, або як їх наз-ть "ключові клієнти", знаю, бо знайома має великий магазин і оренда там невелика, але є одне правило - відкривати кожен день магазин . якщо прийдуть і в 11 ранку закрито, то оренда по повній вартості буде....
минулого тижня була на Південному - людей майже нема. І продавці вже не такі зверхні, як колись - тепер більшість з них дивляться голодними очима, і просять хоч щось приміряти.