В сучасному світти тримати призлвну армію, це просто даремне витрачання коштів. Така армія не ефективнаі не боездатна, що було доведено в Чечні.
Частково дата н епереносилась ні на 1915 ні на 1916. Расселважав що у 1914 році закінчились часи поган. Вцей же рік очікувалось установленяБожого царства, проте не призначалсь якась конкретна дата колице мало статись. Це мало статись після жовтня 1914, Расссел справді очікува в що це настане дуже швидко і сам же визнав свою помилку.
согласен про не эффективность, про Чечню не согласен, в Афганистане американцы тоже вполне себе гибнут, меньше чем наши, у них дурашлепства по-менее, но все равно гибнут, это специфика полувойны, когда нельзя воевать на уничтожение ... но мы отвлеклись я вам дал пример не эффективности или не эффективности армии, а того что чем больше в стране СЕ тем слабее она к внешней угрозе .... ---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- ну это вполне могло сойти у стороннего наблюдателя за ложь ...
Ну а як ви собі уявляете , що б християнин вбивав християнина, чивзагалі будь яку іншу людину? Бутти солдатом, це вже бути поза категоріями етики, бо солдат не людина, він засіб для досягеннян певної мети іншими людьми. Збігаетьсяце з пояняттями християнської етики? Абсолютно ні. ---------- Додано в 20:26 ---------- Попередній допис був написаний в 20:25 ---------- Брехня передбачає зумисне викривлення інормації ---------- Додано в 20:29 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ---------- Внешняя угрозо просто миф, в некотріх странах свидетелй Иеговы и других конфесий не служащи в армии очень много. но обороноспособность ети стран от этого не страдает. http://chivchalov.blogspot.com/2012/06/blog-post_08.html
я с вами не соглашусь категорически, со времен библейских ровно как и до них, внешня угроза была есть и будет ... это потому что не отягощенных верою граждан больше ... когда то индейцы постеснялись поднять оружие на пришлых белых, другие приняли их за посланников богов, мы видим к чему это привело ... - это бред ... по всем трем позициям ... конкретно-абстрактный пример, государство шнобельварген в северной ковыряндлии население 1000 человек, все СЕ, пришел 1 психопат из соседней страны с автоматом и боеприпасами к нему, и начинает крошить вех без разбора, детей, женщин, стариков .. какие действия предпримут се с точки зрения их доктрины? ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ---------- кстати сам всевышний иной раз не гнушался тем же ханаям на голову камешки побросать, при всей своей благости так сказать ....
Сколько проповедуют специальные пионеры или об их отчётах о проповеди. Уявляєте, скільки годин собі записав Сергій з нашою допомогою? )
а почему бы и нет? даже такой КГБист и ФСБшник как я, уже сто раз бы послал всех оппонентов в тайгу дрова пилить а сам бы пошел в баню парится )))))) а тут человек старается и всем отвечает без истерик - это заслуживает уважения, кстати зря вы их так не любите интересно бывает послушать ...
Я здаеться на цб тему писав вище. Так що будьте любязні пригадати, бо ви самі занете якфй категорії людейтреба повтрюватикілька разів-))).
Мартіні, ні Сергій ні тисячі рядових єговістів не вирішують абсолютно нічого. Їх роль - в усьому підкорятися і все виконувати до останньої йоти. Вирішує група главарів в Брукліні. Вони прирівняли себе до апостолів, заявляють, що мають спеціальний канал до Бога і напряму з Богом спілкуються. Навіть в певний час писали в Башті: головний редактор - Бог. Так що я б не дуже звинувачував рядових єговістів. Вони попали на гачок, а назад, як казав Жванецький, дороги нема...
Доведіть, що я вам брехав. Крім того , нагадую що переід на собитстості на форумі заборонений. Мені байдуже у що ви вірите. але упреджлженість,це завжди ознака обмеженості і скільки не зустірчаю педагогів. більшість із них саме такі. ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- Педро, те що вам покращало, не означае щ. що можна перестати приймати ліки. Прошу навести цитату. Хоч один 10, 100, 1000 католиків можуть щосьвирішити і напркиладл добитись зміни поглядів своєї церкви? Кільком міліонам свяшенників які порушують уелібат, і мілонам католиків-гомосексуалісті н евдадетсья змінити політику Ватикана. Щодо вас Педро, то ві залежні від кожної дурниці .яку читаетет і сприймаете на віру без доказів.
Доведіть, що ні. ))) Дивно, Ви спочатку говорите про себе: а потім починаєте розказувати про перехід на особистості. То я Вас потішу - я не педагог. )))
раз два і тут же три і тут же Тіко не треба зараз Ганю Герман вдавати ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:35 ---------- угу, знаєм. свідкам - ніяк не доходить, і то абсолютно прості речі
Вимога одна - кожний свідок Єгови повинен проповідувати в міру своїх сил і можливостей. Хтось може брати на себе більші забовязання і це його власна справа. В чому я збрехав?
Сергію, та увімкніть Ви спелчек в браузері, а то зараз до бану допишетеся, доведеться на вулиці мерзнути, щоб план дати